اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن با کابل 2*5 SPI

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرم کردن با کابل 2*5 SPI

چگونه می توان با کابل SPI 2*5 یک بورد رو پروگرم کرد؟؟؟؟ لطفا توضیح کامل بفرمایید

پاسخ : پروگرم کردن با کابل 2*5 SPI

نوشته اصلی توسط farazlotfi
    چگونه می توان با کابل SPI 2*5 یک بورد رو پروگرم کرد؟؟؟؟ لطفا توضیح کامل بفرمایید
    کابل 2*5 نداریم . منظور شما باکس هدر و IDC دو در پنج هست.

برای پروگرام بوسیله ی SPI تنها باید سیم های VCC و GND و MOSI و MISO و SCK و RESET بین میکرو و پروگرامر مشترک بشن.

برای تمیزی کار میان از باکس هدر استفاده می کنن.

کار خاصی نمیخواد فقط باید سیم های بالا رو درست ببندید. همین.
    [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
    درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروگرم کردن با کابل 2*5 SPI

خوب اگر اینطوری می شد من مشکل نداشتم . بسیار ممنونم از لطفتون اما متاسفانه این نرم افزارم اصلا اینو نمی شناسه . کار خاصی تو نرم افزار جز Type select که روی auto (SPI pins) می ذارمش باید انجام بدم؟؟؟!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروگرم کردن با کابل 2*5 SPI

نوشته اصلی توسط farazlotfi
        خوب اگر اینطوری می شد من مشکل نداشتم . بسیار ممنونم از لطفتون اما متاسفانه این نرم افزارم اصلا اینو نمی شناسه . کار خاصی تو نرم افزار جز Type select که روی auto (SPI pins) می ذارمش باید انجام بدم؟؟؟!
        خواهش می کنم . چه نرم افزاری هست؟

دیدگاه

Hattel pocket programmer v4.25 این نرم افزارش هست. من امروز با یک پروگرمر دیگه تست کردم درست شد خدا رو شکر ایراد از این پروگرمر هاتل بود گویا

دیدگاه

کد:
            برای پروگرام بوسیله ی SPI تنها باید سیم های VCC و GND و MOSI و MISO و SCK و RESET بین میکرو و پروگرامر مشترک بشن.
            منظور شما این پین ها هستند؟ من از usbasp فروشگاه سایت استفاده میکنم که یک کابل IDC هم داره. منظور شما اینه که برای پروگرم کردن کافیه که بجای قرار دادن میکرو در زیف سوکت کابل IDC به این ترتیب به میکرو وصل کنیم. کارخاصی نباید انجام داد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
              کد:
              منظور شما این پین ها هستند؟ من از usbasp فروشگاه سایت استفاده میکنم که یک کابل IDC هم داره. منظور شما اینه که برای پروگرم کردن کافیه که بجای قرار دادن میکرو در زیف سوکت کابل IDC به این ترتیب به میکرو وصل کنیم. کارخاصی نباید انجام داد؟

درسته.

البته uspasp که خودش تغذیه میگیره از کامپیوتر پس حتی VCC رو هم نمی خواد وصل کنید ولی GND باید وصل شه. ( در این حالت باید برد اصلی از جای دیگری تغذیه بگیرد)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X