AVR تز دکترای این دو نفر بوده و بعد از اینکه ازش دفاع می کنند (1922) چهارسال دیگه روش کار می کنند تا به مرحله اجرا می رسه. الان هم 120 میلیون قطعه ی AVR در سال به فروش می رسه.
نتیجه: پایان نامه هاتون رو جدی بگیرید! :nerd:
یعنی AVR متعلق به 86 سال پیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وبا احتساب اون 4 سال میشه 82 سال پیش
آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد
نوشته: رضا سپاس یار در دیروز - 11:07:16 pm
AVR تز دکترای این دو نفر بوده و بعد از اینکه ازش دفاع می کنند (1922) چهارسال دیگه روش کار می کنند تا به مرحله اجرا می رسه. الان هم 120 میلیون قطعه ی AVR در سال به فروش می رسه.
نتیجه: پایان نامه هاتون رو جدی بگیرید! nerd
یعنی AVR متعلق به 86 سال پیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ icon_lol وبا احتساب اون 4 سال میشه 82 سال پیش icon_lol
:eek:
بابا لا اقل به ساعت های مچیشون نگاه کنید! بعید می دونم 86 سال پیش چنین چیزی بوده باشه :redface:
اما واقعا چه قدر خوب می شد اگه avr متعلق به 86 سال پیش بود و مایکروسافت هم ویستا رو 64 سال پیش نوشته بودخیلی حال می داد نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question: :question: :question:
آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد
اما واقعا چه قدر خوب می شد اگه avr متعلق به 86 سال پیش بود و مایکروسافت هم ویستا رو 64 سال پیش نوشته بودخیلی حال می داد نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question: :question: :question:
اتفاقا عامل موفقیت AVR، معماری مدرن و پیشرفته اشه و اگر خیلی قدیمی بود میشد مثله پنتیوم که کارایی اش به یه حدی رسید اشباع شد و اینتل مجبور شد چند هسته ایش کنه. به نظر من اگر بیس x86 دهه ی نود طراحی می شد شاید کامپیوتر های Wintel امروزی ده ها برابر کارایی بیشتری داشتند. ظرافت ها و نکات جالبی در طراحی AVR هست که بیشتر اش الهام گرفته از اشکال معماری های پیشین است.
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
دیدگاه