اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک سوال درباره LCD2*16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک سوال درباره LCD2*16

سلام
    توی یک LCD2*16 چطور میشه کاراکترهای نمایشی رو برعکس کرد؟؟ مثل عکس که نگاتیو و پوزیتیو داره. :smile:
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

پاسخ : یک سوال درباره LCD2*16

اگه منظورتون lcd کاراکتری هست نمیشه ولی تو lcd گرافیکی میشه
    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
    آلبرت اینشتین
    منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

یعنی هیچ دستوری براش نیست؟؟؟
      پس فکر کنم تنها راه اینه که با استفاده از نرم افزارهای طراجی کاراکتر برای lcd کاراکترهای مورد نظر رو عکسش رو بدست بیاریم :cry:
      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
        یعنی هیچ دستوری براش نیست؟؟؟
        پس فکر کنم تنها راه اینه که با استفاده از نرم افزارهای طراجی کاراکتر برای lcd کاراکترهای مورد نظر رو عکسش رو بدست بیاریم :cry:
        کاملا درسته البته کاراکترهای طراحی شده هم تعدادشون محدود هست
        من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
        آلبرت اینشتین
        منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X