اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک

سلام من یه چشمک زن با avrدرست کردم که با کامپایلر بیسکام برنامشو نوشتم میخام یه دکمه ریست برای این چشمک زن قرار بدم که اون رو به حالت اولیه یعنی خاموش کردن led منجر بشه کمکم میکنید. :cry:

پاسخ : درخواست کمک

نوشته اصلی توسط behi2100
    سلام من یه چشمک زن با avrدرست کردم که با کامپایلر بیسکام برنامشو نوشتم میخام یه دکمه ریست برای این چشمک زن قرار بدم که اون رو به حالت اولیه یعنی خاموش کردن led منجر بشه کمکم میکنید. :cry:
    بزنامه رو بزارید تا کمک کنم بهتون

دیدگاه

می توانی یک کلید بین یک پایه ی دلخواه میکرو قرار بدی و شرتی بگذاری که اگر این پایه فشرده شد (اگر پایه ی میکرو پول پ و پایه ی دیگر کلید به Gnd زمانی که پایه فشرده شود پایه ی میکرو 0 خواهد شد ) led را خاموش کن .

باد می وزد ...
      میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
      تصمیم با تو است ...

دیدگاه

کار دیگری هم که می تونی انجام بدی گذاشتن یک دیپ سویچ بین میکرو و led است
        باد می وزد ...
        میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
        تصمیم با تو است ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behi2100
          آخه چرا گریه میکنی؟ :biggrin:یه کلید برا یکی از پایه های پورتها (دلخواه) بزار به صورتی که در Fig. 1 در این جا کشیده :
          http://www.micahcarrick.com/avr-tutorial-switch-debounce.html

وبعدبا دستور debounce کارت راه می افته:

debounce pinx.y,حالت,برچسب وsub
          از قسمت حالت به سمت چپ رو ورچپه کن بچسبون به pinx.y

خب pinx.y که همون پایه ای هست که کلید رو بهش وصل کردی

حالت 1 یا صفر بودن هست که در اینجا باید بزاری 0
          برچسب عبارت از برچسبی هست که موقع فشردن کلید به پرش صورت میگیره و sub برا حالتی هست که بخواید به زیر برنامه بپره

توضیح این دستور در help بسکام هست اگر من گنگ گفتک اونجا رو هم ببین
          من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
          آلبرت اینشتین
          منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X