سلام به همه
صلوات
خواهش میکنم دوست عزیز
هرجاش به مشکل بر خوردی بگو با همدیگه راش میندازیم
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
سلام مجدد دوستان یک سوال دیگه داشتم اینکه بعد از رله اگه دو سر باتری رو به المنت وصل کنم و از طرفی به رله تا بعد از وصل شدن رله المنت داغ بشه مشکلی پیش نمیاد؟
سلام به همه
یک صلوات بفرستین :nice:
اگر این سیم المنت قراره داغ بشه پس باید از سیم پایه های رله توانش پایینتر باشه
البته برای مدت زمان های کم (1 دقیقه) و برای المنت 12v و یک باطری موتور فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
اگرم خواستی توان پایه های رله رو بالاتر ببری به پایه ها چیزی رو وصل کن که کار هت سینک رو براش انجام بده البته حواستم باشه که اینکار سرعت و دمای سیم المنت رو هم کاهش میده
عکس گذاشتم بهش یه نگاه بنداز
اگر کارت نشد یا یه زمانی خواستی که مدت روشن بودن رو در حد چند روز بالا ببری بگو تا بگم چیکار کنی
راستی کارت چطور پیش رفت؟ تونستی جواب رو بگیری؟
عاشق رمضونم اما از گشنگی میخوام یه سنگ یزرگ بزارم رو دلم تا کمتر حسش کنم :mrgreen:
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
سلام مهندس خیلی ممنوم از راهنمایی هاتون فقط من هر چی گشتم سیم المنت 12 ولتی نیافتم کل پاساژ امجد و حتی لاله زار و اصلا نمیدونستن چی هست . درایور و ساختم میخوام امروز تنگستن لامپ و بزارم ببینم داغ میشه در حد انفجار ، بعد برای باروت آزمایشگاهی از مواد داخل این ترقه های که بچه ها استفاده میکنن کبریتی میگن بهش فکر کنم با اون متد ذغال میخوام استفاده کنم ببینم به چه صورت میشه . البته میخوام از برق شهر استفاده کنم واسه داغ کردن المنت
سلام مهندس خیلی ممنوم از راهنمایی هاتون فقط من هر چی گشتم سیم المنت 12 ولتی نیافتم کل پاساژ امجد و حتی لاله زار و اصلا نمیدونستن چی هست
جاهایی که لوازم یدکیه آبگرمکن های برقی یا اتو دارن معمولا این چیزا رو میارن.
اگر از تعمیر کارای اتو یا آبگرمکن بپرسی راهنماییت میکنن.
. درایور و ساختم میخوام امروز تنگستن لامپ و بزارم ببینم داغ میشه در حد انفجار
این از سیم المنت بهتره اما چون ظریف تره و زودتر پاره میشه گفتم از المنت استفاده کنی.
بعد برای باروت آزمایشگاهی از مواد داخل این ترقه های که بچه ها استفاده میکنن کبریتی میگن
نهههه خطر داره :eek: (حسن)
اگر اشتباه نکنم توی این ترقه های کوچولو و به ظاهر بی خطر از نیترات پتاسیوم استفاده میشه که قدرت تولید گاز خیلی زیادی رو داره اما به شدت خطرناکه چون برای کاری که شما میخواین به جای اینکه از یک سمت لوله اون گاز رو خارج کنه حالت انفجاری به خودش میگیره و کل دستگاه و چند متر دورو ورش رو منفجر میکنه
اصلا بهش فکر نکن
اما شاید بتونی از فشفشه هایی که بچه ها استفاده میکنن و ازش نورهای رنگی با یک تاخیر کوتاه خارج میشه استفاده کنی که در این صورت نباید توی لوله زیاد به هم فشردشون کنی.
در همه حال خیلی خیلی مراقب خودت باش
ا اون متد ذغال میخوام استفاده
متوجه نشدم چی نوشتی؟
البته میخوام از برق شهر استفاده کنم واسه داغ کردن المنت
مشکلی نداره اما اگر از برق 110 ولت برای تحریکش استفاده کنی بهتره
یک نکته: اکثر موادمنفجره پودری در صورتی که روی یک سطح باشند قدرت تخریب بسیار کمتری دارن تا زمانی که توی یک محیط بسته یا فقط از یک طرف باز دارن.
راستی از کارت یه کلیپم بگیر بعدا بزار ببینیم
موفق و پر پول باشی
خب من اون مواد رو : گوگرد کبریت + مواد ترقه+ خاکستر رو ریختم داخل قوطیه قرص جوشان سرش رو کیسه بستم از ته قوطی یه سوراخ ایجاک کردم و با کبریت داغش کردم نتیجه خیلی راضی کننده بود فقط منتظرم تا شما در مورد تنگستن و اینکه با جریان برق مواد رو داغ کنم راهنماییم کنید :rolleyes: :smile:
خیلی ممنونم ،درست گفتین اینکه ماده گاز زیاد تولید کرد اما من خیلی خیلی کم ازون مواد اضافه کردم چون کیسه ای هم که استفاده میکنم خیلی کوچیکه .البته این ماده خیلی خطرناک نیست مثل اون ترقه ها .فقط من دارم از رله ی معمولیه پنج ولتی(یا دوازده ولتی نهایتا) برای سوئیچ استفاده میکنم نمیدونم برای قسمته ثانویه که بخوام 110 ولت رو سوئیچ کنه چکار کنم یعنی فکر میکنم بسوزه رله هه .!(متد ذغال منظورم همون بود که فرمودین برای ادامه دار شدن واکنش از پودر خاکستر استفاده کنم) . در مورد کلیپ هم چشم حتما خودم هم تصمیم داشتم که اینکارو انجام بدم .
خب من اون مواد رو : گوگرد کبریت + مواد ترقه+ خاکستر رو ریختم
جان من خیلی دقت کن :cry2: ، دقیقا اون موقعیی که فکر میکنی همه چیز تحت کنترلت هست یه اتفاق خطرناک می افته :cry:
اما همه لذت کار با اینجور موادها همون خطرشه. :mrgreen:
در مورد تنگستن و اینکه با جریان برق مواد رو داغ کنم راهنماییم کنید
زیاد سخت نگیر چون قسمت راحتش همینه
همونی که خودت گفتی کاملا عملیه
یه راه دیگه هم اینه که یه ترانس 220 به 110 بزاری بعد خروجی 110 رو بدی به یک لامپ 12 یا 6 ولتی اونوقت لامپ میترکه و چاشنیت کار میکنه البته صدا هم داره
و ترانس هم نمیزاره یک وقت فیوز خونه قطع بشه
اما همونی که خودت گفتی بهتره
باز هم اگر به مشکلی بر خوردی رو ما حساب کن
.فقط من دارم از رله ی معمولیه پنج ولتی(یا دوازده ولتی نهایتا) برای سوئیچ استفاده میکنم نمیدونم برای قسمته ثانویه که بخوام 110 ولت رو سوئیچ کنه چکار کنم یعنی فکر میکنم بسوزه رله هه .
روی رله نوشته که رله چند ولتی هست:
که رایج بازار 5 با 220 ولت و 12 با 220 ولت هست که معمولا روی همگیشونم نوشته 10 آمپر هستن
از لحاظ ولتاژ اگر تا 250 ولت هم بهش بدی مشکلی بوجود نمیاد اما معمولا آمپر خروجیشون کمتر از اون چیزی که نوشته شده باید ازش بگیری تا عمر رله بیشتر بشه
که در اینجا تو آمپر زیادی از رله نمیگیری
نگران نباش با یه مگا 8 و یک رله 5 ولتی راحت میتونی یه لام 220 ولتی رو روشن کنی
خوش و سلامت باشی
راستی از یه قوتی زیاد استفاده نکن
حداقل برای کار نهایی از یه قوتی جدید استفاده کن.
توی مراکز تفریحی شکار هم اگر بری میتونی از تیر های تفنگ های شکاری استفاده کنی که جنسشون خیلی عالیه
(منظور از تفنگ های شکاری ، تفنگ هایی است که برای شکار اهداف پرنده استفاده میشه )
سلام به همگی دوستان بالاخره با کمک شما تونستم پروژه م رو به اتمام برسونم و هفته ی گذشته دفاعیه داشتم و تموم شد عکس و فیلم از پروژه گرقتم منتها نمی دونم چطور پلود کنم براتون خیلیییی از همه ممنونم :smile:
سلام به همگی دوستان بالاخره با کمک شما تونستم پروژه م رو به اتمام برسونم و هفته ی گذشته دفاعیه داشتم و تموم شد عکس و فیلم از پروژه گرقتم منتها نمی دونم چطور پلود کنم براتون خیلیییی از همه ممنونم :smile:
برای پلود میتونید به یک پلود سنتر (مثل http://www.uplooder.net/ ) بروید و اونجا پلود کنید و لینکی که بهتون میده رو برای ما بزارید.
از چه سنسور شتابی استفاده کردی ؟؟؟
سنسور شتابی که بتونه شتاب منفی 10g رو اندازه بگیره برای ایربگ نیازه
کسی همچین سنسورس سراغ داره ؟؟؟؟
دعا پشتِ دعا برای آمدنت
گناه پشــــــتِ گناه برای نیامــدنت
دل درگــیر ، مــیان این دو انتخــــــــــــــــــــاب
کــــــــــــــدام آخر ؟ آمـــدنـت یا نیامدنـــــــــــــــــــــــت
دیدگاه