سلام دوستان تو یه سایت خارجی داشتم دنبال یه کد می گشتم که به کد زیر بر خورد کردم . دیدم که با اینکه یه سالی میشه که به شیوه ی خودم
کد نویسی می کنم . اما از این کد ها چیزی سر در نمی آرم . اینه که گفتم این کد رو بزارم تو انجمن تا بچه ها با یه تحلیل سطر به سطر از اتفاقاتی که تو این کد می افته من و دوستانی که تو این سبک کد نویسی تجربه ای ندارن رو راهنمایی کنن. ممنون از همه ی دوستایی که میان و نظر می دن

کد:
#ifndef _mydefs_h_ #define _mydefs_h_ #if defined(__CODEVISIONAVR__) #define SBIT(port,pin) (port##.##pin) #define _delay_us(x) delay_us(x) #define _delay_ms(x) delay_ms(x) #elif defined(__GNUC__) struct bits { u8 b0:1; u8 b1:1; u8 b2:1; u8 b3:1; u8 b4:1; u8 b5:1; u8 b6:1; u8 b7:1; } __attribute__((__packed__)); #define SBIT(port,pin) ((*(volatile struct bits*)&port).b##pin) #else #error Compiler not supported #endif typedef unsigned char u8; typedef signed char s8; typedef unsigned short u16; typedef signed short s16; typedef unsigned long u32; typedef signed long s32; #define vu8(x) (*(volatile u8*)&(x)) #define vs8(x) (*(volatile s8*)&(x)) #define vu16(x) (*(volatile u16*)&(x)) #define vs16(x) (*(volatile s16*)&(x)) #define vu32(x) (*(volatile u32*)&(x)) #define vs32(x) (*(volatile s32*)&(x)) #endif
دیدگاه