سلام
درسته که میکروها امکان داره در نویز شدید هنگ کنند که این برای تمام میکروها صادقه ولی به قول یک نفر برای رسیدن به سیستم پایدار راههای زیادی است
در ضمن من کارم ماشین سازی و اتوماسیون صنعتی است و بیشتر وقتم رو با میکروهام تو تابلو برقیم :icon_razz:
در حال حاضر شرکت ما تنها شرکت طراح و تولید کنند plc تو خاور میانه است و در این میان حدود 10 مورد از plc هارو من با avr طراحی کردم که سالهاست تو کارخانه جات
لاستیک کرمان - لاستیک گلدستون - لاستیک البرز - ایران پویا - استاندارد هرمزگان و غیره درحال کار هستند
اون پروژه 41 میکرویی هم تو ایران پویا وبرای تست یخچال فریزر بود البته اینم بگم که وقتی 40 کمپرسور باهم روشن میشن کم نویز تولید نمی کنند
سلام.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
با ملاحظات خاصی میشه از AVR در محیط های صنعتی استفاده کرد که مسلما باعث بالا رفتن هزینه ی تولید میشه. اما در شرایطی که شما می تونید از PIC یا میکروهای Motorola استفاده کنید، این کار توجیه اقتصادی نداره.
در ضمن کافیه Application Note های Microchip رو در زمینه ی کنترل و اتوماسیون مطالعه کنید، در حالی که Atmel در این زمینه بسیار ضعیفه و بیشتر تمرکز اش رو تولیدات تجاریه تا صنعتی.
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
من میکروی Mega8 ام رو فیوزبیتش رو به 0110 تغییر دادم به اصطلاح می خواستم از خازن داخلیش رو فعال کنم اما دیگه جواب نداد و نتونستم آنرا به حالت اولش برگردونم در ضمن از پروگرامر STK200/300 استفاده می کنم.
لطفاً اگه کسی چیزی میدونه کمکم کنید چطوری میشه اون به حالت اولش برگردوند آخه اصلاً دیگه پروگرامر اونو نمیشناسه در ضمن همه جور کریستال رو به پایه های 9و10 (XTAL1 , XTAL2) اون وصل کردم اما هیچ اتفاقی نیوفتاد.
من میکروی Mega8 ام رو فیوزبیتش رو به 0110 تغییر دادم به اصطلاح می خواستم از خازن داخلیش رو فعال کنم اما دیگه جواب نداد و نتونستم آنرا به حالت اولش برگردونم در ضمن از پروگرامر STK200/300 استفاده می کنم.
لطفاً اگه کسی چیزی میدونه کمکم کنید چطوری میشه اون به حالت اولش برگردوند آخه اصلاً دیگه پروگرامر اونو نمیشناسه در ضمن همه جور کریستال رو به پایه های 9و10 (XTAL1 , XTAL2) اون وصل کردم اما هیچ اتفاقی نیوفتاد.
شما میکرو تون رو بر روی حالتrc خارجی تنظیم کرده اید
برای ادامه برنامه ریزی و کار باید از مدار rc خارجی با فرکانس بین 1 تا 3 مگا هرتز استفاده کنید
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
سلام
دوست عزیز منم 2 تا آی سی atmega8l قفل کرده و نمی تونم دیگه ازش استفاده کنم(چون پروگرامر stk500 ندارم( در مورد atmega8 باید بگم بعضی فیوز بیت هاش به خوبی کار نمی کنن ایدال avr ها atmega32 که این مشکلات نداره
در ضمن من پیشنهاد میکنم اگه تازه کار هستین و با bascom کار می کنین از ورژن 1.11.8.1 یا 1.11.8.3 استفاده کنین که پروگرامرش قابل فهم تر شده
بر ای دانلود فکر کنم توی سایت باشه اگه نیست از لینک زیر دانلود کنید.
www.kavirelectronic.blogfa.com
سلام
دوست عزیز منم 2 تا آی سی atmega8l قفل کرده و نمی تونم دیگه ازش استفاده کنم(چون پروگرامر stk500 ندارم( در مورد atmega8 باید بگم بعضی فیوز بیت هاش به خوبی کار نمی کنن ایدال avr ها atmega32 که این مشکلات نداره
در ضمن من پیشنهاد میکنم اگه تازه کار هستین و با bascom کار می کنین از ورژن 1.11.8.1 یا 1.11.8.3 استفاده کنین که پروگرامرش قابل فهم تر شده
بر ای دانلود فکر کنم توی سایت باشه اگه نیست از لینک زیر دانلود کنید. www.kavirelectronic.blogfa.com :mrgreen:
دیدگاه