اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پروگرام کردن ATMEGA1280

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با پروگرام کردن ATMEGA1280

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
    بگو مشکل از کجا بود تا واسه ما هم درس عبرت بشه!!
    مشکل از روغن لحیم بود :agree:
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

اولین مشکل که دوتا از آ سی ها رو سوزوند بخاطر روغن لحیم بود.
      با وجود اینکه با مولتی متر هم اتصال کوتاه شدن پایه 11 و 12 نشون نمیداد اما به محض اینکه ولتاژ وصل میکردی شروع به جرقه زدن میکرد که من اومدم کلا آی سی رو برداشتم برد رو شستم بعدا آی سی جدید رو گذاشتم و بدون روغن لحیم لحیمش زدم بعدا ولتاژ دادم دیدم خبری از جرقه زدن نیست
      پروگرامر وصل کردم جواب گرفتم ازش
      ضمنا نمیخواد به پایه xtal1 فرکانس بدید
      در زمانی که فیوز بیتهاتون قفل هست (فیوز بیت مربوط به کلاک) اگر به این پایه فرکانس بدید و پروگرام کنید مشکلتون حل میشه
      هر سوالی بود در خدمتم
      ضمنا برای بار اول باید با سرعت پایین پروگرام کنید تا پروگرامر میکرو رو بشناسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
        اولین مشکل که دوتا از آ سی ها رو سوزوند بخاطر روغن لحیم بود.
        با وجود اینکه با مولتی متر هم اتصال کوتاه شدن پایه 11 و 12 نشون نمیداد اما به محض اینکه ولتاژ وصل میکردی شروع به جرقه زدن میکرد که من اومدم کلا آی سی رو برداشتم برد رو شستم بعدا آی سی جدید رو گذاشتم و بدون روغن لحیم لحیمش زدم بعدا ولتاژ دادم دیدم خبری از جرقه زدن نیست
        پروگرامر وصل کردم جواب گرفتم ازش
        ضمنا نمیخواد به پایه xtal1 فرکانس بدید
        در زمانی که فیوز بیتهاتون قفل هست (فیوز بیت مربوط به کلاک) اگر به این پایه فرکانس بدید و پروگرام کنید مشکلتون حل میشه
        هر سوالی بود در خدمتم
        ضمنا برای بار اول باید با سرعت پایین پروگرام کنید تا پروگرامر میکرو رو بشناسه
        چجوری برد رو شستید؟از اسپری ای چیزی استفاده کردید؟
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
          چجوری برد رو شستید؟از اسپری ای چیزی استفاده کردید؟
          سلام
          ای سی رو برداشتم
          اسپری خشک زدم و مسواک تمیزش کردم
          روغن لحیم اصلا توی کار با ای سی های smd استفاده نکنید که بدجور اذیتتون میکنه.

دیدگاه

سلام و یک صلوات
            ماه رمضون به همه مبارک
            متاسفانه اکثر دوستانی که من میبینم برای خوب لحیم شدن پایه ها به اشتباه از روغن لحیم استفاده میکنن!
            یکی از عمده مصارف روغن لحیم برای تعمیر کاران لوازم الکترونیکی میباشد که به دلیل نشست رطوبت و گردو غبار محل لحیم کردن قطعات سولفات کرده
            اما برای برد های تمیز جهت لحیم کاری به هیچ عنوان از روغن لحیم نباید استفاده بشه که این کار باعث سخت تر شدن کار و کثیف شدن کار و حذف ظرافت کار میشود.
            برای لحیم کاری پایه های نزدیک به هم (مثل ic های 144 پایه TQFP و ... ) در حال حاظر بهترین کار استفاده از فلاکس می باشد که من توصیه میکنم از نوع خمیری که در سورنگ (به اشتباه میگن آمپولی) نگه داشته میشه و جنس خوب استفاده کنید و پس از اتمام لحیم کاری برد را میتوانید با مایع های شستشوی برد بشورید ( که هم مایع شستشو و هم فلاکس به وفور در فروشگاه های لوازم الکترونیکی یافت می شود)
            البته از تینر فوری یا همان تینر سی هزار هم میشه استفاده کرد.
            عکس خمیر فلاکس سرنگی (که مربوط به فروشگاه سایت eca.ir میباشد و از همه جا ارزانتر است البته من از مدل 16 هزار تومانی استفاده میکنم که از این بهتره):

عکس خمیر فلاکس قوطی:

تینر سی هزارم توی رنگ فروشی ها باید باشه.
            البته فلاکس مدل های مختلفی دارد که میتونید توی اینترنت در مورد مدل های مختلف آن جستجو کنید.
            چند مدل فلاکس مایع هم وجود دارد که یک مدل از آن برای شستشوی برد استفاده می شود (عکس زیر که مربوط به سایت roboeq.ir هستش)
            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
            شهید دکتر مصطفی چمران
            اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
            ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...