اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط Ekf2000
    با سلام
    مثلا برای هنگ کردن سنسور چکار میشه کرد
    اگر کار اشتباه باشه به طور متناوب خطا میده
    ولی دویا سه بار در کل دوره نشان از خطای خود سنسور هست
    البته بگم
    من دمای الارام را سه دهم درجه بیشتر از دمای اصلی گذاشتم
    نه یک درجه
    .
    ضد عفونی پوسته تخم را تمیز میکنه
    برخی بیماری ها درون جنین نهفته هستن
    میشه بگید چه جوری با ضدعفونی برطرف میشن؟

حالا ثبت شدن ارور های رطوبت برای شما چه فایده ای داشت؟
    در همان لحضه با الارم رفتین درستش کردین
    اگر نمیرفتین و نبودین باز تا وقتی بیاین الارم میداد
    و بازم از الارام باید متوجه بشید
    سنسور اگه هنگ کنه که مدار رست میشه.خطا میتونه هر دلیلی داشته باشه.اینو درنظر گرفتم که اگه خطا داشت یعنی یه جای مدار مشکل داره و بعدا بتونم مدار رو اصلاح کنم.

الارم واسه 3 دهم درجه خیلی وسواس گونه به نظر میرسه.به نظر من 1 درجه کفایت میکنه.

بیماری هایی که خود جنین حاملش هست اندکه و تو پرسه جوجه کشی کاریش نمیشه کرد.بهتر اینه از جایی که تخم ها رو تهیه میکنید مطمئن باشید

الارم واسه همون لحظه هست که باید اصلاح بشه مشکل.ولی ثبت خطا ها برای نتیجه گیری در اخر پروسه هست.واسه اینکه بدونید که در طول دوره مثلا روی هم رفته در 21 روز چند دقیقه رطوبت بالا یا پایین بوده.مخصوصا واسه جوجه کشی شتر مرغ بسیار مهمه.
    واسه اینکه اگه اخر دوره تلفات داشتین بتونین بهتر علت یابی کنید.
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
      بنابراین میشه یه لامپ 40 وات یا 100 اوت هم به دستگاهشون وصل کنند و در مواقع اظطراری باطری رو وصل کنند

اما شتر مرغ بله پیچیده هست و اگر تخم 60 تومنی رو قرار بدم و یه اشکالی تو کار بشه یا برق بره ... اونوقت ضرر حسابی می کنم
      قبلا هم گفتم لامپ واسه تولید گرما مناسب نیست چون بخشی از انرژی رو به نور تبدیل میکنه که لازم نیست.به جای استفاده از لامپ 100 وات از المنت 100 وات استفاده کنید

قیمت بالای تخم شترمرغ به یه کنار.شما به من بگو تخم شترمرغ نطفه دار سالم تضمینی اصلا میتونی راحت پیدا کنی؟
      گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
        قبلا هم گفتم لامپ واسه تولید گرما مناسب نیست چون بخشی از انرژی رو به نور تبدیل میکنه که لازم نیست.به جای استفاده از لامپ 100 وات از المنت 100 وات استفاده کنید

قیمت بالای تخم شترمرغ به یه کنار.شما به من بگو تخم شترمرغ نطفه دار سالم تضمینی اصلا میتونی راحت پیدا کنی؟
        سلام
        بله میشه به جای لامپ برای بازده بیشتر د صورت دسترسی از المنت 75 یا 100 وات استفاده کرد
        تو خود ارومیه که فکر نکنم نطفه دار باشه مثلا یه چند نفر رو می شناختم که از قبل جوجه اش رو سارش داده بودند اونا هم زرنگ بودند ماده هاشون رو جدا می کنند واسه خودشون و بقیه رو می فروشن اصلا ماده نیستند و در اخر کشتن و نوش جان کردند جوجه یک ماهه رو 300 هزار تومن خریده بود
        ولی میشه پیدا کرد منتها فکر نکنم تو ارومیه بشه پیدا کرد و اگر مثلا بخوام از یکی از شهر های دور سفارش بدم اونوقت تخم هم قشنگ تو راه مخلوط میشه و زده و سفیده به هم نفوذ می کنند و از اون دیگه جوجه در نمیاد :angry:
        من دیگر نمی دانم چه باید بگویم
        برد جوجه کشی:
        مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
        این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
        برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام
          بله میشه به جای لامپ برای بازده بیشتر د صورت دسترسی از المنت 75 یا 100 وات استفاده کرد
          تو خود ارومیه که فکر نکنم نطفه دار باشه مثلا یه چند نفر رو می شناختم که از قبل جوجه اش رو سارش داده بودند اونا هم زرنگ بودند ماده هاشون رو جدا می کنند واسه خودشون و بقیه رو می فروشن اصلا ماده نیستند و در اخر کشتن و نوش جان کردند جوجه یک ماهه رو 300 هزار تومن خریده بود
          ولی میشه پیدا کرد منتها فکر نکنم تو ارومیه بشه پیدا کرد و اگر مثلا بخوام از یکی از شهر های دور سفارش بدم اونوقت تخم هم قشنگ تو راه مخلوط میشه و زده و سفیده به هم نفوذ می کنند و از اون دیگه جوجه در نمیاد :angry:
          با سلام
          من قبلا تحقیق کردم
          ریسک کار شترمرغ خیلی بالاست
          مثلا خود تخم 50تا60 تومن هست
          باید یک اتاق مخصوص تهیه کرد و با کولر گازی تا حد ممکن رطوبت رو کم کرد
          چون رطوبت معمولی باعث تخریب میشه
          .
          تهیه تخم خیلی سخته
          خیلیییی
          حتی تهیه تخم مرغ سالم و مطمین
          چه برسه به پرندگان دیگر و شترمرغ
          مخصوصا که داخل بهترین فصل یعنی پاییز و بهار همه دیگه خودشون جوجه کشی میکنن
          بعد داخل تابستان و زمستان که راندمان تخم ها به شدت کم میشه
          برای فروش قرار میدن
          .
          مثلا من پارسال میخواستم اسفند تخم بوقلمون بخرم
          تا اخر اردیبهشت و گرما هرجا رفتم گیرم نیومد
          اگرم بود بالای سه تومن بود
          مخصوصا که تعداد کم و حدود ده تا میخواستم
          قرقاول هم همینجور بود
          .
          اما داخل تابستان که هوا بالای 40درجه میرسه و راندمان نطفه و باروری کاهش پیدا میکنه
          همجا بود شد دانه ای 1500
          .
          ولی ان فصل خیلی ریسکه
          اصلا ارزش جوجه کشی نداره
          چون شرایط نگهداری توسط هیچ فروشنده محلی رعایت نمیشه حتی رعایت بهداشت و تمیزی
          موفق باشید

دیدگاه

اینجا ایرانه داداش.چیزهایی در این کشور میبینی که در هییییییییییییییییچ جای دنیا سعادت دیدنش رو نداری.
            باز خدا بابای اون یارو رو بیامرزه جوجه داده.من چند سال پیش مدتها گشتم دنبال تخم شترمرغ کسی نمیفروخت اخرش یه بابایی داد 12 تا داد 600هزار.
            اخر دوره دیدم 2 تا فقط نطفه داشت.و 10 تاش از اون تخمهایی بود که هچ نشده بود و از دستگاه خودش دراورده بود.
            تو این صنف کلاهبردار و شیاد خیلی زیاده.باید خیلی حواست جمع باشه.

دیدگاه

اینجا ایرانه داداش.چیزهایی در این کشور میبینی که در هییییییییییییییییچ جای دنیا سعادت دیدنش رو نداری.
              باز خدا بابای اون یارو رو بیامرزه جوجه داده.من چند سال پیش مدتها گشتم دنبال تخم شترمرغ کسی نمیفروخت اخرش یه بابایی داد 12 تا داد 600هزار.
              اخر دوره دیدم 2 تا فقط نطفه داشت.و 10 تاش از اون تخمهایی بود که هچ نشده بود و از دستگاه خودش دراورده بود.
              تو این صنف کلاهبردار و شیاد خیلی زیاده.باید خیلی حواست جمع باشه.
              یعنی الان تو خود مشهد یه کسی نیست که تخم شترغ بفروشه oo:
              بله من از این می ترسم که سرم کلاه بزارن معمولا اینجور افراد کمند ولی اگرم گیر ینجور ادما بیفتیم دیگه نه می تونیم تخم رو بخوریم نه می تونیم جوجش کنیم اصلا ولش کن من شترمرغ می خوام چیکار که وقتی بزرگ شد سرشو از دیوار خونه ببره بالا و کوچه رو نگاه کنه
              ولی اگر پیدا بشه خیلی خوب میشه اونوقت یه سنگیم ما می نداریم دیگه :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط Ekf2000
              با سلام
              من قبلا تحقیق کردم
              ریسک کار شترمرغ خیلی بالاست
              مثلا خود تخم 50تا60 تومن هست
              باید یک اتاق مخصوص تهیه کرد و با کولر گازی تا حد ممکن رطوبت رو کم کرد
              چون رطوبت معمولی باعث تخریب میشه
              .
              تهیه تخم خیلی سخته
              خیلیییی
              حتی تهیه تخم مرغ سالم و مطمین
              چه برسه به پرندگان دیگر و شترمرغ
              مخصوصا که داخل بهترین فصل یعنی پاییز و بهار همه دیگه خودشون جوجه کشی میکنن
              بعد داخل تابستان و زمستان که راندمان تخم ها به شدت کم میشه
              برای فروش قرار میدن
              .
              مثلا من پارسال میخواستم اسفند تخم بوقلمون بخرم
              تا اخر اردیبهشت و گرما هرجا رفتم گیرم نیومد
              اگرم بود بالای سه تومن بود
              مخصوصا که تعداد کم و حدود ده تا میخواستم
              قرقاول هم همینجور بود
              .
              اما داخل تابستان که هوا بالای 40درجه میرسه و راندمان نطفه و باروری کاهش پیدا میکنه
              همجا بود شد دانه ای 1500
              .
              ولی ان فصل خیلی ریسکه
              اصلا ارزش جوجه کشی نداره
              چون شرایط نگهداری توسط هیچ فروشنده محلی رعایت نمیشه حتی رعایت بهداشت و تمیزی
              موفق باشید
              داداش ekf جان عزیز
              مگه رطوبت تو تابستان و تو دمای 36 درجه نمیره زیر 25 خوب من چند باری امتحان کردم که رطوبت به حدود 15 کاهش میافت شاید نمی دونم شهرای دیگه یکم رطوبت زیادی داشته باشن
              اخه من تو ویدیو دیدم اونایی که تخم شترمرغ می ذاشتن یه دونه از اون رطوبت سنجای آلمانی عقربه ای گذاشتن که رطوبت حدود 30 درصد رو نشون میده اگر اینقد حساسه پس اینا چیکار می کنن من موندم اینا رطوبت ساز قرار می دن یا نه
              اطلاعاتی تو این زمینه دارید یا نه :-/
              مثلا تو مزارع پرورش شترمرغ خودشون با همین ماشینا جوجه کشی می کنند ولی نمی دونم که برا رطوبت چیکار می کنند
              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

یعنی الان تو خود مشهد یه کسی نیست که تخم شترغ بفروشه oo:

مگه رطوبت تو تابستان و تو دمای 36 درجه نمیره زیر 25 خوب من چند باری امتحان کردم که رطوبت به حدود 15 کاهش میافت شاید نمی دونم شهرای دیگه یکم رطوبت زیادی داشته باشن
                اخه من تو ویدیو دیدم اونایی که تخم شترمرغ می ذاشتن یه دونه از اون رطوبت سنجای آلمانی عقربه ای گذاشتن که رطوبت حدود 30 درصد رو نشون میده اگر اینقد حساسه پس اینا چیکار می کنن من موندم اینا رطوبت ساز قرار می دن یا نه
                اطلاعاتی تو این زمینه دارید یا نه :-/
                مثلا تو مزارع پرورش شترمرغ خودشون با همین ماشینا جوجه کشی می کنند ولی نمی دونم که برا رطوبت چیکار می کنند
                ما که پیدا نکردیم،و دیگه هم سراغش نمیرم.بخوام جوجه کشی کنم خودم مولدش رو تهیه میکنم.
                اینجوری مطمئنی که دیگه سرت کلاه نمیره.

هیچ گونه تخم شترمرغی در رطوبت 30 درصد جوجه نمیشه.خاطرت جمع.چون شترمرغ پرنده ذاتا بیابونی هست.و رطوبت و سرما براش خوب نیست.

رطوبت باید در محدوده 15 تا 18 درصد باشه.کسایی هم که دارن جوجه کشی میکنن از کولر گازی استفاده میکنن.کولر گازی رطوبت محیط رو میگیره.(اگه خواستی بدونی چطوری بگو تا برات توضیح بدم)

دیدگاه

ما که پیدا نکردیم،و دیگه هم سراغش نمیرم.بخوام جوجه کشی کنم خودم مولدش رو تهیه میکنم.
                  اینجوری مطمئنی که دیگه سرت کلاه نمیره.

هیچ گونه تخم شترمرغی در رطوبت 30 درصد جوجه نمیشه.خاطرت جمع.چون شترمرغ پرنده ذاتا بیابونی هست.و رطوبت و سرما براش خوب نیست.

رطوبت باید در محدوده 15 تا 18 درصد باشه.کسایی هم که دارن جوجه کشی میکنن از کولر گازی استفاده میکنن.کولر گازی رطوبت محیط رو میگیره.(اگه خواستی بدونی چطوری بگو تا برات توضیح بدم)
                  ممنون از توضیحاتتون منظور از مولد همون جوجش هست که میگین این قسمت رو متوجه نشدم
                  خوب اگر من بخوام برا دو تا کولر گازی بزارم که این به دور از عقل سلیم است :nerd:
                  یکم بیشتر توضیح دهید شاید یه راه دیگه هم باشه
                  مثلا با کولر گازی چجوری رطوبت محیط رو می گیرن من که تا اسم کولر گازی رو می شنوم فقط سرما یادم می افته و چیز دیگه از این نمی دونم یکم در مورد این کولر گازی توضیح دهید
                  و اینکه ایا خودتان تا حالا جوجه کشی شترمرغ انجام دادین یا نه یا جوجه شو خریدن یا نه :nerd:
                  نحوه نگهداریش چجوره من شنیدم که تا یکماه که از تخم بیرون میان باید دائم مراقبشون باشه تا فضله خودشون رو نخورن oo: و نمیرن
                  برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

منظور از مولد همون جوجش هست که میگین این قسمت رو متوجه نشدم

خوب اگر من بخوام برا دو تا کولر گازی بزارم که این به دور از عقل سلیم است

یکم بیشتر توضیح دهید شاید یه راه دیگه هم باشه مثلا با کولر گازی چجوری رطوبت محیط رو می گیرن

ایا خودتان تا حالا جوجه کشی شترمرغ انجام دادین
                    منظور از مولد یعنی خانواده بالغ تخم گزار.ولی میشه جوجه رو هم خرید و بزرگش کرد تا بالغ شه و بعد خانواده درست کرد و ادامه ماجرا...

دو تا کولر گازی نیاز نیست.یکی هم کفایت میکنه.

اگه ساده بخوام بگم،تا به حال دیدی وقتی یه پارچ رو اب یخ میریزی توش کم کم روی جداره پارچ شبنم ایجاد میشه؟
                    این شبنم همون رطوبت هوای مجاور پارچ هست که رطوبتش به وسیله سرما ازش گرفته شده.
                    داخل پنل کولر گازی شبکه ای هست که گاز سرد شده ازش عبور میکنه.این پنل دقیقا مثل همون پارچ اب یخ عمل میکنه.که رطوبت مجاورش به صورت شبنم روش میشینه و کم کم جمع میشه و میریزه رو یه کانال و از اونجا توسط شیلنگ به بیرون هدایت میشه.
                    و شما میتونی به راحتی رطوبت محیط رو بگیری.تنها بدی این سیستم اینه که هوای مجاور دستگاه رو هم خنک میکنه.که کاریش نمیشه کرد.

برای رطوبت گیری چند روش هست که یکیش هم فشرده کردن هوا هست. یکیش استفاده از نیروی گریز از مرکز.ولی این روشها هم همچین انرژی کمی مصرف نمیکنن.تو همشون نیاز به کمپرسورهای برقی هست.
                    متاسفانه رطوبت گیری هوا به مراتب سخت تر و پیچیده تر هست از مرطوب کردن هوا

نه.من هنوز جوجه کشی شترمرغ نکردم و تجربه ای ندارم.اون یه بار هم ازمایشی بود که نقره داغ شدم!

دیدگاه

:eek:
                      مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

با سلام
                        دوستان با پیگیری هایی که من و چند کاربر دیگر از آفتاب رایانه برای واردن کردن سنسور sht21شکل گرفته
                        شرکت عزمش رو برای واردات این قطعه جذم کرده
                        پس شما هم به این صفحه از سایت برید و در بخش نظرات خواهان این سنسور بشید تا شرکت با میل بیشتری این برد و قطعه را وارد کنه
                        shop.aftabrayaneh.com/Sensors/Temperature_Humidity/SHT10_Temperature_Humidity_Sensor_Module.html
                        ایمیل زیر هم مستقیم به مدریت پیام میده و از این طریق هم میشه نظر داد
                        support@aftabrayaneh.com
                        .
                        یک نکته رو بگم
                        این سنسور نسل جدید sht11هست
                        انداز ان کوچکتر و خیلی ریز تر هست
                        و هم قیمت با sht11هست
                        اما دقت ان بیشتر از این سنسور و در حد سنسور sht75هست که قیمت ان بالای 60تومن هست
                        فکر کنم دقت ان 0.2درجه هست درصورتی که sht10دقت0.5و sht11دقت 0.4داره
                        .
                        یعنی معمولا میتونه بین 0.4کمتر یا بالاتر از دمای اصلی خطا داشته باشه
                        .
                        فکر کنم با واردات این سنسور معروف به صورت آنبرد اولین بار هست که میشه حرفه ای از این سنسور در ایران استفاده کرد
                        و در این زمینه هم مدار سایت پیشرو میشه
                        .
                        البته همه سنسور های موجود مثل اینکه چینی هست و اورجینال وارد ایران نمیشه
                        .
                        سنسور sht10این سایت هم کاهش قیمت داشته
                        با تشکر و سپاس
                        در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
                          با سلام
                          دوستان با پیگیری هایی که من و چند کاربر دیگر از آفتاب رایانه برای واردن کردن سنسور sht21شکل گرفته
                          شرکت عزمش رو برای واردات این قطعه جذم کرده
                          پس شما هم به این صفحه از سایت برید و در بخش نظرات خواهان این سنسور بشید تا شرکت با میل بیشتری این برد و قطعه را وارد کنه
                          shop.aftabrayaneh.com/Sensors/Temperature_Humidity/SHT10_Temperature_Humidity_Sensor_Module.html
                          ایمیل زیر هم مستقیم به مدریت پیام میده و از این طریق هم میشه نظر داد
                          support@aftabrayaneh.com
                          .
                          یک نکته رو بگم
                          این سنسور نسل جدید sht11هست
                          انداز ان کوچکتر و خیلی ریز تر هست
                          و هم قیمت با sht11هست
                          اما دقت ان بیشتر از این سنسور و در حد سنسور sht75هست که قیمت ان بالای 60تومن هست
                          فکر کنم دقت ان 0.2درجه هست درصورتی که sht10دقت0.5و sht11دقت 0.4داره
                          .
                          یعنی معمولا میتونه بین 0.4کمتر یا بالاتر از دمای اصلی خطا داشته باشه
                          .
                          فکر کنم با واردات این سنسور معروف به صورت آنبرد اولین بار هست که میشه حرفه ای از این سنسور در ایران استفاده کرد
                          و در این زمینه هم مدار سایت پیشرو میشه
                          .
                          البته همه سنسور های موجود مثل اینکه چینی هست و اورجینال وارد ایران نمیشه
                          .
                          سنسور sht10این سایت هم کاهش قیمت داشته
                          با تشکر و سپاس
                          در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید
                          سلام جناب ekf2 جان عزیز
                          از تلاشهایی که در جهت انتخاب با کیفیت ترین سنسور رطوبت و دما برای دستگاه می کنید خیلی تشکر می کنم
                          من یه نظر دادم ولی تاکید کنید که در صورت وارد کردن براش برد بزنن مثل sht10 که خیلی خوب میشه چون من که خودم نمی تونم اینو لحیم کنم و از لحیم کردن این مینیمینی سنسور عاجزم :redface:
                          اگر بیارن که دقتش خوب و عالی هست :wow:

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                          :eek:
                          جناب محسن مهدی جان با خواندن پست ها ، الان برای ups و باتری و اینورتر و ... چه فکری در سر داری من که یه جورایی با توجه به توضیحات دوستان ولش کردم شما چطور :-??
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

با سلام
                            در مکتابات برای تهیه و ارایه مداوم علاوه بر یاد اوری مزیت ها درخواست برد دار وارد کردن قطعه رو دادم
                            قرار شده برای واردات پیگیری کنن
                            چون گفتم سایت های مشابه بدون برد را دارن
                            ولی بعلت کوچکی و سختی نصب استقبالی با توجه به کیفیت بیشتر انجام نشده
                            .
                            شماهم پیگیری کنید ببینیم توی دوهفته اینده وارد میشه
                            فقط کافیه به اون ادرس برید و در نظرات اعلام کنید که ماهم درصورت ورود استفاده خواهیم کرد
                            .
                            درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

اقای اسدزاده هم جدیدا دارن فروشگاه قطعات راه میندازن.میتونین با ایشون هم مکاتبه کنید
                              نام کاربریشون:
                              Ali_Asadzadeh

دیدگاه

اقای اسدزاده هم جدیدا دارن فروشگاه قطعات راه میندازن.میتونین با ایشون هم مکاتبه کنید
                                نام کاربریشون:
                                Ali_Asadzadeh
                                با سلام
                                تشکر از یاد اوری و تذکر شما
                                اما آفتاب رایانه یک مزیت اصلی داره
                                نکته اول حدود یکماه من مکاتبه کردم تا تصمیم به واردات گرفتن و با حمایت درصد عزم و جدیت شرکت برای واردات بالا میره
                                .
                                مزیت
                                .این شرکت در چین دقیق یادم نمیاد فکر کنم شانگ های بود یا جای دیگه
                                دفتر زده و مستقیم با کارمندان مستقرش در اونجا پیگیر واردات میشن
                                چیزی که کمتر بین شرکتای دیگر دیدم
                                یادم قبل عید برای خرید مستقیم رفتم دفتر شرکت
                                ادعا میکردن قطعات سایت علی بابا رو از لوازم مکانیکی و ...میتونه اختصاصی با هزینه کم وارد کنه
                                یک بنده خدا اومده بود لوازم ماشین جک چینی براش بیارن
                                .
                                اگر بشه اینجور واردات کرد خیلی سود داره
                                تقریبا بازار شیراز و اطراف رو داره تغذیه میکنن
                                .
                                ولی یک بدی هم داره
                                همه سنسور ها در اصل ساخت فرانسه ، سوییس و امریکاست
                                اما فقط دارن چینی رو وارد میکنن و اورجینال بدست مشتری نمیریسه
                                درحالی که اختلاف قیمت به 15درصد نمیرسه ولی برای رقابت و سود همه چینی میارن
                                درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...