اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل دور موتور با قابلیت چپ گرد و راست گرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل دور موتور با قابلیت چپ گرد و راست گرد

سلام دوستان.من یه پروژه دارم برای آزمایشگاه میکرو لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.پروژه کنترل دور موتور هست با امکانات چپ گردو راست گرد موتور و توقف موتور.حالا من تو اینترنت یسری شکل ها و مطالبی پیدا کردم ولی برای نوشتن کدش موندم!!باید با استفاده از کد ویژن و پروتیوس این کارو کنیم و من یه شماتیک تهیه کردم و کدی نوشتم ولی نمیدونم برای چپ گردو راستگردش چکار کنم؟؟کسی هس کمک کنه!!! :sad:

پاسخ : کنترل دور موتور با قابلیت چپ گرد و راست گرد

برای چپ گرد راست گرد کردن باید از مدار پل h استفاده کنی.
    به این تاپیک سر بزن. :smile:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15803.0
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

درسته از پل میشه استفاده کرد ولی من مشکلم بیشتر برای کده و اینکه ما در اصل از ترانزیستور باید حتما استفاده کنیم و آی سی هم اگه باشه بهتره.من چندتا مدار پیدا کردم ولی با نوشتن کد که موتور درست کار کنه مشکل دارم

دیدگاه

سلام.
        برای کنترل کامل موتور DC ، ساده ترین IC ، درایور موتور DC به شماره ی L298 هست.دیتاشیتش رو دانلود کنین. به این نقشهنگاه کنین و توضیحاتی که اینجا داده شده رو هم ببینین.
        موفق باشین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X