اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

دوستان برای گرم کردن دستگاه از لامپ یا لوازم مشابه استفاده نکنین چون بخشی از انرژی به نور تبدیل میشه و تلفات دارین.ضمن اینکه گرمای لامپ متمرکز هست که اصلا برای دستگاه جوجه کشی مناسب نیست.
    برای گرما از المنت استفاده کنین.انواع المنت هم هست تو بازار.من خودم برای کم شدن هزینه از المنت بخاری برقی استفاده کردم.المنت شیشه ای هم دیدم که جدیدا بخاری برقی ها داره.که ایمن تره نسبت به رطوبت.
    برای رطوبت هم بهترین راه استفاده از دستگاه بخور ساز نوع سرد هستش.به تشت اب و قابلمه فکر نکنین که راندمان کار میاد پایین و مقدار جوجه مرده ها زیاد میشه.چون کنترلی ندارین روی دقت رطوبت مورد نیاز.
    اگه پرسشی بود در خدمتم.
    موید باشید
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
      این قسمت دیگه فکر نکنم حتی با فشرده کردن کد ها هم جواب بده اونوت صدای ای سی در میاد
      بله قراره تاریخ به صورت نزولی باشه
      فقط زیاد نباید بری بگردی که الارم متوجه نشی و بعد 20 روز جوجه پخته تحویلت بده :cry2:

یادمه چند تا تخم مرغ پا کوتاه گذاشتم و چند تا هم معمولی تو دستگاه اوایل مهر ماه بود که برقا رفتن خداییش هر موقع تخم تو دستگاه می ذاشتم برقا زود زود می رفتن بعد 21 روز این پاکوتاها ناقص در اومدن نه می میردند نه پا میشدند خیلی آدم ناراحت میشه اولش همون بهتر که یه ups بزاری وگرنه اگر طرفتون برقا برن و یکمم هوا سرد باشه تخما عیب می بینن

محسن جا حال پدرتون چطوره خوبه ان شاء الله

سلام محمد جان
      تشکر شکر خدا بهتره مارو از دعا های خیرتون بی نصیب نزارید

با عوض کردن میکرو یا اضافه کردحافظه نمیشه کاریش کرد

برای دوستانی که اطلاعات کمی دارن یا طرز کار دستگاه روبلد نیستن شاید این روش کمک کننده باشه
      و اگه این امکان باشه که مثلا برای دستگاه های بزرگ تر از چند سنسور استفاده بشه و pcb قابلیت اضافه کردن چند سنسور رو داشته باشه بزودی یه طرح واسه ups میزارم

یا علی
      مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

سلام
        دوستان رسیدن ماه محرم و شهادت امام حسین ع را به همه تسلیت میگم
        *
        وضمن ارزوی سلامتی برای همه و تشکر از مهندس محمد
        مدار چه شد و تا کجا پیشرفت؟
        *
        دوستان اگر خواستید ساعت اضافه کنید ماژول زیر را بررسی کنید
        داخل نظرات گفتن مثل اینکه یک دماسنج هم روی ماژول وجود داره

shop.aftabrayaneh.com/Others/Date_Time/Extremely_Accurate_RTC_Module.html
        فقط جهت بررسی گفتم
        ممنون
        یاعلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.kara
          سلام
          دوستان رسیدن ماه محرم و شهادت امام حسین ع را به همه تسلیت میگم
          *
          وضمن ارزوی سلامتی برای همه و تشکر از مهندس محمد
          مدار چه شد و تا کجا پیشرفت؟
          *
          دوستان اگر خواستید ساعت اضافه کنید ماژول زیر را بررسی کنید
          داخل نظرات گفتن مثل اینکه یک دماسنج هم روی ماژول وجود داره

shop.aftabrayaneh.com/Others/Date_Time/Extremely_Accurate_RTC_Module.html
          فقط جهت بررسی گفتم
          ممنون
          یاعلی
          سلام
          من هم به نوبه خودم فرا رسیدن ماه محرم را به همه مسلمین جهان و عاشقان امام حسین(ع) تسلیت می گم...
          والا اون چیزایی که قراره اضافه کنم فعلا یه چند روزی بود کار داشتم و تا حالا امکانش نبود که رو مدار کار کنم

ولی اگر کیس بنده هم با من همکاری کنه برنامه رو تموم می کنم تا 2 روز دیگه چند روزی بود که از داخل کیس یه صدایی می اومد که می گفتم ولش کن بره و امروز هم یه بوی سوختگی که ادم رو گیج می کنه کل اتاق رو پر کرد جالبه که گفتم باز نمی دونم چی سوزوندن ولی یکم که دقت کردم دیدم نه صدای کیسم وحشتناک شده یکم رفتم جلو و کیس رو باز کردم بله دیدم فن گرافیک داره می سوزه و صدای نیم سوز شدن فن هستش oo:
          الانم فن رو باز کردم و دارم بدون فن کار می کنم هیچی دیگه تا می خوام کار کنم یه چیزی مانع میشه
          الان بوش هنوز هست سر درد گرفتم بدجوری

در مورد اون ماژول هم فکر کنم که خودمون ds1307 رو بزاریم رو pcb این به صرفه تر باشه و یکم هم تعداد pcb ها بیاد پایین برنامه رو کامل می کنم و بعد اون تصمیم می گیریم که این ای سی قرار داده بشه یا نه

ممنون که سر زدین
          برد جوجه کشی:
          مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
          این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
          برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام فرا رسیدن ماه محرم رو به همه دوستان تسلیت میگم
            دوستان زحمت طراحی مدار رو اقا محمد عزیز میکشن و دستشون درد نکنه بابت لطف بزرگی که در حق همه میکنن

دوستان کسی نظری واسه UPSنداره ؟نقطه ضعف این پروژه فقط upsهست که اکثرا با اون روبه رو هستیم

اضافه شده در تاریخ :
            منظور از UPS در واقع Uninterruptible Power Supply هست. یعنی منبع تغذیه بدون وقفه! پس اگر قرار به وقفه حتی 1 ثانیه ای باشه دیگه این حالت رو نداره و قطع برق به این میزان باعث ریست شدن اکثر دستگاههای کامپیوتری و دیجیتالی میشه که طبیعتا مطلوب نیست. وگرنه میشه از اینورتور های 12 به 220 استفاده کرد که در بازار در وات های مختلف فراوان یافت میشن و ابعاد کوچکی دارن و بنظر من هم خریداریشون خیلی بصرفه تر و کم دردسرتر و کم خطر تر از این هست که بخواین خودتون مشابهش رو بسازین. بخصوص که در هر صورت به باطری حداقل در حد باطری ماشین نیاز هست که چیزی بین 300 تا 400 قیمت داره و طبیعتا بخش اعظم هزینه کار رو باطری تشکیل میده.
            ولی اگر به خود یو پی اس هم نیاز باشه ؛ هر چند مداراتی برای این کار وجود داره ولی باز هم بنظر من ساختش بدلیل مشکلات مختلفی که اشاره کردم زیاد جالب در نمیاد و بهرحال قطعات قدرتی خاصی نیاز داره که قیمت رو کمی بالا میبره و از طرفی خود باطری و شارژرش هم حتی مهمتر از مدار اصلی هست وگرنه جواب خوبی حاصل نمیشه و ممکنه در یکی دو بار استفاده و شارژ و دشارژ باطری از بین بره و خسارت بیشتری تحمیل کنه!

پس نظر بنده اینه از یه باطری و موتور12 استفاده بشه وگر نه خرید یه یو پی اس خیلی هزینه بره
            اما نکته این جاست چطور بدون ریست شدن (در صورتی که مدار جدید آقا محمد با قطع برق ریست بشه)بتونیم باطری رو وارد مدار کنیم
            و این که در مدت طولانی اگر نیاز به حرارت بود چه روشی پیشنهاد میدید
            مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

من خودم تو ساخت دستگاهم خواستم از باطری بک اپ استفاده کنم که متاسفانه از اونجایی که شارژ باطری یه سیستم تقریبا پیچیده ای هست بیخیالش شدم و به جاش از یه راه دیگه استفاده کردم:
              من تو سیستم از میکرو کنترلر دومی استفاده کردم که هر 2 ثانیه تمامی اطلاعات از قبیل تایم.دما.رطوبت.تاریخ.تمامی لیست خطاها. و اطلاعات دیگه رو از میکرو اولی گرفته و در حافظه RAM خودش ضخیره میکنه.و هر یک ساعت تمامی این اطلاعات رو به حافظه EEPROM منتقل میکنه که با یه حساب سر انگشتی تا 11 سال جواب میده حافظه EEPROM
              در صورت قطعی برق برای چند ساعت محدود مشکل خاصی پیش نمیاد چون تهویه دستگاه خاموش میشه و هوای داخل تا مدتی گرم خواهد ماند.وقتی هم برق وصل شد میکرو اصلی اخرین دیتای مورد نیاز رو از میکرو ثانویه بازخوانی میکنه و از همون زمان شروع به ادامه کار میده.نهایت یکی دو ساعت که برق بره به همون اندازه اطلاعات اصلی عقب میفته و دیگه از بین نمیره.این روش خیلی کم هزینه تره تا باطری گذاشتن و مشکلات بعدیش.که خود باطری هم 11 سال عمرا کار نخواهد کرد.
              اگه نقدی داشتین به نظریه من خوشحال میشم بیان کنید.
              موید باشید...
              گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

با سلام
                و تشکر از همه دوستان
                و عرض تسلیت به همه مسلمین بویژه صاحب عصر و زمان به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و شهادت سید الشهدا
                .
                خواستم یک نکته را بگم
                مدار با رفتن برق رسیت نمیشه
                همه تنظیمات و اطلاعات داده شده ثابت می ماند
                ولی
                ساعت هر چه باشه بر میگرده به ساعت 8 صبح
                چون ساعت برای کارکردصحیح باید یک ای سی داشته باشه که بوسیله یک باطری کوچک مثل باطری ساعت طی فرایند کار مداوم کار کنه حتی با قطع برق مدار
                دقیق مثل پی سی ها
                همیشه مادربرد یک باطری لازم داره که ساعت رو تنظیم کنه
                ولی باقی اطلاعات ثابت و بدون تغییره
                .
                پس رسیت کلی اطلاعات وجود نداره
                فقط ساعت رسیت میشه که زیاد مهم نیست
                یکی دوبار هیچ اسیبی نمیزنه فقط یکم زمان چرخش جابه جا میشه که اونم زیاد مهم نیست
                .
                upsزیاد این روزها مهم نیست چون خیلی به ندرت و برای زمان کم برق میره
                فکر کنم داخل قسمت تغذیه سایت مطرح کنید بهتر جواب بگیرید در این مورد
                .
                با ارزوی صحت و سلامت و ارامش روحی و جسمی برای همه مسلمین بویژه شما دوستان و خانواده های شما
                در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

اضافه شده در تاریخ :
                یک نکته دیگه
                ثبت ارور ها داخل این مدار زیاد فایده نداره
                مهم ثبت اطلاعات به صورت ثابت هست که انجام میشه
                .
                حالا چرا فایده نداره
                چون با ایجاد اختلال در این مدار
                مدار اینقدر بوق و چشمک میزنه
                که مجبورید برید علت را برطرف کنید
                در غیر اینصورت اعصاب خود شما از صدای بازر بهم میریزه
                .
                ثبت اطلاعات ارور ها برای کار های تحقیقاتی مهم هست
                که بخوان دقیق علت تلفات بررسی بشه
                برای کار خانگی زیاد لازم نیست
                چون شما باید تا اخر راه پیش برید و کاری به علت تلفات ندارید
                در حالی که برای بررسی تلفات در کار خانگی تخم ها شکسته شده مناسب با رشد جنین میشه فهمید کجای کار اشتباه بوده و علت چیست
                .
                این یکی از امکانات جانبی هست که زیاد مهم و لازم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                  سلام فرا رسیدن ماه محرم رو به همه دوستان تسلیت میگم
                  دوستان زحمت طراحی مدار رو اقا محمد عزیز میکشن و دستشون درد نکنه بابت لطف بزرگی که در حق همه میکنن

دوستان کسی نظری واسه UPSنداره ؟نقطه ضعف این پروژه فقط upsهست که اکثرا با اون روبه رو هستیم

اضافه شده در تاریخ :
                  منظور از UPS در واقع Uninterruptible Power Supply هست. یعنی منبع تغذیه بدون وقفه! پس اگر قرار به وقفه حتی 1 ثانیه ای باشه دیگه این حالت رو نداره و قطع برق به این میزان باعث ریست شدن اکثر دستگاههای کامپیوتری و دیجیتالی میشه که طبیعتا مطلوب نیست. وگرنه میشه از اینورتور های 12 به 220 استفاده کرد که در بازار در وات های مختلف فراوان یافت میشن و ابعاد کوچکی دارن و بنظر من هم خریداریشون خیلی بصرفه تر و کم دردسرتر و کم خطر تر از این هست که بخواین خودتون مشابهش رو بسازین. بخصوص که در هر صورت به باطری حداقل در حد باطری ماشین نیاز هست که چیزی بین 300 تا 400 قیمت داره و طبیعتا بخش اعظم هزینه کار رو باطری تشکیل میده.
                  ولی اگر به خود یو پی اس هم نیاز باشه ؛ هر چند مداراتی برای این کار وجود داره ولی باز هم بنظر من ساختش بدلیل مشکلات مختلفی که اشاره کردم زیاد جالب در نمیاد و بهرحال قطعات قدرتی خاصی نیاز داره که قیمت رو کمی بالا میبره و از طرفی خود باطری و شارژرش هم حتی مهمتر از مدار اصلی هست وگرنه جواب خوبی حاصل نمیشه و ممکنه در یکی دو بار استفاده و شارژ و دشارژ باطری از بین بره و خسارت بیشتری تحمیل کنه!

پس نظر بنده اینه از یه باطری و موتور12 استفاده بشه وگر نه خرید یه یو پی اس خیلی هزینه بره
                  اما نکته این جاست چطور بدون ریست شدن (در صورتی که مدار جدید آقا محمد با قطع برق ریست بشه)بتونیم باطری رو وارد مدار کنیم
                  و این که در مدت طولانی اگر نیاز به حرارت بود چه روشی پیشنهاد میدید
                  سلام مهسن جان
                  به نظر من داشتن یه منبع تغذیه بکاپ در مواقعی که برق نیست می تونه عالی باشه ولی در عین حال یکم هزینش گرون میشه نه تا جایی که من می دونم ups خودش خود کفا هست و وقتی برقا میره خود به خود بلافاصله وارد عمل میشه و نیاز به قطعات اضافی نیست البته در مواقع وصل شدن ups یه شوکی به مدار وارد میشه که زیاد به چشم نمیاد اما در رابطه با باطری میشه اینکارو کرد و یه مدار واسط هم نیاز هست تا بتونه در مواقع قطع قطع و وصل برق اصلی باتری رو از شبکه خارج کنه یا وصل کنه
                  ولی خیلی خوبه که یه ups یا باتری و اینورتر برای مواقع قطعی برق داشته باشه من که خیلی ضرر دیدم از این قطعی برق :rolleyes:
                  تا دوره جوجه کشی رو اغاز می کردم یه دو سه روز بعد کابل های تیر چراغ برق رو می دزدیدن زنگ می زدم می گفتن اقا ما چیکار کنیم کابلا رو قطع کردن بردن هیچی دیگه می خواستم اون لحظه خودم برم دزد ها رو بگیرم و بزنموشون بعد این هم خیلی بی مورد قطع و وصلی ما زیاد داریم :angry:

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط Ekf2000
                  یک نکته دیگه
                  ثبت ارور ها داخل این مدار زیاد فایده نداره
                  مهم ثبت اطلاعات به صورت ثابت هست که انجام میشه
                  .
                  حالا چرا فایده نداره
                  چون با ایجاد اختلال در این مدار
                  مدار اینقدر بوق و چشمک میزنه
                  که مجبورید برید علت را برطرف کنید
                  در غیر اینصورت اعصاب خود شما از صدای بازر بهم میریزه
                  .
                  ثبت اطلاعات ارور ها برای کار های تحقیقاتی مهم هست
                  که بخوان دقیق علت تلفات بررسی بشه
                  برای کار خانگی زیاد لازم نیست
                  چون شما باید تا اخر راه پیش برید و کاری به علت تلفات ندارید
                  در حالی که برای بررسی تلفات در کار خانگی تخم ها شکسته شده مناسب با رشد جنین میشه فهمید کجای کار اشتباه بوده و علت چیست
                  .
                  این یکی از امکانات جانبی هست که زیاد مهم و لازم نیست
                  سلام
                  بله درست فرمودید ثبت الارم تو این مدار دردی رو دوا نمی کنه فقط مواقعی که برای یک دقیقه دما بره بالا الارم میده و شما اگر داخل خونه نباشین و الارم بده متوجه نمیشین و چون بعد یک دقیقه دما اومده پایین و الارم قطع شده اگر شوکی به تخمها وارد بشه و جوجه ها اسیب ببینن اونوقت زمانی که می خوان در بیان می بینی که در نمیان و علت رو متوجه نمیشی که کاربردش می تونه اینجا باشه
                  التماس دعا دارم از تکتکتون :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط heidarali
                  من خودم تو ساخت دستگاهم خواستم از باطری بک اپ استفاده کنم که متاسفانه از اونجایی که شارژ باطری یه سیستم تقریبا پیچیده ای هست بیخیالش شدم و به جاش از یه راه دیگه استفاده کردم:
                  من تو سیستم از میکرو کنترلر دومی استفاده کردم که هر 2 ثانیه تمامی اطلاعات از قبیل تایم.دما.رطوبت.تاریخ.تمامی لیست خطاها. و اطلاعات دیگه رو از میکرو اولی گرفته و در حافظه RAM خودش ضخیره میکنه.و هر یک ساعت تمامی این اطلاعات رو به حافظه EEPROM منتقل میکنه که با یه حساب سر انگشتی تا 11 سال جواب میده حافظه EEPROM
                  در صورت قطعی برق برای چند ساعت محدود مشکل خاصی پیش نمیاد چون تهویه دستگاه خاموش میشه و هوای داخل تا مدتی گرم خواهد ماند.وقتی هم برق وصل شد میکرو اصلی اخرین دیتای مورد نیاز رو از میکرو ثانویه بازخوانی میکنه و از همون زمان شروع به ادامه کار میده.نهایت یکی دو ساعت که برق بره به همون اندازه اطلاعات اصلی عقب میفته و دیگه از بین نمیره.این روش خیلی کم هزینه تره تا باطری گذاشتن و مشکلات بعدیش.که خود باطری هم 11 سال عمرا کار نخواهد کرد.
                  اگه نقدی داشتین به نظریه من خوشحال میشم بیان کنید.
                  موید باشید...
                  سلام ممنون ولی ما باتری رو بیشتر برای این می خوایم که رطوبت و دما و موتور و تهویه کلا از کار نیفته و الا اگر برقا بره ذخیره دما و رطوبت زیاد مهم نیست ولی ذخیره الارم و تاریخ و اطلاعات اصلی دیگه خوب هست من تنها یه دور جوجه کشی بلدرچین داشتم بدون قطع برق که از 80 تا 55 تا در اومد 15 تا نطفه نداشتن و ما بقی هم مرده بودند نمی دونم چرا کلا برق نمیره خوب در میان ولی وقتی میره اگر هوا یکم سرد باشه اسیب می بینن و ناقص در میان :NO:
                  حتما یه بار جوجه کشی بلدرچین انجام بدین در اومدنشون خیلی زیبا بود وقتی تخم رو می شکستند زود هم بیرون میاومدن یعنی شکستن به معنی بیرون اومدن oo: نه اینکه مثل مرغ 1 ساعت زور بزنن بعد :mrgreen:
                  ولی این بلدرچینا خیلی به دما حساسند اگر یکم دما سرد یا گرم بشه باید دیگه منتظرشون نمونی که از تخم در بیان :rolleyes:
                  برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

خوب موارد زیادی مطرح کردین که تا جایی که بشه پاسخ میدم.
                    استفاده از باطری بک اپ در حد تامین برق میکرو خوبه.ولی نیاز به مدارات دیگه داره که وقتی برق رفت ابتدا باطری رو وارد مدار کنه و بعد میکرو رو به حالت استند بای ببره تا مصرفش کم شه.من فرصت همچین کارایی رو نداشتم.

استفاده از هر نوع باطری جهت تامین نیروی گرمایی هزینه بسیار زیادی داره چون اصولا تولید گرما به وسیله برق هزینه بره.

لیست خطاها بسیار مهمه.گاهی دما یا رطوبت شاید به مدت کم یا زیاد یا متوالی خارج از محدوده بره.و شما منزل تشریف نداشته باشین.در پایان هر دوره تلفات میبینید ولی دقیقا نمیدونین علت چی بوده که رفع کنین.
                    وقتی شما اخر دوره بدونید مثلا به مدت 5 ساعت کلا رطوبت بالا بوده خوب میفهمید یه جای دستگاه ایراد داره.
                    ولی وقتی جوجه ها خفه میشن به راحتی نمیشه دقیق تشخیص داد ایراد رطوبت بالا بوده.

دستگاه تمام اتوماتیک به این معنی نیست که خودت دورش بچرخی! من گاهی چند روز بهش سر نمیزدم.
                    2 تا led بزرگ به 2 تا میکرو وصل کرده بودم که هر 2 ثانیه چشمک میزدن.مثل قلب تپنده که نشان از حیات هست!
                    منم از دور یه نگاه مینداختم که چراغها چشمک میزنن یا نه.که این نشون از درستی روال کاریش بود.

اژیر دستگاه رو با صدای اعصاب داغون کن نساختم.یه ریتم با فرکانس بالا که تا فواصل دور برد داره بدون مزاحمت.

وقتی برق دستگاه بره تهویه خاموش میشه پس رطوبت پایین نمیره، چون منبع حرارتی خاموش هست پس تبخیر رطوبت تخمها کم میشه در نتیجه رطوبت زیاد بالا نخواهد رفت و چون درچه ورود و خروج هوا بسته نیست رطوبت کم بیرون بر رطوبت زیاد داخل اثر میزاره، پس رطوبت هرگز بالا نخواهد رفت.

برای گرم ماندن دستگاه بهتره از عایقهای با بهره خوب استفاده کنین.

با انجام اینکارها نیاز به باطری نیست.ولی اصولا اگه شما زیاد دچار اختلال و رفتن برق هستین توصیه میکنم کلا بیخیال جوجه کشی بشین.مگر اینکه یا هزینش رو پرداخت کنین یا اینکه از منابع دیگه برای گرم کردن دستگاه استفاده کنین.
                    چرخش تخمها هم زیاد مهم نیست اگه چند مدت عقب بیفته ولی میشه واسه اون باطری در نظر گرفت چون مصرف انرژی بالا و متوالی مدت نمیخواد

من اگه فرصت داشتم اپشنهای بیشتری بهش اضافه میکردم.هر چه بهینه تر، راندمان بهتر،کار و استرس کمتر
                    موید باشید

دیدگاه

خوب موارد زیادی مطرح کردین که تا جایی که بشه پاسخ میدم.
                      استفاده از باطری بک اپ در حد تامین برق میکرو خوبه.ولی نیاز به مدارات دیگه داره که وقتی برق رفت ابتدا باطری رو وارد مدار کنه و بعد میکرو رو به حالت استند بای ببره تا مصرفش کم شه.من فرصت همچین کارایی رو نداشتم.

استفاده از هر نوع باطری جهت تامین نیروی گرمایی هزینه بسیار زیادی داره چون اصولا تولید گرما به وسیله برق هزینه بره.

لیست خطاها بسیار مهمه.گاهی دما یا رطوبت شاید به مدت کم یا زیاد یا متوالی خارج از محدوده بره.و شما منزل تشریف نداشته باشین.در پایان هر دوره تلفات میبینید ولی دقیقا نمیدونین علت چی بوده که رفع کنین.
                      وقتی شما اخر دوره بدونید مثلا به مدت 5 ساعت کلا رطوبت بالا بوده خوب میفهمید یه جای دستگاه ایراد داره.
                      ولی وقتی جوجه ها خفه میشن به راحتی نمیشه دقیق تشخیص داد ایراد رطوبت بالا بوده.

دستگاه تمام اتوماتیک به این معنی نیست که خودت دورش بچرخی! من گاهی چند روز بهش سر نمیزدم.
                      2 تا led بزرگ به 2 تا میکرو وصل کرده بودم که هر 2 ثانیه چشمک میزدن.مثل قلب تپنده که نشان از حیات هست!
                      منم از دور یه نگاه مینداختم که چراغها چشمک میزنن یا نه.که این نشون از درستی روال کاریش بود.

اژیر دستگاه رو با صدای اعصاب داغون کن نساختم.یه ریتم با فرکانس بالا که تا فواصل دور برد داره بدون مزاحمت.

وقتی برق دستگاه بره تهویه خاموش میشه پس رطوبت پایین نمیره، چون منبع حرارتی خاموش هست پس تبخیر رطوبت تخمها کم میشه در نتیجه رطوبت زیاد بالا نخواهد رفت و چون درچه ورود و خروج هوا بسته نیست رطوبت کم بیرون بر رطوبت زیاد داخل اثر میزاره، پس رطوبت هرگز بالا نخواهد رفت.

برای گرم ماندن دستگاه بهتره از عایقهای با بهره خوب استفاده کنین.

با انجام اینکارها نیاز به باطری نیست.ولی اصولا اگه شما زیاد دچار اختلال و رفتن برق هستین توصیه میکنم کلا بیخیال جوجه کشی بشین.مگر اینکه یا هزینش رو پرداخت کنین یا اینکه از منابع دیگه برای گرم کردن دستگاه استفاده کنین.
                      چرخش تخمها هم زیاد مهم نیست اگه چند مدت عقب بیفته ولی میشه واسه اون باطری در نظر گرفت چون مصرف انرژی بالا و متوالی مدت نمیخواد

من اگه فرصت داشتم اپشنهای بیشتری بهش اضافه میکردم.هر چه بهینه تر، راندمان بهتر،کار و استرس کمتر
                      موید باشید
                      سلام مجدد خدمت شما
                      بله در صروت استفاده از باتری هزینه های زیادی داره و ماگر برق خونه زیاد قطع و وصلی داره یا باید این هزینه رو کرد یا باید کلا جوجه کشی رو گذاشت کنار که من فعلا تصمیم گرفتم بزارم کنار البته اینبار که بزارم رو شتر مرغ قفل کردم البته فکر نکنم بشه باید برم 2 سال اش ببخورم

اما در صورت استفاده از باتری برای کل یا باید اینورتر گذاشت یا باید کلا وسایل یدکی 12 ولت هم به اتاق جوجه کشیمون وصل کنیم تا وقتی برقا رفتند بتونیم با کمترین تلفات و بازده بیشتر مدار را تغذیه کنیم به هر حال هزینه زیادی داره

اگر بدنه خیلی خوب عایق بندی شده باشه تلفات دما و رطوبت در مواقع قطعی برق خیلی کم میشه من تو بدن یخچال هم تست کردم یه بار حدود 9 ساعت برقا رفتن و گفتم دیگه مردن صبح برق رفت شب اومد تخم ها رو بر داشتم گذاشتم بیرون بیشتر از یک هفته از زمان قرار دادن تخمها می گذشت ولی گفتم به جهنم بزارم شاید یکی دو تا در اومدن از 45 تا 32 تا در اومدن یکیش فلج بود بقیه همه سالم بودند ولی نکته ای که داشتند اینا وقتی بزرگ شدند یه کاکل داشتند که به هیچ کدو ماز مرغا شباهت نداشت و وقتی خروسی با این کاکل با یکی دیگه دعوا میکرد به دلیل پهن بودن کاکلش شکست می خورد و غرق خون می شد که یه بار اومدم دیدم بله دعوا کردن و یکی نمی تونه بلند شه کلا این برق یه کاری کرده بود که فکر کنم ژناشون قاطی پاتی شده بود الان از همینا یکی دارم که مثل خروس می خونه ولی خیلی حرفه ای چون جلوی من نمی خونه تا بگیرم مشت و مالش بدم از طنز بگذریم

خلاصه حرف شما مورد تایید می باشد :agree: اگر برق خونتون زیاد قطعی نداره می تونید بدون اینورتر استفاده کنید ولی اگر نه که یا باید یه کاری بکنید در مواقع قطعی یا کلا منصرف بشید به همین راحتی :nerd:
                      برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

با سلام
                        خدمت همه دوستان
                        بازم به نظر من ثبت اطلاعات زیاد فایده نداره
                        بعضی وقتها مثلا چهار یا پنج روز یکبار دما بالا میرفت و بعد تهویه درست میشد
                        فکر کنم همه مشکل از سنسور بود
                        گاهی اوقات قاتی میکنه و یکم دیر جواب میده
                        این رو دیگه نمیشه کاری کارد
                        به قول علمی
                        خطای تصادفی رو هیچ وقت نمیشه حذف کرد و همیشه وجود داره
                        مثلا شما بدونید در فلان روز به مدت ده دقیقه دما بالا رفته و سنسور فعال شده
                        چه جور برطرفش میکنید؟
                        .
                        من قبلا که مدار نداشتم
                        برق یک شب تا صبح رفت
                        شب ساعت 1 خوابیدم و صبح ساعت 5بیدار شدم
                        فکر کنم همون نزدیک ها برق رفته بود
                        چون دما فقط نیم درجه افت کرده بود
                        رفتم یک پتو انداختم روی دستگاه البته قبلش دهنه فن رو با پلاستیک گرفتم
                        بعد از یک ساعت نگاه کردم دما نیم درجه باز کم شده بود
                        .
                        منم یک فکر به زهنم رسید
                        یک ظرف درب دار فلزی را با اب گرم پر کردم و گذاشتم داخل دستگاه
                        بعد از ده دقیقه دما نیم درجه از حد معمول بالا رفت
                        ظرف را خارج کردم و حدود سه ساعت دما باز یک و نیم درجه کم شد تا برق امد
                        بازم بگم برق نرفته بود سیم ها را دزدیده بودن
                        حالت دیگه کابل تابیده گذاشتن همجا و دزدی و قطع برق خیلی نادر شده
                        .
                        البته همه مرگ زیر سر دما و رطوبت نیست
                        از گله مادری هم میتونه باشه
                        چون برخی بیماری ها به تخم منتقل میشه که طی فرایند باعث مرگ جنین میشن
                        گاهی الودگی قارچی و... هم هست
                        یکبار من جوجه کشی کردم
                        همه تخم ها به موقع و سالم در امدن بعد واکسن هم زدن
                        تا یک ماهگی همه چیز خوب بود
                        ناگهان دوتا جوجه استخوان پاهاشون منحرف شد و کم کم فلج شدن
                        بردم دام پزشکی گفت احتمال قوی تخم به یک بیماری که اسمش یادم نیست مبتلا بوده
                        .
                        ادم واقعا میموند
                        نه دلش میومد نگهش داره
                        نه دلش می نشست که بکشه و مصرف کنه
                        دلشم میسوخت مثل کرم زیر دست و پای دیگران لول میخوردن
                        اخرم کشتمشون و چالشون کردم
                        .
                        تلفات همیشه پیش میاد درصد زیادی قابل جبران هست
                        مثلا اگر دیدید مدار زیار ارور میده میشه با تغییر ساختار تصحیح کرد
                        ولی ارور تصادفی و الودگی تخم را نمیشه کاری کرد
                        .

اضافه شده در تاریخ :
                        نکته بعد
                        به نظر شما باطری موتور 12 ولت که گفتین
                        با مدار اینورتر چند بار میتونه المنت رو روشن کنه؟
                        بعد از چند دقیقه روشن شدن المنت باطری خالی میشه
                        نکته بعد باطری های سربی اسیدی اگر زیر بار کارکردن نباشن
                        سریع از کار میوفتن و خراب میشن
                        پس بدرد کار موردی در طولانی مدت نمیخورن
                        .
                        پس سه تا پیشنهاد میمونه
                        اگر کار حرفه ای میکنید و هزینه کردن معقول هست
                        یک.مدار یو پی اس حرفه ای بخرید که برای کار زیاد هزینش منطقی بوده و به چشم نمیاد
                        دو. موتور برق بخرید
                        سه. اگر خیلی حرفه ای و در حجم زیاد کار میکنید یک منبع حرارت جانبی تدارک ببینید که با چند باطری قلمی و ساده کار کنه
                        مثال
                        شما یک مدار ترموستات طراحی میکنید
                        به شکل زیر
                        اول شکل دستگاه را توضیح بدم
                        کف دستگاه یک منبع باریک اب با یک خروجی و ورودی اب تهویه میکنید طوری که منبع در فلزی داشته باشه و در ان کف دستگاه بشه
                        بعد ورودی را به وسیله یک شیر برقی 12 ولت به ابگرمکن وصل میکنید
                        و خروجی را با شیر 12ولت به فاضلاب
                        حالا عملکرد مدار
                        ترموستات با فاصله گرفتن مثلا نیم درجه از دمای اصلی مدار و ترموستات المنت و اصلی با یک برق کم شیر ورودی را وصل میکند
                        بعد از رسیدن به دمای موردنظر دستور قطع شیر ورودی صادر میشه و شیر خروجی برای تخلیه تا مدت زمان معین باز و سپس بسته میشه
                        تا دما بیش از حد بالا نره
                        کل مدار هم با سه تا باطری لیتیوم یون قلمی شارژی کار میکنه
                        البته بازم تاکید میکنم برای کار حرفه ای خوبی که هزینه جبران بشه
                        با همین شیر برقی میشه جریان گاز را کنترل کرد و با تولید شعله توسط یک مگنیت و هدایت گرما با فن به کف دستگاه دما را کنترل کرد
                        و....
                        .
                        خلاصه با باطری خشک و سربی و اسیدی نمیشه زیاد المنت را روشن کرد شاید با دو بار جوجه کشی باطری چه کار کنه و نکنه باید شارژ اسید یا تعویض بشه
                        هزینه زیاد هم برای کار خانگی بصرفه نیست
                        شاید بشه برای تمام عمر مصرف خانگی جوجه با پول یک ups و سرویس سالنه ان جوجه تهیه کرد
                        .
                        درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                          از 45 تا 32 تا در اومدن یکیش فلج بود بقیه همه سالم بودند ولی نکته ای که داشتند اینا وقتی بزرگ شدند یه کاکل داشتند که به هیچ کدو ماز مرغا شباهت نداشت
                          میگم داداش اینجور که شما اینا رو جهش ژنتیکی دادی، ازمایشگاه های فوق پیشرفته امریکا هم از انجامش عاجزن
                          میگم همینطور پیش بری چیزی نمونده دایناسورها رو مجددا برگردونی

دوست من کلا برای تولید گرما از هر نوع سیستم برقی بخوای استفاده کنی، توان زیادی مصرف میشه. پیشنهاد میکنم از سه منبع دیگه استفاده کنین.مثلا گاز.یه سیستم احتراقی کوچیک،کنترل شده، خیلی بهتر و به صرفه تر از برق هست.
                          هرچند تا به حال نشنیدم کسی از این روش استفاده کنه ولی مهم اینه ادم کارش راه بیفته با هزینه کم...

جوجه کشی شترمرغ به مراتب پیچیده تر هست از سایر پرندگان.پیشنهاد میکنم اگه میخوای اینکارو کنی به شدت تحقیق کنی که در غیر اینصورت متحمل ضرر هنگفتی میشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000

به قول علمی
                            خطای تصادفی رو هیچ وقت نمیشه حذف کرد و همیشه وجود داره
                            مثلا شما بدونید در فلان روز به مدت ده دقیقه دما بالا رفته و سنسور فعال شده
                            چه جور برطرفش میکنید؟

یک ظرف درب دار فلزی را با اب گرم پر کردم و گذاشتم داخل دستگاه
                            بعد از ده دقیقه دما نیم درجه از حد معمول بالا رفت

البته همه مرگ زیر سر دما و رطوبت نیست

تلفات همیشه پیش میاد درصد زیادی قابل جبران هست
                            مثلا اگر دیدید مدار زیار ارور میده میشه با تغییر ساختار تصحیح کرد
                            ولی ارور تصادفی و الودگی تخم را نمیشه کاری کرد
                            دوست من باز کردن درب دستگاه خودش باعث جابه جایی گرما و رطوبت داخلی با محیط بیرون میشه مه به نظر من صحیح نیست اینکار.

خوب همون 10 دقیقه که دما یا رطوبت یا بالا رفتن یا پایین موندن علت داره.باید علتش رو رفع کرد.دلیل نداره به مدت 1 دقیقه حتی همچین خطایی داشته باشیم.من در کل دوره جوجه کشی حتی 1 خطا هم نداشتم چه در رطوبت چه در دما و چه در سنسور.من خطای هنگ کردن و مشکلات سنسور رو هم در برنامه گنجونده بودم.

من اول که سیستم رو به صورت ازمایشی با 45 عدد تخم راه اندازی کردم فقط 2 بار سیستم الارم داد.
                            اولی هفته ابتدایی بود که ساعت 12 شب بود دیدم خطای افت رطوبت داده، بعد از رو چراغها متوجه شدم مدار قدرت راه انداز رطوبت ساز که نقشه بایاس ترایاکش رو از اینترنت گرقته بودم قطع شده. نا امید نشدم و فورا یه برد برد اوردم و مدار با رله ساختم و در حین ساخت مدار، رطوبت ساز رو به صورت دستی خاموش روشن میکردم. تا اینکه مدار ساخته شد و جایگزین کردم.(اولین باری بود که ترایاک رو بایاس کرده بودم و نقشه ای که از اینترنت گرفته بودم اشتباه بود)

بار دوم هم روز اخر بود که دیدم دوباره داره هشدار افت رطوبت میده اینبار همه چی درست بود ولی خود دستگاه بخار ساز کار نمیکرد،یه تشت اب داغ گذاشتم داخل و رطوبت ساز رو باز کردم دیدم به به. عزیزان چینی یه اب بندی درست و حسابی سنسور التراسونیک رو نکرده بودن.اب از کنار واشر نفوذ کرده بود داخل و برد رو سوزونده بود.

بردش رو هر جا بردم کسی نتونست تعمیر کنه و گفتن باید کمپلت عوض شه.ولی خودم دست گرفتم و بعد چند روز درستش کردم.البته مقدار بخار سازیش یه کم کمتر از سابق بود که برای کار من مشکلی ایجاد نمیکرد.

این مشکلات معمولا تو نمونه اول زیاده.وقتی ازمایشی راه اندازی میکنی خطاهای برنامه نویسی و مداری خودشون رو نشون میدن که راحت میتونی برطرفشون کنی

بیشتر امراض تخم هم با ضدعفونی و شستشو برطرف میشه.

هیچ چیزی تصادفی نیست، ارور تصادفی هم ناشی از یه مشکل هست که باید علتش رو رفع کرد.

دیدگاه

با سلام
                              مثلا برای هنگ کردن سنسور چکار میشه کرد
                              اگر کار اشتباه باشه به طور متناوب خطا میده
                              ولی دویا سه بار در کل دوره نشان از خطای خود سنسور هست
                              البته بگم
                              من دمای الارام را سه دهم درجه بیشتر از دمای اصلی گذاشتم
                              نه یک درجه
                              .
                              نود درصد سنسور های ایرانی همگی چینی هستن
                              خوبشون ساخت مالزی هست
                              همین افتاب رایانه خودش تاکید میکنه همه قطعاتش ساخت چینه و اورجینال داخل ایران معنی نداره
                              پس خطا طبیعی هست
                              .
                              ضد عفونی پوسته تخم را تمیز میکنه
                              برخی بیماری ها درون جنین نهفته هستن
                              یکم سرچ کنید میتونید پیدا کنید
                              میشه بگید چه جوری با ضدعفونی برطرف میشن؟
                              .
                              نکته بعد
                              حالا ثبت شدن ارور های رطوبت برای شما چه فایده ای داشت؟
                              در همان لحضه با الارم رفتین درستش کردین
                              اگر نمیرفتین و نبودین باز تا وقتی بیاین الارم میداد
                              و بازم از الارام باید متوجه بشید
                              .
                              درپناه حق موفق و سربلند و پیروز شوید

دیدگاه

سلام جناب ekf جان عزیز
                                بله باتری های اسیدی مشکل خشک شدن در طولانی مدت رو دارند منم فکر نمی کنم که یه باتری 700 وات رو بشه به یه المنت 500 وات وصل کرد که اگر باتری مشکلی نداشته باشه بقیه که هیچ اگر تنها همین باتری به المنت برق بده و وات المنت رو 300 بزاریم در عرض 2 ساعت باطری فلج میشه :rolleyes:
                                ولی شاید کسانی هم باشند که از این باطریا تو خونشون باشه حالا چه می دونم شاید یکی از فامیلشون باطری فروش یا باطری ساز باشه و یه دونه دست دومش رو ازش قرض بگیره بنابراین میشه یه لامپ 40 وات یا 100 اوت هم به دستگاهشون وصل کنند و در مواقع اظطراری باطری رو وصل کنند ولی معمولا این درصدش خیلی کمه چون از فامیل چیزی واسه ادم در نمیاد :mrgreen:

میگم داداش اینجور که شما اینا رو جهش ژنتیکی دادی، ازمایشگاه های فوق پیشرفته امریکا هم از انجامش عاجزن
                                میگم همینطور پیش بری چیزی نمونده دایناسورها رو مجددا برگردونی

دوست من کلا برای تولید گرما از هر نوع سیستم برقی بخوای استفاده کنی، توان زیادی مصرف میشه. پیشنهاد میکنم از سه منبع دیگه استفاده کنین.مثلا گاز.یه سیستم احتراقی کوچیک،کنترل شده، خیلی بهتر و به صرفه تر از برق هست.
                                هرچند تا به حال نشنیدم کسی از این روش استفاده کنه ولی مهم اینه ادم کارش راه بیفته با هزینه کم...

جوجه کشی شترمرغ به مراتب پیچیده تر هست از سایر پرندگان.پیشنهاد میکنم اگه میخوای اینکارو کنی به شدت تحقیق کنی که در غیر اینصورت متحمل ضرر هنگفتی میشی
                                نه باور کنید یه جوری بودند کاکلاشون خیلی پهن بود اصلا ارتفاع نداشت فقط پهن بود شاید به بیشتر از 5 سانت هم می رسید این یه نقطه ضعف بود براشون که وقتی دعوا می کردند پر خون می شدند اولش می خواستم عکس بندازم ولی گفتم حتما یه مدل دیگه ان دیگه چون تخما رو از یه روستا خریده بودیم اصلا انگاری سرشون قارچ روییده بد قارچ از نوع گوشتی تومور از نوع گوشتی :mrgreen:
                                حالا دایناسور هم نبودند مثل دایناسور های گوشتی همدیگرو می خوردند مثلا این خروسا پر های مرغا رو می کندند و نوش جان می کردند و من نمی تونستم مرغشون رو بگیرم چون بدجوری وحشی و غیرتی بودند ولی خروسی هم داشتم که وقتی می رفتم داخل می اومد سرش رو می زاشت رو پاهام و می خوابید ولی چون مرغا رو می کشت با هزار مصیبت از خودم دور کردم و سرش رو بریدن :cry2: در کل من عاشق حیواناتم و اگر وحشی نباشن رابطه خوبی با هم دیگه داریم

اما شتر مرغ بله پیچیده هست و اگر تخم 60 تومنی رو قرار بدم و یه اشکالی تو کار بشه یا برق بره ... اونوقت ضرر حسابی می کنم
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X