سلام و عرض خسته نباشید به همگی
از دوستان گرامی کسی هست که به برنامه بسکام آشنایی داشته باشه؟
یک پروژه سیستم امنیتی ساختمان هست واسه دانشگاه که توش گیر کردم
برنامه به این صورت باید باشه که وقتی صاحب خونه میخاد بره بیرون یک کلید(pind.0) رو میزنه و سیستم فعال میشه
توی این سیستم سنسوری به کار نمیره و فقط توی شرایط آزمایشگاهی باید جواب بده فعلا
به جای سنسور از کلید استفاده میشه
وقتی کلید 1(pinb.0) زده بشه باید خروجی دستگاه که هردوش به ال ای دی وصل میشه (به جای بلندگو و فلاشر) فعال بشه(pina.0)به مدت 30ثانیه روشن باشد
همزمان (pina.1)به مدت 1ثانیه خاموش و 1 ثانیه روشن بشه
چه جوری هر دو پین رو همزمان فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای که نوشتم اینه زیر هست که چندتا مشکل داره
1. زمان روشن و خاموش شدن ال ای دی ها
2.همزمان فعال نشدن هر دو وخروجی
3. وقتی طرف میخاد سیستم رو خاموش کنه یعنی pind.0 رو بزنه برنامه صبر میکنه تا pina.0 خاموش بشه بعد سیستم رو از کار میندازه یعنی تا pind.0 زده شد سیستم از خاموش نمیشه
فردا باید این پروژه رو تحویل بدم
اگر کمکم کنید ممنون میشم
:sad:
:angry:
از دوستان گرامی کسی هست که به برنامه بسکام آشنایی داشته باشه؟
یک پروژه سیستم امنیتی ساختمان هست واسه دانشگاه که توش گیر کردم
برنامه به این صورت باید باشه که وقتی صاحب خونه میخاد بره بیرون یک کلید(pind.0) رو میزنه و سیستم فعال میشه
توی این سیستم سنسوری به کار نمیره و فقط توی شرایط آزمایشگاهی باید جواب بده فعلا
به جای سنسور از کلید استفاده میشه
وقتی کلید 1(pinb.0) زده بشه باید خروجی دستگاه که هردوش به ال ای دی وصل میشه (به جای بلندگو و فلاشر) فعال بشه(pina.0)به مدت 30ثانیه روشن باشد
همزمان (pina.1)به مدت 1ثانیه خاموش و 1 ثانیه روشن بشه
چه جوری هر دو پین رو همزمان فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای که نوشتم اینه زیر هست که چندتا مشکل داره
1. زمان روشن و خاموش شدن ال ای دی ها
2.همزمان فعال نشدن هر دو وخروجی
3. وقتی طرف میخاد سیستم رو خاموش کنه یعنی pind.0 رو بزنه برنامه صبر میکنه تا pina.0 خاموش بشه بعد سیستم رو از کار میندازه یعنی تا pind.0 زده شد سیستم از خاموش نمیشه
فردا باید این پروژه رو تحویل بدم
اگر کمکم کنید ممنون میشم
:sad:

کد:
$regfile = "m16def.dat" $crystal = 8000000 Config Porta = Output Config Portd = Input Config Portb = Input Declare Sub S1 Declare Sub S2 Declare Sub S3 Declare Sub S4 Declare Sub S5 Reset Porta Dim D As Bit , B As Bit Enable Interrupts Main: Do D = Pind.0 If D = 0 Then Call S2 Call S4 Else Call S5 End If Loop End S4: Do If D = 1 Then Call S5 End If If Pinb.0 = 0 Then Call S1 End If If Pinb.1 = 0 Then Call S3 End If Return Loop S1: Do If Pind.0 = 1 Then Exit Do End If Set Porta.0 Waitms 350 Reset Porta.0 If Pind.0 = 1 Then Exit Do End If Set Porta.1 Waitms 200 Reset Porta.1 Waitms 200 If Pind.0 = 1 Then Exit Do End If Loop Return S2: Set Porta.2 If Pind.0 = 1 Then Call S5 End If Return S3: Waitms 2500 If Pind.0 = 1 Then Call S5 Else Call S1 End If Return S5: Reset Porta.0 Reset Porta.1 Reset Porta.2 Return
دیدگاه