اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت خطوط دیتا و کنترل lcd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت خطوط دیتا و کنترل lcd

سلام،من برای یک پروژه از lcd1202 استفاده میکنم،متاسفانه نویز شدیدا روش تاثیر میزاره و گاهی کلا تصویر نداره و گاهی هم تبدیل به اشکال نافهوم میشه،تا حدی مشکل از طول سیمه که حدود 2،3 سانتیمتره،میخواستم ببینم کسی راهی داره و آیا به این مشکل برخوردین؟
    آیا با ترانزیستور یا درایور کار درستیه تقویت کنم خطوطه کنترل و دیتارو؟
    واسه تغذیه هاهم خازن گذاشتم
    انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
    فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

پاسخ : تقویت خطوط دیتا و کنترل lcd

با سلام
    لطفا در مورد منبع نویز توضیح بدین. کل طول مسیر دیتا از میکرو تا LCD اگه کمتر از 7 -8 سانتیمتر باشه نویز صنعتی روش اثر نمیذاره. در صورتی که بیشتر از این مقداره به همین آی سی های TTL میتونین بافرشون کنین. نیازی به ترانزیستور نیست.
    اگه طول مسیر ( نه طول سیم ) حدود 2-3 سانتیمتره، یا نویزتون خیلی فرکانس بالایی داره در حد RF، یا اینکه مشکل کلا جای دیگه ایه.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

پاسخ : تقویت خطوط دیتا و کنترل lcd

آخه lcd 1202 هستش و ولتاژ ماکزیمم 3.3 ولت،فعلا شیلد گذاشتم بهتر شد.
      انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
      فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X