اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت ای سی atmega88 و atmega88pa

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت ای سی atmega88 و atmega88pa

سلام

میخواستم ببینم تفاوت ای سی Atmga88 اس ام دی 32 پایه با atmega88pa معمولیه 28 پایه چیه؟

ایا از لحاظ سرعت و ساپورت فرکانسی تفاوت دارند؟

پاسخ : تفاوت ای سی atmega88 و atmega88pa

نوشته اصلی توسط 1270094513
    سلام
    میخواستم ببینم تفاوت ای سی Atmga88 اس ام دی 32 پایه با atmega88pa معمولیه 28 پایه چیه؟
    ایا از لحاظ سرعت و ساپورت فرکانسی تفاوت دارند؟
    سلام
    نه ... تا اونجایی که من اطلاعاتم قد میده فرقی نباید بکنه ....
    ولی در کل سری PA از معمولیش خیلی بهتره ...
    اگر مصرف براتون زیاد مهم نباشه ، فرقی نمیکنه که با کدومشون کار می کنید ...
    موفق باشید
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

تو سری DIP شما 6 تا کانال ADC داری ولی تو SMD
      8 تا کانال داری

دیدگاه

با سلام

من یادمه که زمان نه چندان دور وقتی پدران ما میخواستند ضبط صوت بخرندن با توجه به وزن ( کیلویی) میخریدند و میگفتند هرچه سنگین تر باشه بهتر است بعد از مدتی تکنولوژی پیشرفت کرد و به جای ساختن میکانیک ضبط صوت ها از فلز آنها را از PVC درست کردند و این کار همزمان شد با به بازار آمدن آشکال های چینی , لوازم ساخت برادر گرامیمان !!! (چین ) چون کیفیت نداشتند فکر میکردند که قدیمیا چون از فلز بودند بهتر بودند
        حالا در زمان ما چون میکرو ها ی سری PU قبلا در تایوان و یا ... با کیفیت خوب درست میکردند ونویز پذیری و ثبات داشتند برای ما هم همان خاطرات تداعی شده است در حالی که برای ساخت سری A از تکنولوژی جدیدتر استفاده میشود ولی بعضی از وارد کننده ها با وارد کردن اجناس درجه 3 و یا حتی 4 باعث سو ء تفاهم میشوند سری A دارای قابلیت کامل سری PU و L در یکجا می باشد

من پیشنهاد می کنم در محل خرید آن دقت نمایید و از فروشگاه های معتبر خرید کنید و وقت و انرژی خود را برای 100 تومان ارزان خریدن هدر ندهیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X