اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق 220 در مدار کنترل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برق 220 در مدار کنترل

سلام دوستان.
    من تو پروژم میخام زمانی که برق 220 ولت قطع شد وقفه خارجی میکرو فعال بشه و در حالتی که برق باشه اتفاقی نیوفته
    قبلا با تریستور اپتوکوپلر یا رله با 5ولت برق 220 ولت کنترل کردم اما این حالت عکسه.باید برق 220 ولت قسمت کنترلی مدار باشه.ترجیحا نمیخام از رله با بوبین 220 استفاده کنم راه بهتری سراغ دارید؟
    درضمن میکرو نزدیک یه موتور سه فازه خوشحال میشم فوت و فن حذف نویزشو هم بگین

پاسخ : برق 220 در مدار کنترل

واسه اولی میتونی از یه یکسوساز و خازن و اوپتوکوپلر استفاده کنی....طوری ک وقتی برق قطع شد تغذیه دیود اوپتوکوپلر قطع میشه و میتونی از اینطریق اینتراپت خارجی رو تحریک کنی...
    واسه حذف نویز هم به اینجا یه سر بزنی مشکلت حل میشه...
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

ذوست عزیر میشه یکم بیشتر توضیح بدی.یعنی با خازن سطح ولتاژکم کنم بعد به اپتوکوپلر فرمان بدم؟یه چیزی مثل مدار منبع تغذیه بدون ترانس

دیدگاه

اینو ببین:

فقط بعد از اون مقاومت ها یه خازن ظرفیت بالا بزار که خروجی رو تقریبا صاف کنه...چون اگه خازن رو نذاری لحظه ای که ورودی سینوسی به 0 میرسه باعث تولید اینتراپت میشه...
        با همین مدار میشه قطع یا وصل بودن برقو تشخیص داد...

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام
          این مدار خوبیه

البته اون مقاومتی که تعیین کردم به هیچ عنوان در عمل گذاشته نمیشه
          یک نکته دیگه ای که باید رعایت کنید این هست که طبق دیتاشیت مقاومتهای Pullup میکرو بین 20 تا 100 کیلو اهم هست ...
          به خاطر اینکه مدار به خوبی کار کنه باید مقدار مقاومت Pullup بین 27کیلو تا 47کیلو اهم باشه ...
          برای اندازه گیری مقاومت Pullup داخلی میکرو هم میتوانید یک آمپرمتر به یکی از پایه های میکرو که Pullupش فعاله وصل کنید و یک سر دیگه آمپرمتر رو به زمین متصل کنید ...
          ولتاژ تغذیه میکرو را تقسیم بر جریان به دست آمده بکنید . مقدار اهمی مقاومت Pullup به دست می آید ...
          من معمولا با چندین میکرو که کار کردم مقاومت Pullup داخلی میکرو حدود 33کیلواهم بوده ... پس اگر در این رنج باشد میتوانید از مقاومت Pullup داخلی میکرو استفاده کنید و دیگر نیازی به گذاشتن مقاومت بیرونی نیست ...
          ================================================== ===========
          نوشته اصلی توسط punisher.x64
          اینو ببین:

فقط بعد از اون مقاومت ها یه خازن ظرفیت بالا بزار که خروجی رو تقریبا صاف کنه...چون اگه خازن رو نذاری لحظه ای که ورودی سینوسی به 0 میرسه باعث تولید اینتراپت میشه...
          با همین مدار میشه قطع یا وصل بودن برقو تشخیص داد...
          مدار شما خیلی خوبه ولی یه مشکلی داره ...
          شما توان مقاومتهای 33کیلو را حساب نکردید و اگر کسی این مساله را رعایت نکنه در همون اول مقاومت دودش به آسمون میره!!!
          مقاومتها رو باید طوری انتخاب کنیم که توان تحمل تلفات را داشته باشد ...

موفق و پاینده باشید
          [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
          معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
          معرفی نرم افزار Codewizard PWM
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

مدار شما خیلی خوبه ولی یه مشکلی داره ...
            شما توان مقاومتهای 33کیلو را حساب نکردید و اگر کسی این مساله را رعایت نکنه در همون اول مقاومت دودش به آسمون میره!!!
            مقاومتها رو باید طوری انتخاب کنیم که توان تحمل تلفات را داشته باشد ...

موفق و پاینده باشید
            آره خب...دلیل اینکه دوتا 33کیلو گذاشته شده هم همینه...واسه اینه که توان تلفی بین 2تا مقاومت تقسیم بشه و نیاز ب مقاومت خیلی بزرگی نباشه...
            نه دود که نمیشه! :eek:در اون حد جریان نمیگذره...ولی خودم مقاومت ها رو 2وات انتخاب کردم...
            شما هم همین 2وات رو بزارید حله...

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
              آره خب...دلیل اینکه دوتا 33کیلو گذاشته شده هم همینه...واسه اینه که توان تلفی بین 2تا مقاومت تقسیم بشه و نیاز ب مقاومت خیلی بزرگی نباشه...
              نه دود که نمیشه! :eek:در اون حد جریان نمیگذره...ولی خودم مقاومت ها رو 2وات انتخاب کردم...
              شما هم همین 2وات رو بزارید حله...
              چه کاریه ؟؟
              مقدار مقاومت 560 کیلو هم نیازی به 2وات نداره با همون 1/4 وات هم راحت کار میکنه
              داغ هم نمیشه ...
              با فرض اینکه ولتاژ برق شهر بین 180 تا 250 ولت هم باشه باز هم مدار به خوبه کار میکنه
              خازن هم مقدارش از 1میکرو نمیشه کمتر گذاشت چرا که اپتوکوپلر قطع و وصل میشه
              از طرفی اگر از 1میکرو هم بیشتر بشه زمان خاموش شدن مدار بیشتر میشه که اصلا کار پسندیده ای نیست ...
              مقدار مقاومت و خازن ورودی مدار طوری طراحی شده که مقدار مقاومت Pullup بین 27کیلو تا 47کیلو مناسب می باشد ...
              ============
              راستی
              نظرتون چیه برای مقابله با نویز یه خازن موازی با وقفه گذاشته بشه ...
              در حد 10نانو 22نانو 47نانو ...
              [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
              معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
              معرفی نرم افزار Codewizard PWM
              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

راستی
                نظرتون چیه برای مقابله با نویز یه خازن موازی با وقفه گذاشته بشه ...
                در حد 10نانو 22نانو 47نانو ...
                کلا من واسه محاسبات خازن برای نویز گیری و این حرفا و طراحی فیلتر و اینجور چیزا زیاد سررشته ندارم(از مخابرات خوشم نمیاد!)
                ولی امتحانی یه 100 نانو بین ورودی اینتراپت و زمین گذاشتم تفاوتی احساس نشد!شاید چون نویز وجود نداشته!

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X