اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد اتصال 8 عدد 7segment به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد اتصال 8 عدد 7segment به میکرو

با عرض سلام خدمت دوستان.
    می خوام 8 عدد 7segment رو به میکرو وصل کنم به طوری که کمترین تعداد پایه مصرف بشه و بتونم هم زمان روی هر 8 تا 7segment اطلاعات نمایش بدم.
    اگر کسی ار دوستان اطلاعاتی داره ممنون مشم راهنمایی کنه!!
    تشکر...

پاسخ : راهنمایی در مورد اتصال 8 عدد 7segment به میکرو

اگر بخوای کمترین پایه مصرف بشه باید از 7447 استفاده کنی که یک مبدل کد bcd به سون سگمنته که 4 پایه مصرف میکنه. که خروجی این آی سی به طور مشترک برای 8 تا سون سگمنت استفاده میشه.
    یک دونه دی مالتی پلکستر 74138 هم میخوای که یکی یکی سون سگمنت ها رو انتخاب کنی که این هم سه پایه مصرف میکنه.
    اما منظورت از نمایش همزمان رو درست متوجه نشدم.
    چون در این روش باید عددی نمایش داده شده روی سون سگمنت ها رو با فرکانس حداقل 50 هرتز رفرش کنی تا به چشم انسان ثابت بیاد و در این حالت هر عددی رو بخوای، البته به ظاهر، میتونی به طور همزمان روی سگمنت ها نمایش بدی :smile:
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

[quote author=AliRezaDAVE link=topic=95043.msg597783#msg597783 date=1402634946]
      خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون.
      منظورم از نمایش هم زمان اینه که میخوام 8 تا عددی که در حافظه برنامه ذخیره کردم رو هم زمان نمایش بدم.

دیدگاه

همین چیزی که گفتم برای نمایش همزمان 8 عدد کافیه. یعنی اول کدهگزی رو که میخواید روی نمایشگر اول نمایش داده بشه رو برای مبدل bcd بفرستید بعد از طریق دی مالتی پلکستر اون سگمنت رو انتخاب کنید. بعدش یک تاخیر کوچیک بدید. بعد برید سراغ کد عدد مورد نیاز برای سگمنت دوم و بدیدش به مبدل bcd بعد پایه دی مالتی پلکسترش رو فعال کنید و سپس یک تاخیر کوچیک و .... تا آخر.
        دوباره همین مراحل رو از اول تکرار کنید. :smile:
        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط YA3
          با عرض سلام خدمت دوستان.
          می خوام 8 عدد 7segment رو به میکرو وصل کنم به طوری که کمترین تعداد پایه مصرف بشه و بتونم هم زمان روی هر 8 تا 7segment اطلاعات نمایش بدم.
          اگر کسی ار دوستان اطلاعاتی داره ممنون مشم راهنمایی کنه!!
          تشکر...
          سلام
          توی یه پروژه ای 3 تا 4تایی به یک مگا 16 وصل کردم و آنها رو با TWI کنترل میکردم ...
          پایه های a تا g و dot رو به سه تا پورت وصل کردم و پایه های اشتراکی هم به چهار تا پایه ...(البته پایه های مشترک هر سه مالتی پلکس 7Segment رو با هم مشترک گرفتم)
          البته برای جبران جریان پایه های مشترک باید از چهار ترانزیستور BC557 یا BC547 استفاده کنید .
          پیشنهاد من اینه که همیشه با آند مشترک کار کنید ...

حساباشو کردم دیدم که اگه بخوام از آی سی های دیگه استفاده کنم هم بردم بزرگتر میشه هم باید پول بیشتر برای اون آی سی ها پرداخت کنم ... صلاح دیدم که یه میکرو بگذارم فقط مخصوص این کار ...
          موفق باشید
          [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
          معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
          معرفی نرم افزار Codewizard PWM
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X