اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو (با led دو رنگ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو (با led دو رنگ)

سلام
    دوستان
    من پروژ کاردانی ام تابلو روان با led دورنگ 3ه پایه است می تونید کمکم کنید
    که باید 16 ستون و 64 سطر داشته باشه

پاسخ : تابلو (با led دو رنگ)

سلام
    همه چی مثل تابلو روان معمولی هست با این تفاوت که شما بجای یک پایه که بایدمستقیم به vcc وصل بشه باید از طریق یک کنترلر اونا رو وصل کنی به vcc
    مثلا فرمان 01 برای قرمز - 10 برای سبز و 11 برای ترکیب این دو رنگ . البته این بستگی به نوع دیود داره .
    نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

آقا توی این سایت دوستانی هستن که یه دو سه دست کت شلوار بیشتر از ما تو این زمینه پاره کردن

اینه که هر جا گیر کردید مطرح کنید همه چی حله :nerd:

[hr]ایمان . علم . عشق . عدالت
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
        آقا توی این سایت دوستانی هستن که یه دو سه دست کت شلوار بیشتر از ما تو این زمینه پاره کردن

اینه که هر جا گیر کردید مطرح کنید همه چی حله :nerd:

منظور ؟؟؟؟
        چه ربطی به مشکل من اره؟؟؟
        .......................
        ذر ضمن اگه عزیزان می تواننذ لطف کننذ و کمک کننذ

[hr]ایمان . علم . عشق . عدالت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bnmo
          باز هم مثل همیشه منتظریم
          و بی نتیجه
          مطمئنم که مثل تاپیک های دیگر که باز کردم این بخش هم بی جواب و بدون نتیجه خواهد ماند
          دوستان خواهشا اگر درد شان پول است بیانند و ذکر کنند تا مورد سو تفاهم نشود
          اخه خسته شدم تو این سایت به این بزرگی هیچ کس جواب درست حسابی نمی ده

دیدگاه

باز هم مثل همیشه منتظریم
            و بی نتیجه
            مطمئنم که مثل تاپیک های دیگر که باز کردم این بخش هم بی جواب و بدون نتیجه خواهد ماند
            دوستان خواهشا اگر درد شان پول است بیانند و ذکر کنند تا مورد سو تفاهم نشود
            اخه خسته شدم تو این سایت به این بزرگی هیچ کس جواب درست حسابی نمی ده
            دوست عزیز لطفا الفاظ مناسب تری استفاده کنید، لحن صحبت های شما زیاد جالب نیست.

اگر سوالات زیادی مطرح کردید و پاسخی نگرفتید این احتمال رو بدید که نحوه ی سوال پرسیدن شما صحیح نبوده. به عنوان مثال اگر قبل از ایجاد این تاپیک کمی وقت می گذاشتید و در سایت جستجو می کردید مشاهده می کردید که تعداد زیادی پروژه با همین موضوع قبلا ارائه شده که می تونه بهتون کمک کنه. همین پروژه هایی که توی سایت هست یک کمک بزرگه و بعد از اون خودتون باید دست به کار بشید، یکی از اون ها رو مونتاژ کنید و اون وقت اگر مشکلی بود، بیاید بپرسید. اگر هم می خواهید هیچ کاری انجام ندید و یک نفر بیاد براتون مدار رو طراحی کنه، باید تشریف ببرید جمهوری بدید براتون بسازند اینجا انجمن پرسش و پاسخه و کسی هم به پول شما احتیاج نداره. :smile:
            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

کافیه کاتدها با یک گروه ترانزیستور از طریق یک ای سی شمارنده که کلاک اون از طریق یک پورت کنترل میشه متصل بشه
              آندها در دو گروه که کلکتورهای هر رنگ به هم متصل هستند
              حالا کلکتور هر گروه رنگ با یک ترانزیستور به خط مثبت متصل میشه
              با فعال شدن هریک از ترانزیستورهای اخیر اون رنگ را جاروب میکنید
              بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز تابلویی که من قرار است درست کنم اینه که اولا باید با led دو رنگ باشه .... که با فشار یک دگمه رنگ led ها عوض بشه ... مثلا با گذاشتن گیت نات ....
                من تابلوی دوست عزیزم لاچینی را مطالعه کردم ... حالا شما بگویید چه کار کنم

دیدگاه

کسی نیست

دیدگاه

سلام.

دوست عزیز من اصلا قصد توهین ندارم بگفته خودت این پروژه دانشجوییته.! اونوقت توقع داری تا دوستان شماتیک و برنامه رو برای شما درست کنن و در اختیار شما بذارند.

اگه شما اصول 8*8 رو که تو سیات آقای لاچینی رو فهمیدی یه 8*8 دو رنگ خودت برای تست ببند بعد بیا تابلوی بزرگتر رو انجام بده.

شما اگه نصف راه رو بری و اون موقع سوال کنی خیلی راحت تر به جواب سوالت میرسی.
                    امیدوارم از حرفهای من ناراحت نشده باشی. :bye
                    www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bnmo
                      سلام
                      دوست عزیز تابلویی که من قرار است درست کنم اینه که اولا باید با led دو رنگ باشه .... که با فشار یک دگمه رنگ led ها عوض بشه ... مثلا با گذاشتن گیت نات ....
                      من تابلوی دوست عزیزم لاچینی را مطالعه کردم ... حالا شما بگویید چه کار کنم
                      با سلام
                      برای راحتی شما می تونی یه دات ماتریس 8*8 دو رنگ از بازار تهیه بکنی

خوب سخت نیست کل کار همون تک رنگه فقط باید توی برنامه ات یه تغییر کوچولو بدی تا اون خواسته ات برآورده بشه

1- اگه بسکام کار می کنی می تونی از راهنمائی های آقای لاچینی استفاده بکنی
                      2- اگه زبان سی رو توی کامپایلر کد ویژن کار می کنی می تونی از مثالی که آقای رضا سپاس یار در مورد دات ماتریس 8*8 و برنامه نویسی اون تحت یه جزوه آموزشی توی بخش دانلود گذاشتند
                      استفاده بکنید

راستی دوست عزیز بهتره حتی در بدترین شرایط اگه از دست کسی ناراحت هم هستی خیلی دوستانه و آروم اونو بیان بکنی
                      اینجا دوستان خیلی خوب می تونند شرایط شما رو درک بکنند
                      انشا الله در عرض یه هفته اگه خوب وقت بذاری و پیش زمینه برنامه نویسی داشته باشی ، پروژه اتو جمع بکنی

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده

با سلام
                        برای راحتی شما می تونی یه دات ماتریس 8*8 دو رنگ از بازار تهیه بکنی

خوب سخت نیست کل کار همون تک رنگه فقط باید توی برنامه ات یه تغییر کوچولو بدی تا اون خواسته ات برآورده بشه

1- اگه بسکام کار می کنی می تونی از راهنمائی های آقای لاچینی استفاده بکنی
                        2- اگه زبان سی رو توی کامپایلر کد ویژن کار می کنی می تونی از مثالی که آقای رضا سپاس یار در مورد دات ماتریس 8*8 و برنامه نویسی اون تحت یه جزوه آموزشی توی بخش دانلود گذاشتند
                        استفاده بکنید

راستی دوست عزیز بهتره حتی در بدترین شرایط اگه از دست کسی ناراحت هم هستی خیلی دوستانه و آروم اونو بیان بکنی
                        اینجا دوستان خیلی خوب می تونند شرایط شما رو درک بکنند
                        انشا الله در عرض یه هفته اگه خوب وقت بذاری و پیش زمینه برنامه نویسی داشته باشی ، پروژه اتو جمع بکنی

موفق باشی
                        سلام
                        شرمنده از عزیزان
                        من اصلا قصد توهین به هیچ کسی رو نداشتم و ندارم
                        و نمی خواهم یکی بیاد و تایلو را ساخته شده و اماده تحویلم بده....
                        من فقط گفتم کمی راهنمایی ام کنید که چی کار کار کنم تا با فشار میکرو سوئیچ رنگ ال ای دی عوض بشه و بس
                        کاش تو خود اینجا کمی راهنمایی ام می کردید ...
                        در هر صورت ممنونم
                        و منتظر

دیدگاه

من این کار رو با دیکودر 4 به 16 انجام دادم (74154). همون طور که می دونید برای انتخاب سطرها نیاز به صفر کردن اون هاست خروجی این دیکودر Active Low است که برای هر رنگ می تونید از یک دیکودر استفاده کنید. کافیه اون رنگی رو که می خواهید روشن بشه پایه ی enable اش رو یک کنید. اما بازم میگم که اول باید یه تابلوی تک رنگ ساده روی فیبر سوراخدار مونتاژ کنید بعد که جواب گرفتید اون رو دو رنگ اش کنید. (حتی اگر از دات ماتریس دو رنگ استفاده می کنید اول یک رنگ اش رو استفاده کنید.)
                          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                            من این کار رو با دیکودر 4 به 16 انجام دادم (74154). همون طور که می دونید برای انتخاب سطرها نیاز به صفر کردن اون هاست خروجی این دیکودر Active Low است که برای هر رنگ می تونید از یک دیکودر استفاده کنید. کافیه اون رنگی رو که می خواهید روشن بشه پایه ی enable اش رو یک کنید. اما بازم میگم که اول باید یه تابلوی تک رنگ ساده روی فیبر سوراخدار مونتاژ کنید بعد که جواب گرفتید اون رو دو رنگ اش کنید. (حتی اگر از دات ماتریس دو رنگ استفاده می کنید اول یک رنگ اش رو استفاده کنید.)
                            ممنون
                            در ضمن امروز داشتم یه تابلوی تک رنگ را با دات ماتریس می بستم
                            حتما فکر می کنم
                            ممنون
                            اگه مشکلی بود باز هم می پرسم
                            در ضمن در مورد بر خوردم از همه دوستان عذر خواهی می کنم

دیدگاه

سلام
                              ایا با لچ میشه برای درایو رنگ ها استفاده کرده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X