اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی Usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی Usb

باسلام خدمت دوستای گلم .
    من با بسکام و C# به راحتی با پورت Usb ارتباط برقرار کردم و داده هام رو ارسال و دریافت کردم حالا بر حسب نیاز چون از ماژول خاصی استفاده میکنم که نمونه کدش در زبان C هست میخواستم بپرسم چطور میتونم با C به پورت Usb دسترسی داشته باشم اگه یه مثال مثل روشن خاموش کردن LED باشه خیلی عالی میشه چون به راحتی توسعه داده میشه تو اینترنت و سایتم سرچ کردم چیز مفیدی دستم نیومد.
    ویه سوال دیگه بنظر شما Atmel studio برای برنامه نویسی به زبان C خوبه؟
    سپاس گذارم از لطف شما.

پاسخ : راه اندازی Usb

نوشته اصلی توسط omid_544
    باسلام خدمت دوستای گلم .
    من با بسکام و C# به راحتی با پورت Usb ارتباط برقرار کردم و داده هام رو ارسال و دریافت کردم حالا بر حسب نیاز چون از ماژول خاصی استفاده میکنم که نمونه کدش در زبان C هست میخواستم بپرسم چطور میتونم با C به پورت Usb دسترسی داشته باشم اگه یه مثال مثل روشن خاموش کردن LED باشه خیلی عالی میشه چون به راحتی توسعه داده میشه تو اینترنت و سایتم سرچ کردم چیز مفیدی دستم نیومد.
    سپاس گذارم از لطف شما.
    سلام
    این ماژول رو بخرید:ماژول USBبه سریال
    بعدش دیگه کارتون راحته! اگه کامپیوتر دستوری به میکرو بفرسته این دستور اول توسط ماژول، تبدیل به کد پورت سریال میشه و میکرو اون رو از پین های سریال دریافت میکنه! و دستور اجرا میشه.
    کافیه پین RXمیکرو را به TXماژول وصل کرده (و اگر میخواهید میکرو هم به کامپیوتر داده بفرسته TXمیکرو را به RXماژول وصل کنید) بعد GND ماژول را بهGNDمیکرو متصل کنید و تبادل اطلاعات کنید.
    فقط باید کار با پورت سریال رو بلد باشی!
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_544
      باسلام خدمت دوستای گلم .
      با سلام
      الان ویندوز، سخت افزار شما رو به عنوان چی میشناسه؟ منظورم تو Device Manager ه؟
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

عالیه!
        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
          سلام
          این ماژول رو بخرید:ماژول USBبه سریال
          بعدش دیگه کارتون راحته! اگه کامپیوتر دستوری به میکرو بفرسته این دستور اول توسط ماژول، تبدیل به کد پورت سریال میشه و میکرو اون رو از پین های سریال دریافت میکنه! و دستور اجرا میشه.
          کافیه پین RXمیکرو را به TXماژول وصل کرده (و اگر میخواهید میکرو هم به کامپیوتر داده بفرسته TXمیکرو را به RXماژول وصل کنید) بعد GND ماژول را بهGNDمیکرو متصل کنید و تبادل اطلاعات کنید.
          فقط باید کار با پورت سریال رو بلد باشی!
          ممنون میدونم میشه با سریال کار کرد اما من بر حسب کارم نیاز دارم با Usb اتصال برقرار کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
            با سلام
            الان ویندوز، سخت افزار شما رو به عنوان چی میشناسه؟ منظورم تو Device Manager ه؟

بهش دقت نکردم هرچی هم گشتم پیداش نکردم اما واقعا عالیه.
            1.نرم افزاری هست که با C# نوشتم.
            2.که سخت افزارمه.
            وقتی نرم افزار رو اجرا میکنی و دستگاه رو وصل میکنی زمانی که نرم افزار دستگاه رو میشناسه تو کادر متنش مینویسه دستگاه وصله یه عدد 1 میفرسته به دستگاه و Led روی دستگاه هم به نشانه اتصال به نرم افزار روشن میشه.

اما تنها مشکل من اینه که:
            1. می خوام ارتباطم رو بیسیم کنم.
            2. نمیتونم ماژول ADXL345 که شتاب سنج سه محوره هستش رو با I2C و بسکام وصل کنم.

دیدگاه

منکه جوابمو نگرفتم. ولی اگه میخواین بی سیمش کنین اصلا سراغ usb نرین. باید برین سراغ سریال یا بلوتوس و ماژولهای آماده. ویندوز دیوایسهایی که از طریق usb بهش وصل میشن رو تو کلاسهای استاندارد میشناسه و خارج از اونا باید درایور مخصوص داشته باشن تا بشه باهاشون ارتباط usb برقرار کرد.

سئوال من این بود که ببینم سخت افزار فعلی تون استاندارد شناخته میشه یا خاصه؟ اگه استاندارد باشه dll های آماده ش تو نت هست و میشه باسی شارپ کانکت بشین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                منکه جوابمو نگرفتم. ولی اگه میخواین بی سیمش کنین اصلا سراغ usb نرین. باید برین سراغ سریال یا بلوتوس و ماژولهای آماده. ویندوز دیوایسهایی که از طریق usb بهش وصل میشن رو تو کلاسهای استاندارد میشناسه و خارج از اونا باید درایور مخصوص داشته باشن تا بشه باهاشون ارتباط usb برقرار کرد.

سئوال من این بود که ببینم سخت افزار فعلی تون استاندارد شناخته میشه یا خاصه؟ اگه استاندارد باشه dll های آماده ش تو نت هست و میشه باسی شارپ کانکت بشین.
                اینشو من نمیدونم اما بدون نصب هیچ درایور یا برنامه خاص به c# کانکت میشه و کارم میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_544
                  اینشو من نمیدونم اما بدون نصب هیچ درایور یا برنامه خاص به c# کانکت میشه و کارم میکنه.
                  شما اگه دیوایس منیجر رو نگاه کنین، سیستمتون توش هست و مشخصه که چی شناخته شده. ضمنا توی برنامه سی شارپ هم مشخص میشه که از چه رفرنس یا کنترلی استفاده شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                    شما اگه دیوایس منیجر رو نگاه کنین، سیستمتون توش هست و مشخصه که چی شناخته شده. ضمنا توی برنامه سی شارپ هم مشخص میشه که از چه رفرنس یا کنترلی استفاده شده.
                    من که نیازی ندارم بدونم از چه رفرنسی استفاده میکنه همین که کارم رو توپ باش برنامه نویسی کردم عالیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_544
                      میخواستم بپرسم چطور میتونم با C به پورت Usb دسترسی داشته باشم اگه یه مثال مثل روشن خاموش کردن LED باشه خیلی عالی میشه چون به راحتی توسعه داده میشه تو اینترنت و سایتم سرچ کردم چیز مفیدی دستم نیومد.
                      مگه این تاپیک سئوال شما نیست؟ پس معلومه یا ما سرکاریم یا شما برنامه نویسی نکردین. امید خان! من شغلم اینه. اگه کسی برنامه رو خودش نوشته باشه میدونه توش چه خبره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                        مگه این تاپیک سئوال شما نیست؟ پس معلومه یا ما سرکاریم یا شما برنامه نویسی نکردین. امید خان! من شغلم اینه. اگه کسی برنامه رو خودش نوشته باشه میدونه توش چه خبره.
                        عزیز منم برنامه نویسم اما نه برنامه نویس سخت افزار الانم دارم برنامه نویسی سخت افزار انجام میدم.
                        دوما سوال شما چه ربطی به کمک خواستن من داره.
                        عزیز اول سوال رو درست بخون بعد روش فکر کن و جواب بده؟
                        من گفتم دیوایسم رو با بسکام به درست کردم مشکلی ندارم حالا نیاز به این دارم که همین رو با زبان C بنویسم وسلام یعنی اینکه با پورت Usb به زبان C برقرار کنم.

دوستان خواهشا کسی که نمیدونه چی به چیه اسپم نزنه هم وقت مارو میگیره هم خودشو.
                        ممنون از توجه شما.
                        مشکل منم رفع شد خدارو شکر

دیدگاه

[quote author=omid_544]
                          میخواستم بپرسم چطور میتونم با C به پورت Usb دسترسی داشته باشم.
                          [/quote]

ظاهرا شما منظورتون از C ، برنامه نویسی میکرو هست. ولی سئوال رو طوری مطرح کردین که انگار از PC میخواین با USB ارتباط برقرار کنین. به هر حال از اینکه مشکل حل شده خوشحالم. ضمنا اینطور حرف زدن با افرادی که به قصد کمک میان درست نیست. ما وقتی 15 - 16 سالمون بود اینطوری با مردم حرف میزدیم.

دیدگاه

سلام این یه مثال از چشمک زن برای attiny 13 درavr studio
                            <include <avr/interrupt.h#

;volatile int timer_overflow_count = 0

}(ISR(TIM0_OVF_vect)
                            if (++timer_overflow_count > 5) { // a timer overflow occurs 4.6 times per second
                            // Toggle Port B pin 4 output state
                            ;PORTB ^= 1<<PB4
                            ;timer_overflow_count = 0
                            {
                            {

}(int main(void
                            // Set up Port B pin 4 mode to output
                            ;DDRB = 1<<DDB4

// prescale timer to 1/1024th the clock rate
                            ;(TCCR0B |= (1<<CS02) | (1<<CS00

// enable timer overflow interrupt
                            ;TIMSK0 |=1<<TOIE0
                            ;()sei

}(while(1
                            // let ISR handle the LED forever
                            {
                            {
                            فقط نمیدونم چرا اینجا چپکی مینویسه!
                            الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
                              سلام این یه مثال از چشمک زن برای attiny 13 درavr studio
                              <include <avr/interrupt.h#

;volatile int timer_overflow_count = 0

}(ISR(TIM0_OVF_vect)
                              if (++timer_overflow_count > 5) { // a timer overflow occurs 4.6 times per second
                              // Toggle Port B pin 4 output state
                              ;PORTB ^= 1<<PB4
                              ;timer_overflow_count = 0
                              {
                              {

}(int main(void
                              // Set up Port B pin 4 mode to output
                              ;DDRB = 1<<DDB4

// prescale timer to 1/1024th the clock rate
                              ;(TCCR0B |= (1<<CS02) | (1<<CS00

// enable timer overflow interrupt
                              ;TIMSK0 |=1<<TOIE0
                              ;()sei

}(while(1
                              // let ISR handle the LED forever
                              {
                              {
                              فقط نمیدونم چرا اینجا چپکی مینویسه!
                              شما باید این گزینه() رو بزنی و بین تگ های Code برنامو کپی کنی.
                              هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X