اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشگل با سنسور LM35DZ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشگل با سنسور LM35DZ

سلام خدمت همه مهندسین

من یه دما سنج برای دمای مثبت با مگا 16 و lm35dz ساختم و اونطور که نشون میده دقیق کار نمیکنه .

طبق سازمان هوا شناسی دمای هوا 14 درجست که دما سنج دمای 23 درجرو نشون میده.

مدارو به صورت روشن گذاشتم یخچال تقریبا 15 دقیقه مون بعدش :angry: oo: دمای 11 نشون میداد :eek:

مشگل از کجاست؟
    اصلا این lm35 تا چه حد دقیقه و به درد میخوره؟

پاسخ : مشگل با سنسور LM35DZ

ای بابا هیچکس نیست ؟ :eek:

ینی کسی با این سنسور کار نکرده ؟ oo:

دیدگاه

توی این تالار 50% بحث سریال هست و 50% دیگه LM35
      اگه سرچ میکردی اطلاعات زیادی پیدا میکردی
      احتمال زیاد فیلتر مناسب برای AVCC , AREF قرار ندادی (به دیتاشیت رجوع کنید)

طبق سازمان هوا شناسی دمای هوا 14 درجست که دما سنج دمای 23 درجرو نشون میده.
      زیاد به حرف این هواشناسان گوش نده
      یک دماسنج جیوه ای بخر و با اون قیاس کن

موفق باشید
      امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

خیلی وقته با این سنسور کار نکردم
        آخرین بار یادمه خیلی نوسان داشت که اونم به خاطر نرخ نمونه برداری بود
        الان از سنسور LM75 استفاده میکنم
        اگر از کدویژن استفاده میکنید به راحتی و با کمک help کدویژن تو 10 15 دقیقه این سنسور رو راه اندازی می تونید بکنیددقتش هم نیم درجه هست و همزمان 8 سنسور رو میتونید روی یک باس داده i2c آدرس دهی کنید

دیدگاه

خدارو شکر مشگلم حل شد.

1. از نمونه برداری استفاده کردم . 5 نمونه برمیدارم و میانگین میگیرم و یه دمای اصلی بیرون میدم.
          2. از یه دماسنج جیوه ای استفاده کردم و متوجه شدم که lm35 درست کار میکنه و یکم خطا داره که اونم با نمونه برداری حل شد.
          3. اما برنامه نویسی و نوع تبدیلشم مهمه.

دیدگاه

پ هواشناسی چی؟؟؟؟
            کشـــــــــــــــــــک؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عزیز خورشیدزاده
              پ هواشناسی چی؟؟؟؟
              کشـــــــــــــــــــک؟؟؟؟؟؟
              هواشناسی میانگین دمای یه روز رو میگه

دیدگاه

نه دیگه حداکثر و حداقل میده
                بعدش یعنی میگی ما خوزستانیا و هرمزگانی ها تو کوره ایم
                تابستونا 49 درجه ایم همیشه البته تو اخبار برای جلوگیری از تعطیلی

دیدگاه

LM35 برای کارهای معمولی خیلی خوبه و اصلاً هم خطا و غیرخطی بودنِ مشهود نداره. دقتش خوبه و خطاش تقریباً ناچیزه. صحتش هم 1 درجه سانتیگراده که برای خیلی کارها مناسبه. خروجی ولتاژش هم بیخودی بالا پایین نمی ره.
                  بارها و بارها تو کارای مختلف ازش استفاده کردم و هیچ مشکلی نداره.
                  بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

فاجعه فاجعه

دماسنج عالی کار میکنه اما گاهی اوقات (خیلی بکم پیش میاد) با اینکه ولتاژ سنسور درسته دما یهو میره بالا و 35 یا 40 میشه.
                    با مولتی متر تست کردم سنسور درست کار میکنه و مشگل از میکرو هستش.

من از Avcc استفاده میکنم و اونو با یه سلف به vcc و با یه خازن 100 نانو به زمین وصل کردم. و پایه aref رو هم با یه خازن 100 نانو به زمین.

اما برای زمین از Agnd استفاده نکردم و از یه جای دیگه تامینش کردم.

سلف هم به شکل مقاومته زیاد ازش سر در نمیارم که درسته یا نه. به شکل مقاومت - بدنه سبز رنگ - خطوط رنگی از قهوه ای سیاه سیاه نقره ای

دیدگاه

بنا به پیشنهاد دوستم اینجا در مورد سنسور LM75 توضیح میدم

در محیط کدویژن کار با این سنسور بسیار راحت هست
                      کافیه زمانی که دارین تو کدویزارد تنظیمات اولیه رو انجام میدین به سربرگ I2C برید. اونجا چندین سنسور و چیپ دیگه هم تعریف شدن که یکیشون LM75 هست که تیکش رو میزنید. پورت و پایه های کلاک و دیتا رو تعیین میکنید یک پایه در این سنسور هست که با تنظیم دو مقدار O.S و Hyst خروجیش تغییر میکنه که معمولا نیاز نمیشه و تمام کار با برنامه نویسی انجام میشه.
                      سه پایه در این سنسور وجود داره که برای تعیین آدرس استفاده میشن. پس ما 8 تا سنسور رو میتونیم روی یک باس داده آدرس دهی کنیم.

اما برنامه نویسی
                      تمام تنظیمات و فراخوانی کتابخانه ها توسط کد ویزارد انجام میشه و تنها کاری که ما باید انجام بدیم خواندن مقدار دما هست. برای این کار از دستور زیر استفاده می کنیم

int lm75_temperature_10(unsigned char chip)

برای مثال

float t1;
                      t1=lm75_temperature_10(1);
                      t1=t1/10;

دقت این سنسور 0.5 درجه هست و مقداری رو که توسط درستور int lm75_temperature_10(unsigned char chip) بر میگردونه ده برابر هست پس باید یک تقسیم بر ده انجام بدیم و اگر به اعشارش احتیاج دارین متغیرمون رو از نوع اعشار تعریف میکنیم که همین کار رو هم کردم

دیدگاه

بعد از چندین آزمایش متوجه شدم که کلا ADC میکرو درس کار نمیکنه

مقدار رجیستر ADCW بیشتر از اونچیزی میشه که باید باشه :angry:

البته در محیط پروتئوس هیچ مشگلی ندارم و درس کار میکنه :eek:

به نظر شما مشگل از کجاست؟ :question: :question: :question: :question:

فقط تورو خدا یکی جواب بده :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X