اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم بودن ولتاژ خروجی پورت a در at mega32 هنگام استفاده همزمان از 4 پورت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم بودن ولتاژ خروجی پورت a در at mega32 هنگام استفاده همزمان از 4 پورت

نوشته اصلی توسط محمد مهدی نایبی
    خوب طبیعیه .
    شما اصلا اجازه ندارید از همه پورتها جریان 20 میلی آمپر رو یه جا بکشی. همون طور که دوستان گفتن 32*20=640 ma شما اگه می خوای از همه پورتها استفاده کنی باید با ترانزیستور درایو کنی اما اگه هر پورتت محدود به چنتا دونه ال ای دی هست به صورت کاملا غیر اصولی می تونی مستقیم وصل کنی به میکرو.حالا اگه می خوای مطمئن شی به پورت A یه ال ای دی وصل کن به پورت D هم همینطور و فقط با یه ال ای دی کار کن می بینی نورشون در این حالت برابر هست.ضمنا این میکرو هایی که ما استفاده می کنیم(تا اونجایی که اطلاع دارم) همه چینی هست و کیفیت مطلوب رو نداره.
    من همه این راه هارو تست کردم مهندس . یه بار به هر پورت یه led وصل کردم و دیدم از 4 تا led اونی که به پورت a متصل شده نورش کمتره
    یه بار دیگه فقط پورت a رو خروجی معرفی کردم و بازم یه led بهش وصل کردم و ولتاژشو گرفتم دیدم 4.1 ولته !
    اما وقتی led رو قطع میکنم و خروجی رو با مولتی متر میگیرم 5 ولت میده و نتیجه گرفتم پورت a میکرو زمانی ازش جریان کشیده میشه باعث میشه رو پین هاش افت ولتاژ داشته باشیم !
    امیر مسعود مقدم

دیدگاه

پس با این حساب یا میکروت مشکل داره یا تغذیت.خوب بعیده مشکل از تغذیت باشه ولی حتما عوض کن ببین چی میشه.من تست کردم 5 ولت داشتم.نورشم طبیعیه.
      اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
      مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
      مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
      اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
      هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مهدی نایبی
        پس با این حساب یا میکروت مشکل داره یا تغذیت.خوب بعیده مشکل از تغذیت باشه ولی حتما عوض کن ببین چی میشه.من تست کردم 5 ولت داشتم.نورشم طبیعیه.
        با 5 تا میکرو تستش کردم و منبع تغذیه هم ازنوع آزمایشگاهی 30 ولتی میباشد !
        البته بازم تو آزمایشگاه با منبع تغذیه ی دیگه تست کردم و حتی خروجی رو با اسیلوسکوپ هم مشاهده کردم اما فرقی نکرد
        با چندتا از استادام روش حدود چند ساعت کار کردیم و فقط به همون نتیجه رسیدیم که گفتم !
        پورت a زمانی که ازش جریان کشیده میشه ولتاژش افت میکنه رو پین های دیگه ی همون پورت
        امیر مسعود مقدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X