اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق کدویژن با کدویزارد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرق کدویژن با کدویزارد

سلام
    من زیاد با الکترونیک آشنا نیستم راستش لیسانس فیزیک دارم.ولی اخیرا خیلی به الکترونیک و کامپیوتر علاقمند شدم.تنها چیزی که بلدم ساخت ربات تعقیب خط ساده است.
    قبلا با کمک دوستم با نرم افزار بسکام برنامه نوشتم برای ربات اما از بچه های الکترونیک که میپرسم اکثرا میگن زبان سی بهتره و نرم افزار کدویژن.
    بعضیا هم میگن که نرم افزار کدویزارد بهتره حالا من نمیدونم که باید از کجا شروع کنم.
    اما مفاهیم اولیه الکترونیک رو میدونم.شاید دیگه برای من دیر شده باشه اما میخوام تغییر رشته بدم به الکترونیک و لیسانس الکترونیک هم بگیرم.
    اگه کسی میتونه فرق کدویژن و کدویزارد و برام بگه ممنون میشم.
    عجب چیزی بود این الکترونیک و من نمیدونستم.آخ آخ آخ :cry2:
    میخوام پولامو جم کنم از جو زمین بزنم بیرون!

پاسخ : فرق کدویژن با کدویزارد

نوشته اصلی توسط مسعود چراغی
    سلام
    من زیاد با الکترونیک آشنا نیستم راستش لیسانس فیزیک دارم.ولی اخیرا خیلی به الکترونیک و کامپیوتر علاقمند شدم.تنها چیزی که بلدم ساخت ربات تعقیب خط ساده است.
    قبلا با کمک دوستم با نرم افزار بسکام برنامه نوشتم برای ربات اما از بچه های الکترونیک که میپرسم اکثرا میگن زبان سی بهتره و نرم افزار کدویژن.
    بعضیا هم میگن که نرم افزار کدویزارد بهتره حالا من نمیدونم که باید از کجا شروع کنم.
    اما مفاهیم اولیه الکترونیک رو میدونم.شاید دیگه برای من دیر شده باشه اما میخوام تغییر رشته بدم به الکترونیک و لیسانس الکترونیک هم بگیرم.
    اگه کسی میتونه فرق کدویژن و کدویزارد و برام بگه ممنون میشم.
    اطلاعاتی که از این دو دارید اشتباه است چون کدویزارد یک قسمت از نرم افزار کدویژن است که خودش کد ها را اماده می کنه و به م می ده .
    باد می وزد ...
    میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
    تصمیم با تو است ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atrobot
      اطلاعاتی که از این دو دارید اشتباه است چون کدویزارد یک قسمت از نرم افزار کدویژن است که خودش کد ها را اماده می کنه و به م می ده .
      اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.
      راستش نفهمیدم که منظورتون از این که خودش کدها رو به ما میده چیه؟
      ممنون

دیدگاه

ببین دوست من ، در بعضی نرم افزار های کامپیوتری برای اینکه کاربر درگیر تنظیمات مختلف نرم افزار نشه ، ابزاری به نام Wizard به نرم افزار اضافه میکنند
        در نرم افزار کدویژن یک ابزار wizard به نام کدویزارد وجود داره که به کاربر (برنامه نویس) کمک میکنه تنظیمات مربوط به رجیستر های میکرو (مثل درگاه سریال ، مبدل آنالوگ به دیجیتال و ...) و یا تنطیم نوع و سرعت عملکرد به سهولت انجام بگیره
        هنگامی که تنظیمات را انجام دادید با زدن دکمه generate (آیکون چرخدنده) کد مربوط به تنظیمات شما ساخته میشه و شما باید ادامه عملیات برنامه نویسی را انجام بدهید.
        موفق باشید
        امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
          ببین دوست من ، در بعضی نرم افزار های کامپیوتری برای اینکه کاربر درگیر تنظیمات مختلف نرم افزار نشه ، ابزاری به نام Wizard به نرم افزار اضافه میکنند
          در نرم افزار کدویژن یک ابزار wizard به نام کدویزارد وجود داره که به کاربر (برنامه نویس) کمک میکنه تنظیمات مربوط به رجیستر های میکرو (مثل درگاه سریال ، مبدل آنالوگ به دیجیتال و ...) و یا تنطیم نوع و سرعت عملکرد به سهولت انجام بگیره
          هنگامی که تنظیمات را انجام دادید با زدن دکمه generate (آیکون چرخدنده) کد مربوط به تنظیمات شما ساخته میشه و شما باید ادامه عملیات برنامه نویسی را انجام بدهید.
          موفق باشید
          ممنون واقعا که الکترونیک یه دنیای عجیبیه من که خیلی دوست دارم ادامه بدم ولی مشکل خدمت دارم و نمیتونم از فیزیک به الکترونیک تغییر رشته بدم برای همین میخوام برم سربازی و بعد از اون شروع کنم به الکترونیک.
          امروز یه گشتی تو سایت زدم واقعا که آدم نمیدونه از کجا باید شروع کنه و چی و باید یاد بگیره. :-??

دیدگاه

ممنون واقعا که الکترونیک یه دنیای عجیبیه من که خیلی دوست دارم ادامه بدم ولی مشکل خدمت دارم و نمیتونم از فیزیک به الکترونیک تغییر رشته بدم برای همین میخوام برم سربازی و بعد از اون شروع کنم به الکترونیک.
            امروز یه گشتی تو سایت زدم واقعا که آدم نمیدونه از کجا باید شروع کنه و چی و باید یاد بگیره. :-??
            یک توصیه که میکنم اینه که برای یادگیری الکترونیک نیاز نیست تغییر رشته بدید و یا حتی دوباره برید دانشگاه چون توی دانشگاه اصلا چیزی نشونتون نمیده و فقط همت و علاقه اتونه که باعث میشه توی الکترونیک استاد بشید.
            خیلی از چیزهایی که در این سایت هست رو قول میدم خیلی از اساتید دانشگاه بلد نباشن :smile:
            ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

سلام
              یه جوری میگی "شاید برام دیر شده" که آدم فکر میکنه 70 سالت باشه، ولی به نظر من اگه میخوایی تغییر رشته بدی بهتره قبل از سربازی باشه ، ضمنا بهتره سراغ نرم افزار بسکام یا کدویژن نری و با نرم افزار AtmelStudio که محیط بسیار تعاملی و حرفه ای داره بری.
              راستی خود رشته فیزیک هم خیلی رشته باحالیه ها اصلا رشته الکترونیک و کامپیوتر و بقیه رشته های فنی میشه گفت زیرمجموعه فیزیک هستش به هرحال موفق باشید :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
                یک توصیه که میکنم اینه که برای یادگیری الکترونیک نیاز نیست تغییر رشته بدید و یا حتی دوباره برید دانشگاه چون توی دانشگاه اصلا چیزی نشونتون نمیده و فقط همت و علاقه اتونه که باعث میشه توی الکترونیک استاد بشید.
                خیلی از چیزهایی که در این سایت هست رو قول میدم خیلی از اساتید دانشگاه بلد نباشن :smile:
                من با جمله دوستم موافقم !میخوای الکترونیک بلد بشی خوب فیزیک که خوندی عالیه اما ما الکترونیکی تو فیزیک ضعیف هستیم ، میتونی چند تا کلاس آموزشی الکترونیک بری و چند تا کتاب الکترونیک با عمل انجام بدی چیز دیگه ای نمیخواد به نظر من علم خوبه اما راهت رو مشخص کن هی از این شاخه به اون شاخه نپر مثلا تو فیزیک ثابت قدم باش اما در کنارش سری هم به الکترونیک بزن و یاد بگیر کلا ز گهواره تا گور دانش بجوی
                برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
                یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .

دیدگاه

فیزیک واقعا دنیای پر از هیجانیه
                  البته این رو بگم اکثر فیزیک دان های مشهور قبلش مهندس برق بودن.
                  مهندسی برق چون با چیزهایی سر و کار داره که عینی نیستند به افراد مخصوصا کسایی که بعدا میرن فیزیک خیلی کمک میکنه تا بتونن مفاهیم رو درک کنن.
                  همچنین به قول دکتر اردشیر حسین پور (اولین دانشمند هسته ای شهیدمون) اگر کشوری 10 تا فیزیکدان برتر داشته باشه به یک ابر قدرت تبدیل میشه :smile:
                  ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

به نظر من اول یه مقدار قطعات رو بشناس!
                    یعد از اون آموزش برنامه نویسی c بخون!
                    در مرحله بعد راه اندازی led چشمک زن بصورت هر 1 ثانیه یکبار! این مرحله شامل یادگیری نرم افزار کدویژن و پرتئوس است.

الان دیگه مطمئن باش وارد انقلاب الکترونیک شده ای! :nerd:
                    آنچه که باعث موفقیت انسان ها می شود سخت کوشی است و نه نخبه بودن! Porsche 911 Turbo S 181.000 $ USD
                    جناب سعدی فرموده بودند: "بر احوال ان مرد باید گریست _ که دخلش بود نوزده، خرجش بیست!"
                    که اگه الان بود باید میگفت: "بود حال و احوال آن مرد زار _ که دخلش ریال است ، خرجش دلار :|"
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80472.msg489565#msg489565
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82242.msg501926#msg501926

دیدگاه

سلام
                      چه کامپایلر هایی برای:
                      سی
                      بیسیک
                      اسمبلی
                      زبان ماشین
                      وجود داره؟
                      آیا زبان ماشین کدهای هگزادسیمال هستند یا کدهای باینری؟
                      کسی تا حالا با زبان ماشین برنامه نوشته منظورم ارتباط مستقیم با cpu هستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fsk333kh
                        سلام
                        چه کامپایلر هایی برای:
                        سی
                        بیسیک
                        اسمبلی
                        زبان ماشین
                        وجود داره؟
                        آیا زبان ماشین کدهای هگزادسیمال هستند یا کدهای باینری؟
                        کسی تا حالا با زبان ماشین برنامه نوشته منظورم ارتباط مستقیم با cpu هستش.
                        سلام بنده چند تا از معروف هاشو که بلدم میگم برات
                        بیسک کامپیلر معروفش بسکام هست
                        زبان سی هم کامپلیر های معروفش کدویزن هست ای وی ار استدیو هست و.......AtmelStudio
                        زبان ماشین با اسملبی اگه اشتباه نکنم فکر کنم یکی باشه و متاسفانه نمیدونم چه کامپایلری داره
                        در زبان ماشین هم کدهای هگزادسمیال استفاده میشه هم کد های بایینری
                        بله خیلی از دوستان هم هستند در این انجیمن که توانای نوشتن برنامه با اسمبلی رو دارند

اساتید اگه جای اشتباه گفتم اصلاح کنید
                        !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X