اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی lcd گرافیکی ts12232 با codevision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی lcd گرافیکی ts12232 با codevision

من توو سایت خیلی گشتم ولی چیزی در مورد راه اندازی lcd گرافیکی با codevisio پیدا نکردم.
    در مورد نوشتن فونت فارسی هم کلی مطلب پیدا کردم ولی مشکل اصلی من اینه که نمیتونم lcd رو راه بندازم. یعنی پایه های کنترل lcd رو چطور باید تنظیم کرد. و ایا دستور و تابع کتابخونه ای خاصی برای راه اندازی lcd گرافیکی وجود نداره؟ :cry2:
    اگر ندانی کجا میروی هر راهی تو را باخود خواهد برد.

پاسخ : راه اندازی lcd گرافیکی ts12232 با codevision

میلتونو برام بفرستید تا برنامه کاملش و طریقه قرار دادن glcd در مدار و هدر فایلاشو براطون بفرستم راستشو بخواین نمیدونم چطوری تو سایت اپلودش کنم :eek:براتون میفرستم خودتون بزارین تو سایت :rolleyes:
    چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mikla
      میلتونو برام بفرستید تا برنامه کاملش و طریقه قرار دادن glcd در مدار و هدر فایلاشو براطون بفرستم راستشو بخواین نمیدونم چطوری تو سایت اپلودش کنم :eek:براتون میفرستم خودتون بزارین تو سایت :rolleyes:
      سلام.

می تونی واسه پلود فایل هات از سایت www.4shared.com استفاده کنی. هم راحت پلود می شه و بقیه هم راحت می تونند DL کنند.

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7661.0.html

دیدگاه

سلام
        از کجا خریدیش؟

دیدگاه

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من میخوام عکسها رو در حافظه EEPROM میکروکنترلر AVR ذخیره کنم وبرنامه در حافظه FLASH دستورات مربوطه رو اگر کسی میدونه به ما هم منتقل کنه زبان بسکام کار میکنیم ممنون

دیدگاه

منم دنبال کتابخونش هستم :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X