سلام دوستان.. میخام 2تا میکرو با هم در ارتباط باشن که میکرو اولی به دومی یه عددی از دیپ سوییچ بفرسته و تو LCD نشون بده و میکرو دومی هم برای تایید یه عبارت رشته ای به صورت همزمان به میکرو اول بفرسته و اونم تو یه LCD متصل به پورت خودش نشون بده میشه برنامه c برام بزارید دمتون گرم دعاتون میکنم...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارتباط سریال 2 میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : ارتباط سریال 2 میکرو
سلام . پروتکل ارتباط سریالش میخوای چی باشه؟؟؟؟؟؟؟ :smile:... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
-
چیزی کی میخوای فوق العاده ساده است. اگر با کدویژن کار کرده باشی کافیه با استفاده از کدویزارد spi و lcd رو فعال کنی و با همون دستور spi توی کدویژن دائما دیپ سوئیچ رو بخونی و ارسالش کنی.
میکرو مقابل هم هرچی دریافت کرد رشته تایید رو بفرسته. :smile:... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
دیدگاه
-
با اون هم میشه. مشکلی نداره :smile:... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
دیدگاه
-
این پروژه با ارتباط سریال هست که عدد در یافتی از PORTB را می خونه و به میکرو بعدی میفرسته و آن میکرو هم عدد 200 را برگشت میده .
http://uplod.ir/cngkxvhynvxp/USART.rar.htmباد می وزد ...
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است ...
دیدگاه
-
سلام
من تازه وارد هستم و یه سوال داشتم
تو این لینک
http://mcuoneclipse.com/2013/02/14/b...freedom-board/
که در باره این ماژول گفته؛ یه برنامه هست که عکسش رو اضافه میکنم
کسی میدونه این چه برنامه ای هست و از کجا میشه دانلودش کرد ؟؟
دیدگاه
-
عکس؟؟؟... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
دیدگاه
دیدگاه