من لینک زیر رو پیدا کردم به نظر خوب میاد
اما چند تا سوال
1- آیا حتمآ باید به کامپیوتر وصلش کنم
2- آی سی sp8704 رو تو فروشگاه ها پیدا نکردم به جاش میتونم از ای سی دیگه ای استفاده کنم؟ http://eeng.ir/%D9%81%D8%B1%DA%A9%D8...%A7-%DB%B1ghz/
خوب من که مدارشو گذاشتم یعنی چنین مداری وجود داره دیگه
منظور سوال شما این بود که میشه با خود AVR این کار رو کرد .... خوب معلومه که نمیشه
اگر با آی سی واسط بگذارید میشه این کار رو کرد ... مثل این میمونه که اتومبیل رو وسیله خودمون کنیم و بتونیم با اون سرعت بریم ...
در هر صورت ...
ممنون که لینک دادی ...
با خود AVR خودم یک بار تا فرکانس حدود 14 مگا رو تونستم اندازه گیری کنم ... البته با شبیه سازی .... توی عمل ندیدم که میشه یا نه ...
راستی اون آی سی SP8704 هم دیتاشیتش رو که دیدم نوشته تا 950 مگاهرتز میتونه کار کنه ... پس این فررکانس متر تا 950 مگاهرتز بیشتر نمیتونه کار کنه ...
منظور سوال شما این بود که میشه با خود AVR این کار رو کرد .... خوب معلومه که نمیشه
اگر با آی سی واسط بگذارید میشه این کار رو کرد ... مثل این میمونه که اتومبیل رو وسیله خودمون کنیم و بتونیم با اون سرعت بریم ...
در هر صورت ...
ممنون که لینک دادی ...
با خود AVR خودم یک بار تا فرکانس حدود 14 مگا رو تونستم اندازه گیری کنم ... البته با شبیه سازی .... توی عمل ندیدم که میشه یا نه ...
راستی اون آی سی SP8704 هم دیتاشیتش رو که دیدم نوشته تا 950 مگاهرتز میتونه کار کنه ... پس این فررکانس متر تا 950 مگاهرتز بیشتر نمیتونه کار کنه ...
موفق باشید
ممنون
راستش من تقریبآ چیزی از دیجیتال نمیدونم و تازه کارم
حالا به جای این ای سی اگر ای سی های دیگه قرار بدم(برا من تا 800 مگا هرتز هم کافیه) چه نوع ای سی باید جایگزین کنم
آیا باید کد برنامه میکرو کنترلر رو هم دستکاری کنم
و اینکه اگر به جای atmega8 از atmega16 استفاده کنم نیاز به تغییر کد برنامه نویسیشه
دوستان من خیلی گشتم اما نتونستم خود ای سی sp8704 رو پیدا کنم قبلنا smdش بود که الان اونم نیست
لطفآ اگر مشابه این ایسی حتی برای فرکانس های پایین تر وجود داره لطفآ راهنمایی کنید
آیا میشه از چند ایسی بافر خانواده ls برای تقسیم فرکانس استفاده کرد و بعد از کم کردن فرکانس اونو داد به میکرو و به هر عددی که فرکانس رو تقسیم کردیم در همون عدد ضربش کنیم؟
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
دیدگاه