اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش تبدیل اطلاعات دیجیتال به انالوگ و ارسال ان با یک فرستنده fm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روش تبدیل اطلاعات دیجیتال به انالوگ و ارسال ان با یک فرستنده fm

سلام

دوستان لطف کمک کنید
    من میخوام اطلاعات خورجی از پورت سریال یک میکروکنترلر avr رو روی یک کیت فرستده fm سوار کنم
    اونوقت یه مدارم هم داشته باشم که به هر گیرنده رادیو fm که متصل کردم بتونم اطلاعات ارسال شده رو دریافت کنم
    میدونم میتونه با ماژول های اماده هم این کار رو انجام بدم اما میخام که از این طریق انجام بده
    حالا لطف کنید خیلی ساده توضیح بدین و در کل کمکم کنید
    پیشاپیش از همگی دوستان ممنونم :rolleyes: :rolleyes: :agree: :applause: :applause: :applause:

پاسخ : روش تبدیل اطلاعات دیجیتال به انالوگ و ارسال ان با یک فرستنده fm

هیچ نیازی به مبدل دیجیتال به آنالوگ نیست. کافیه شما یک vco بذاری که برای حالت صفر خروجی یک فرکانس و برای حالت یک خروجی یک فرکانس دیگه تولید کنه و بعد هم ارسالش کنی. توی گیرنده هم کافیه همین سیگنال دریافتی رو آشکار کنی و صفر و یک هات رو استخراج کنی.
    مدولاسیون fm در حالت دیجیتال رو بهش میگن fsk.
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی اما اگر لطف کنی و توضیح مختصری بدی که vco چیه ممنون میشم

دیدگاه

خودم یه جستجو زدم اما اگر شما توضیح بدی ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X