اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست پروژه تولید موج سینیوسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست پروژه تولید موج سینیوسی

نوشته اصلی توسط نو رسیده
    این عکسی که گذاشتین شکل موج کجاست؟

اگه خروجی میکرو هست باید یه PWM با فرکانس ثابت و دیوتی سایکل متغیر باشه. احتمالا همینی که میبینین درسته. ولی چون اسکوپ آنالوگه اینطوری نشون میده. مثل شبیه سازیتون تو خروجی میکرو فیلتر RC بذارین و خروجی فیلتر رو ببینین.
    تو خروجی نهایی که از ماسفت گرفته میشه وسط پیک ولتاژ خروجی یا کمی پرش داره . فکر کردم از ورودی باشه ، بعد به ورودی نگاه کردم کلا رفتم تو کما !!!

شماتیکم اینجوریه بدون استفاده از نات . اون سه تا خط که از سمت چپ اومده خروجی میکرو هستن .
    اینجا مشکلی هست ؟
    قراره با حدود 10 ولت کار کنم.

دیدگاه

قبل از اینکه مدار رو به بخش قدرت وصل کنین با فیلتر RC یا LC از درست بودن خروجیهای میکرو مطمئن شین.

مدار قدرتتون اصلا جالب نیست. خازن گیت سورس ماسفتها باید با مقاومت 10 کیلویی شارژ بشه؟ اینکار شکل موج رو خراب و تلفات رو زیاد میکنه. برای کار تو ولتاژ های پائین بهتره از ماسفتهای لاجیک مثل FDS4410 استفاده کنین که تو 10 ولت کاملا روشن میشن. ضمنا تو این ولتاژ اگه HI SIDE رو هم از ماسفت P CHANNELآ‌ استفاده کنین راحت تر هستین.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
        قبل از اینکه مدار رو به بخش قدرت وصل کنین با فیلتر RC یا LC از درست بودن خروجیهای میکرو مطمئن شین.

مدار قدرتتون اصلا جالب نیست. خازن گیت سورس ماسفتها باید با مقاومت 10 کیلویی شارژ بشه؟ اینکار شکل موج رو خراب و تلفات رو زیاد میکنه. برای کار تو ولتاژ های پائین بهتره از ماسفتهای لاجیک مثل FDS4410 استفاده کنین که تو 10 ولت کاملا روشن میشن. ضمنا تو این ولتاژ اگه HI SIDE رو هم از ماسفت P CHANNELآ‌ استفاده کنین راحت تر هستین.
        بازم میگم قرار نیست به موتور وصل بشه فقط واسه نشون دادن شکل موج هست و اصلا قرار نیست موتور وصل بشه .
        تو همین شماتیک اگه اصلاحاتی هست که بهتر کار کنه بفرمایین . کم کردن مقاومت میتونه موثر باشه ؟

دیدگاه

دوست عزیز بخاطر اینکه قرار نیست به موتور وصل بشه، شما نباید شکل موج رو خراب کنین. اگه میخواستین به موتور وصلش کنین، بحث حفاظت و جریاندهی ماسفتها و تغذیه هم مهم بود. ولی شکل موج تو هر حالتی مهمه.

به هر حال همونطور که قبلا گفتم، قبل از اتصال به بخش قدرت، با فیلتر درستی شکل موجهای سینوسی و اختلاف فاز ها رو چک کنین. اگه درست بودن، اونوقت مدار قدرتتون نیاز به اصلاح اساسی داره.

مقاومت 10 کیلو باید به 10 اهم برسه و اینکار باعث میشه وقتیهایی که ترانزیستور روشنه، جریان شدیدی از تغذیه کشیده بشه. ضمن اینکه 10 ولت هم برای یه سوئیچ مطمئن کافی نیست. برای ماسفتهای معمولی ولتاژ گیت باید بین 12 تا 18 ولت باشه. بخاطر همینه که گفتم اصلاح اساسی میخواد. پس اول ولتاژ تغذیه رو بالا ببرین و بعد هم از درایور های مخصوص استفاده کنین.

دیدگاه

ممنون جناب نو رسیده
            مشکل شکل موج خروجی میکرو از اسکوپ بود با یکی دیگه امتحان کردم درست نشون داد . وقتی تغذیه زیاد بالا میره انگار از میکرو جریان بیشتری کشیده میشه و گاهی اوقات هنگ میکنه . مقاومتی که در مسیر سوئیج و ترانزیستور ها هست 1 کیلو هستش . فکر کنم باید بیشترش کنم . در مورد کاهش مقاومتی که به گیت وصل شده تست میکنم نتیجه رو میگم . خیلی ممنون

دیدگاه

خواهش میکنم.

اگه ازدرایور های مخصوص استفاده کنین مثل IR2153 که ارزونه 1400 تومان. دیگه مشکل تغذیه نخواهید داشت. تا 600 ولت رومیتونین بالا برین. با درایور های ایزوله هم همینطور.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ababakz
                فکر میکنم این مقادیر به توسط مهندس کی نژاد نوشته شده به دست آوردنش آسون نیست .
                کافیه سرچ کنی:
                sine table generation for pwm
                ادیسون : من هفتصد بار اشتباه نکرده ام ، من یکبار هم اشتباه نکرده ام من زمانی موفق شدم که ،هفتصد راهی را که موفقیت آمیز نبود اصلاح کردم.
                Gmail: Jsoltanii@gmail.com

دیدگاه

اینجا رو نگاه کنید
                  نحوه تولید جدول هست

http://www.10bit.ir/?p=117
                  هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                  بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                  میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X