اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن Atmega128 با پروگرم هاتل؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرم کردن Atmega128 با پروگرم هاتل؟

نوشته اصلی توسط sadegh1992
    چیزی روش نیست که بخوام ورودی خروجی بدم.
    پس از کجا مطمئن بودین که برنامتون کار میکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :NO:
    دوستان من با این روش یک بار پروگرام تونستم بکنم و برنامه کار میآ‌کرد
    امشب توی خیابون سعدی بودم یکی بهم گفت پایه PEN را باید زمین کنی که پروگرام بشه... :eek: :eek:
    اگه از پروگرامر isp استفاده می کنید پایه pen رو یا به vcc وصلش کنید یا آزادش بزارین .

شما همین کارای زیر رو که گفتم انجام بده مشکلت حل میشه .

نوشته اصلی توسط mehrdadttt
    وقتی رو کریستال خارجی گذاشتی برای کار کردن مجدد میکرو کلاک مورد نظرش رو باید از کریستال بگیره ( به xtal1 , xtal2 یک کریستال وصل کن ) و اگر همچنین میکرو پروگرام نشد یا به عبارتی اگه میکروت رو توی حالت های خاص دیگه ای که گذاشتی برای اینکه دوباره کار کنه باید یک فرکانس 1 مگ به پایه های xtal1 (و البته روی بعضی میکروها اگر xtal1 جواب نداد به xtal2 وصل کنید ) حال چه خودتون اون فرکانس رو با یک میکرو دیگه و هر روش دیگه تولید کنید یا از خود پروگرام برای دادن این کلاک استفاده کنید
    که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
    فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadttt
      پس از کجا مطمئن بودین که برنامتون کار میکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :NO:اگه از پروگرامر isp استفاده می کنید پایه pen رو یا به vcc وصلش کنید یا آزادش بزارین .

شما همین کارای زیر رو که گفتم انجام بده مشکلت حل میشه .
      بالاخره درست شد.
      ممنون

دیدگاه

سلام دوستان
        شما باید فبیوز بیت M103c =1 کنید و پایه MISO را به PORTD0 و پایه MOSI را به PORTD1 وصل کنید

دیدگاه

سلام شما باید برای رفع این مشکل از پروگرمر jpagاستفاده کنید و فیوز بیت ها را درست کنی

دیدگاه

یه دونه دکتر فیوزبیت درست کن کیفش رو ببر
            تو سایتم هست مدارش هر مشکلی هم که بود بفرما راهنمایی میکنم
            این هم لینک
            سایت فروش فایل و خرید فایل به روش دانلود در ازای پرداخت
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            --------------------------------------------------------
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            --------------------------------------------------------
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91 نمایش پست ها
              باید به دو پایه مربوط به کریستال یه کریستال دلخواه لحیم کنی و یبار فیوزبیت داخلی رو پروگرام کنی و کریستال رو در بیاری. یا اینکه از پایه xtal مربوط به پروگرامر وصل کنی به یکی از پایه های xtal میکرو بعدش پروگرام کنی
              خییییلی ممنونم
              منم همین مشکلو داشتم و همین ارور Can not find the chip! رو میگرفتم. xtal پروگرمر هاتل رو ( که پایه 5 IDC هست) به یکی از پایه های xtal میکرو (هر دو جواب میده) وصل کردم و چیپ رو شناخت. همون موقع فیوز بیتا رو خوندم دیدم کلا بهم ریختن. تنظیم کردم و الان دیگه نیازی به xtal نیست.
              بازم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X