اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول HC 05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول HC 05

من روی یک پروژه کار میکنم که از سنسور استفاده میکنم و میخوام مقدار اندازه گیری شده توسط سنسور رو از طریق این ماژول برای یک گوشی ارسال کنم و توسط یک برنامه اندروید که خودم مینویسم نشونش بدم و .....
    برای این کار ماژول رو باید طبق دیتا شیت ببندم که خوب این کار رو میکنم و دیتا رو از طریق یک میکرو atmega8a به پورت سریال ماژول میفرستم. برای دریافت داده توسط برنامه باید گوشی با ماژول pair شده باشه.
    حالا سوال من اینه : برای این کارها باید حتما بعد از بستن مدار وارد مد at command شوم؟ یعنی برای راه اندازیش حتما باید بصورت سریال از طریق کامپیوتر به ماژول متصل بشم؟ برای این کار باید چیکار کنم یعنی چطوری باید پورت usb رو به سریال ماژول وصل کنم؟

پاسخ : ماژول HC 05

من قبلا یک همچین پروژهای درست کردم فایل های PCB و برنامه و شماتیک رو برات گذاشتم.
    برای ارسال دیتا هم نیازی نیست حتما وارد مد AT command بشی

http://gameelec.persiangig.com/Bluet...l.rar/download

دیدگاه

بعد از pair شدن ماژول با گوشی باید با برنامه توی گوشیت به ماژول کانکت بشی و از اون به بعد هرچی از گوشی بفرستی به ماژول تحویل میکرو داده میشه و برعکس هم همینطور.
      مد AT command فقط برای زمانیه که بخوای تنظیمات ماژول رو دستکاری کنی و برای ارسال دستورای کنفیگ هم حتما باید دستورات رو با پورت سریال ماژول بفرستی
      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

از راهنمایی هاتون سپاسگذارم
        من فقط با دستور Printbin دیتا رو از طریق پورت سریال میکرو یعنی TX به پورت RX ماژول ارسال میکنم. پس نیازی به مد at command نیست و میتونم بدون استفاده از اون گوشی رو با ماژول pair کن؟

دیدگاه

آره، مشکلی نیست
          ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X