اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش ولتاژ و توقف اجرا ی خطوط نرم افزاری (هنگ کردن میکرو)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهش ولتاژ و توقف اجرا ی خطوط نرم افزاری (هنگ کردن میکرو)

سلام :cry2:
    یه مشکل عجیب که تا حالا روش فکر نکرده بودم
    وقتی ولتاژ میکرو کاهش پیدا میکنه به حدود 2.2 ولت با برگشتن به 5 ولت میکرو کاملا هنگ میکنه !
    مشکل دیگه من با پاک شدن e2 میکروهستش که اکثرا در این حالت باعث پاک شدنش میشه کسی چاره کارو میدونه ؟
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

پاسخ : کاهش ولتاژ و توقف اجرا ی خطوط نرم افزاری (هنگ کردن میکرو)

سلام
    میکروت چیه حامد جان
    چرا 2.2 ولت؟ اینکه از 2.7 ولت Brown-out میکرو هم کمتره!
    چرا این وضعیت واسه جریانت پیش میاد؟ بهتر نیست به فکر رفع این مشکل باشیم تا اینکه دو مشکل قبلی رو رفع کنیم؟

دیدگاه

سلام
      مگه میشه EEPROM خود به خود پاک بشه ؟؟؟
      برای اولین باره که میشنوم ...
      نوشته اصلی توسط Rohalamin

چرا 2.2 ولت؟ اینکه از 2.7 ولت Brown-out میکرو هم کمتره!
      چرا این وضعیت واسه جریانت پیش میاد؟ بهتر نیست به فکر رفع این مشکل باشیم تا اینکه دو مشکل قبلی رو رفع کنیم؟
      دوستمون راست میگن ...
      این کار رو بکنید بهتره ...
      موفق باشید
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

مگه میشه EEPROM خود به خود پاک بشه ؟؟؟
        سلام
        بله میشه...وقتی که از e2prom استفاده میشه اگه سطح ولتاژ از حالت استاندارد خارج بشه ممکنه تمام اطلاعات این حافظه از دست بره...
        (به نقل از دیتاشیت گفتم)
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

چرا از یه خازن الکترولیت ظرفیت بالا دو سر تغذیه میکرو استفاده نمیکنید؟
          اگه استفاده نکردید و این مشکل پیش میاد بذاری به احتمال زیاد برطرف میشه. موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
            سلام
            بله میشه...وقتی که از e2prom استفاده میشه اگه سطح ولتاژ از حالت استاندارد خارج بشه ممکنه تمام اطلاعات این حافظه از دست بره...
            (به نقل از دیتاشیت گفتم)
            ایا این استفاده نوشتن هست یا خواندن ؟

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط hata6417
            چرا از یه خازن الکترولیت ظرفیت بالا دو سر تغذیه میکرو استفاده نمیکنید؟
            اگه استفاده نکردید و این مشکل پیش میاد بذاری به احتمال زیاد برطرف میشه. موفق باشی.
            220 uf کمه ؟ برای میکرو ای که یدونه ورودی سریال و 2 تا خروجی برای رله و led داره؟

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط Rohalamin
            سلام

این قضیه به دلیل شک حاصل از سیم پیچ در باز کن ذر ایجاد میشه
            چاره ای نداره جز کلفت کردن سیم ایفون که بعید میدنم برای تعداد ییش از 100 تا تولید و نصب کار عاقلانه ای باشه

اضافه شده در تاریخ :
            سوال پایه ریست میکرو (reset ) کدوم قسمت های میکرو رو میتونه غیر فعال نگه داره
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
              از چه میکرویی استفاده میکنید؟
              ولتاز 2.2 هم خیلی کمه.اگه فیوزبیت BODLEVEL برنامه ریزی نشده باشه با ولتاز کمتر از 2.7 میکرو ریست میشه.اگه برنامه ریزی باشه با ولتاز کمتر از 4 ریست میشه.در برخی از AVR ها هم فیوز بیت های BODLEVEL0..3 سطح ولتاز 1.8 - 2.7 - و 4.3 رو در اختیار میزارن.
              قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                سوال پایه ریست میکرو (reset ) کدوم قسمت های میکرو رو میتونه غیر فعال نگه داره
                فکر میکنم فقط تایمر تاخیر وارد عمل میشه و میکرو از ادرس بردار reset شروع به اجرای برنامه میکنه.

دیدگاه

Brown-out میکرو رو به چه حاتی میبره ؟ اگه ولتاژ Brown-out رو زیاد کنم ؟

دیدگاه

Brown-out میکرو رو به چه حاتی میبره ؟ اگه ولتاژ Brown-out رو زیاد کنم ؟
                    Brown-out هم با تایمر تاخیر.تاخیری به اندازه time out ایجاد میکنه.مدار اشکار ساز Brown-out ولتاز تغذیه میکرو رو با یک ولتاز مرجع داخلی مقایسه میکنه واگه ولتاز بیشتر از مرجع بود ریست میکنه.الان ظاهرا میکروی شما از کمی ولتاز ریست میشه.

دیدگاه

در مورد خازن که عرض کردم خدمتتون شما نفرمودید از چه میکرویی استفاده می کنید. به برفض avr بودن باید گفت : AVR کلا به جریان تغذیه اش خیلی حساسه. و این علاوه بر جریانی که از پورت ها میکشه به ساختار برنامه هم مربوط میشه. معمولا وقتی مقادیر ورودی و خروجی پایه ها به سرعت تغییر میکنه مشکل هنگ پیش میاد دلیلش رو نمیدونم یه چیز تجربیه. من خودم از 1000uF استفاده می کنم.
                      مورد دیگه: مطمئن هستید که نویز روی میکرو تاثیر نمیذاره؟؟ اگه احساس میکنید ممکنه نویز تاثیر بذاره این رو مطالعه بفرمایید:
                      http://hata6417.persiangig.com/document/Use%20avr%20in%20industrial%20Space.pdf
                      ولی با تو جه به نوع کارتون احتمال نویز زیاد هستش
                      - نکته دیگه این که اگه از atmega ها استفاده میکنید حتما از سری A استفاده کنید. ضمنا avr های درجه دو وسه (بلکم بیشتر) زیاده سعی کنید مرغوبش رو پیدا کنید.

دیدگاه

این قضیه به دلیل شک حاصل از سیم پیچ در باز کن ذر ایجاد میشه
                        چاره ای نداره جز کلفت کردن سیم ایفون که بعید میدنم برای تعداد ییش از 100 تا تولید و نصب کار عاقلانه ای باشه
                        اگه می خوای حامد جان اسکماتیک(شماتیک) مدار رو بذار تا ببینیم چیکار کردی و چاره کار چیه.

دیدگاه

شماتیک ندارم میکرو mega8a
                          هستش
                          میخوام کاری کنم اگه ولتاژ میکرو کم شد برنامه اجرا نشه
                          فیوز بیتی هست این کارو بکنه؟

دیدگاه

با فیوز-بیت BODLEVEL می تونی سطح ولتاژ کاری رو روی 4 بذاری تا هر وقتاز این کمتر شد میکرو فقط رست بشه.
                            من نمی دونم این شکی که میگی چیه که روی مدار اثر می ذارهولی باید راه چاره مناسب تری باشه.

دیدگاه

اگه تو این حالت میکرو بمونه ممکنه مشکلی براش پیش بیاد چقد ریست میشه مگه ؟؟؟ :eek: :eek:
                              اره یه چاره توپ هست براش استفاده از رگلاتور های با قابلیت خاموشی خودکار مثل lm2576

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X