اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیکد کردن فایل mp3 توضط avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیکد کردن فایل mp3 توضط avr

با سلام
    حتی امروزه شرکت های بزرگ تولید قطعات برای دکد کردن فرمت هایی همچون mp3 نمیان خودشون برنامه ای براش بنویسن و از Licenses های موجود استفاده می کنن
    به عنوان مثال شرکت فنلاندی VLSI که با قطعات VS1003 ,VS1001 داخل ایران معروف شده جهت دکد کردن از لایسنس های دیگر شرکت ها استفاده میبره
    در دیتاشیت جدید VS1003 به صفحه 6 بخش Licenses رجوع شود.
    البته خواستن توانستن است و اگر شما با جدیت به دنبال این مورد هستید بهتره که از IC های DSP استفاده کنید مثل سری DSP های PIC مربوط به شرکت MICROCHIP (چون در زمینه پردازش بسیار قوی تر هستند)
    در صورت رفتن به سایت microchip حتما از vpn استفاده کنید تا همه بخش ها کامل و فعال باشن.
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid041
      هرچی زور زدم اینو دانلودش کنم نشد: http://www.codeforge.com/article/187195
      توحید جان اینو ببین:

ARM-MP3-DECODE

اگه دققت کنی از همون کتابخونه ها و فایل های توی لینکت استفاده کرده. دانلودش نمی تونی بکنی ولی فایل هاشو پایین صفحه هست(اونجا که نوشته File list) اگه روشون کلیک کنی محتواشون رو می تونی ببینی. به فایل های قسمت MP3 نگاه کن. :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
        توحید جان اینو ببین:

ARM-MP3-DECODE

اگه دققت کنی از همون کتابخونه ها و فایل های توی لینکت استفاده کرده. دانلودش نمی تونی بکنی ولی فایل هاشو پایین صفحه هست(اونجا که نوشته File list) اگه روشون کلیک کنی محتواشون رو می تونی ببینی. به فایل های قسمت MP3 نگاه کن. :biggrin:
        داداش دستت درد نکنه، خودشه، فدایی داری
        به نظرتون میشه با اینا یه کاری کرد ؟!
        گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid041
          داداش دستت درد نکنه، خودشه، فدایی داری
          به نظرتون میشه با اینا یه کاری کرد ؟!
          ارادت داریم. دیدم آدم مودب و خوبی هستی گفتم حیفه که به کمک نیاز داشته باشی و ما کم بذاریم. واسه رفقای خوب نباید کم گذاشت.
          شاید(احتمالا)، ولی احتمالا زیاد جالب در نیاد. حالا چرا MP3 رو انتخاب کردین؟ فرمت های صوتی دیگه هم هست که بد نیست. من باهاشون کار نکردم ولی فکر کنم یه جایی دیدم که WAV خیلی ساده تره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X