اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در استفاده از ATMEGA162

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در استفاده از ATMEGA162

سلام خدمت دوستان عزیز . من برای داشتن بادریت های بالای 19 کیلو می بایست به میکروم کلاک 6 مگاهرتز به بالا بدم (( مثل 12 یا 16 مگاهرتز)) ولی وقتی فرکانس رو بالا می برم میکرو پروگرم نمیشه و اگر هم کلک بزنم و موقع پروگرم کردن با فرکانس پایین پروگرم کنم درست کار نمیکنه تمام نکاتی رو که در دیتاشیت اون نوشته شده رو هم مطالعه کردم (( مثلا برای فرکانس بالا باید ولتاژ تغذیه بین 4.5 تا 5 ولت باشه )) هرکاری می کنم درست نمیشه اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه . فیوز بیتی مثل CKOPT هم نداره که برای فرکانس های بالا لازم باشه پروگرم بشه !!!!!!!!!!
    به دیگران بیاموز تا بتو بیاموزند
    bioosun@gmail.com

پاسخ : مشکل در استفاده از ATMEGA162

این مشکل از شما نیست دوست من.
    مشکل از AVR هایی هست که Flash اونها از 32 کیلو بیشتره.
    ایرادهای کلی دارن اینا که خوبه
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

پاسخ : مشکل در استفاده از ATMEGA162

نوشته اصلی توسط مصطفی رستمی
      سلام خدمت دوستان عزیز . من برای داشتن بادریت های بالای 19 کیلو می بایست به میکروم کلاک 6 مگاهرتز به بالا بدم (( مثل 12 یا 16 مگاهرتز)) ولی وقتی فرکانس رو بالا می برم میکرو پروگرم نمیشه و اگر هم کلک بزنم و موقع پروگرم کردن با فرکانس پایین پروگرم کنم درست کار نمیکنه تمام نکاتی رو که در دیتاشیت اون نوشته شده رو هم مطالعه کردم (( مثلا برای فرکانس بالا باید ولتاژ تغذیه بین 4.5 تا 5 ولت باشه )) هرکاری می کنم درست نمیشه اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه . فیوز بیتی مثل CKOPT هم نداره که برای فرکانس های بالا لازم باشه پروگرم بشه !!!!!!!!!!
      با سلام
      این مشکل شما رو من هم دقیقا داشتم. من روی بردبورد یه mega8 بسته بودم که با کلاک زیر ۸ مگ به خوبی کار میآ‌کرد ولی وقتی که کلاک رو ۱۲ یا ۱۶ مگ میآ‌کردم قاطی میآ‌کرد. بعد از کلی ور رفتن دیدم که در مدار من مشکل از سیمآ‌های پروگرمر است. من میکرو رو با یک سری سیم به کانکتور پروگرمر وصل کرده بودم که این سیمآ‌ها حدود ۲۰ سانت طول داشتند. وقتی که سیمآ‌ها رو از مدار جدا کردم و با یک کانکتور مستقیم و کوتاه پروگرمر رو به بردبورد وصل کردم مدار کار کرد!
      همچنین یه راه حل مسخره هم اینه:
      اگر عوض کردن کریستال در مدار شما مشکل نیست میآ‌توانید وقت پروگرم کردن کریستال با فرکانس کمتر رو توی مدار قرار بدهید و بعد وقت کار کردن مدار کریستال سریع رو جایگزین کنید!
      موفق باشید.
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X