بار ها شده که دوستان توی انجمن سوالاتی در مورد تنظیم فیوز بیت میکنند، تاپیک های خوبی توی انجمن هست ولی اکثراً پراکنده توضیح داده شده و یا توضیحات کامل نیست
این PDF که تهیه کردم میتونه کمک بسیار زیادی برای فهم کار کرد انواع فیوز بیت به کاربران بکنه(البته امیدوارم :mrgreen
از مزایای PDF سرچ آسان توی متن هست ، برای پیداکردن توضیح فیوزبیت کافیه اسم فیوزبیت را توی PDF سرچ کنید مثل WDTON
در صورتی که نقصی وجود داره یا اطلاعات اشتباه است اعلام کنید تا اصلاح کنم.
در ضمن جدول کلیه حالات ممکن برای تنظیم CKSEL , SUT بهمراه توضیح نوشته شده(برای سری AtMega فاقد divider نظیر ...mega8-16-32-64-128).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در تاریخ 93/08/01 بروز رسانی شد
در ویرایش دوم برخی اشکالات در توضیحات برطرف شده:
لینک دانلود : AVR-FQG3.pdf - 180 KB
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لازم میدونم این موضوع را بگم که جدول ارائه شده برای CKSEL و SUT برای چیپ های زیر معتبر است.
[glow=red,2,300]
Mega8
Mega16
Mega32
Mega64
Mega128
[/glow]
موفق باشید
این PDF که تهیه کردم میتونه کمک بسیار زیادی برای فهم کار کرد انواع فیوز بیت به کاربران بکنه(البته امیدوارم :mrgreen

از مزایای PDF سرچ آسان توی متن هست ، برای پیداکردن توضیح فیوزبیت کافیه اسم فیوزبیت را توی PDF سرچ کنید مثل WDTON
در صورتی که نقصی وجود داره یا اطلاعات اشتباه است اعلام کنید تا اصلاح کنم.
در ضمن جدول کلیه حالات ممکن برای تنظیم CKSEL , SUT بهمراه توضیح نوشته شده(برای سری AtMega فاقد divider نظیر ...mega8-16-32-64-128).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در تاریخ 93/08/01 بروز رسانی شد
در ویرایش دوم برخی اشکالات در توضیحات برطرف شده:
لینک دانلود : AVR-FQG3.pdf - 180 KB
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لازم میدونم این موضوع را بگم که جدول ارائه شده برای CKSEL و SUT برای چیپ های زیر معتبر است.
[glow=red,2,300]
Mega8
Mega16
Mega32
Mega64
Mega128
[/glow]
موفق باشید

دیدگاه