اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام به همه دوستان
    من برای ساخت المنت دستگاه به مشکل خوردم
    محفظه من کوچیکه و وقتی المنت میزارم دما خیلی نوسان داره و از ۳۸ درجه بالاتر میره
    دوستان راهنمایی کردن که از لامپ صد وات با دیمر استفاده کن اما چون لامپ مرتب میسوزه من خوشم نمیاد از لامپ استفاده کنم
    به ذهنم رسید که از المنت سشوار به همراه دیمر استفاده کنم و جلو المنت سشوار یک فن قرار بدم تا گرمای ملایم رو پخش کنه حالا نظر شما چیه بنظرتون جواب میده یانه
    چون المنت سشوار فقط یک سیم پیچه و دیگه هسته سفالی نداره که بخواد گرما رو جذب کنه و دما رو بالا ببره
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید و محل قرار دادن المنت رو هم بگین
    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanjava نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان
      من برای ساخت المنت دستگاه به مشکل خوردم
      محفظه من کوچیکه و وقتی المنت میزارم دما خیلی نوسان داره و از ۳۸ درجه بالاتر میره
      دوستان راهنمایی کردن که از لامپ صد وات با دیمر استفاده کن اما چون لامپ مرتب میسوزه من خوشم نمیاد از لامپ استفاده کنم
      به ذهنم رسید که از المنت سشوار به همراه دیمر استفاده کنم و جلو المنت سشوار یک فن قرار بدم تا گرمای ملایم رو پخش کنه حالا نظر شما چیه بنظرتون جواب میده یانه
      چون المنت سشوار فقط یک سیم پیچه و دیگه هسته سفالی نداره که بخواد گرما رو جذب کنه و دما رو بالا ببره
      دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید و محل قرار دادن المنت رو هم بگین
      سپاس
      سلام
      عزیز سشوار مناسب نیست
      یه دیمر بگیر سر راه دو تا لامپ صد وات بزار
      یکم توانشون رو کم کن
      با این کار دیگه نمی سوزن و دما هم بالا نمیره
      این روش بهترین راندمان رو داده
      و حتی سه دوره جوجه کشی با دیمر و لامپ داشتم هیچ کدوم از لامپا نسوختن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Amir.fti نمایش پست ها
      سلام
      متاسفانه موقع دانلود یک رمزی میخواد من نتونستموتو سایت رمزی پیدا کنم.ایمیلمم چک کردم رمزی ارسال نشده بود!
      اگه امکان داره راهنماییم کنید
      باید صبر کنید
      فعلا امکان دانلود نیست
      فایل ها باید اصلاح بشن...
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام دوستان.مشکل از افت تغذیه بود.
        مقدار pwm را کمش کردم.اوکی شد.یعنی توان مصرفی که کم شد خوب شد

دیدگاه

.سلام میشه بفرمائید اون جویزتیک یا همون دگمه ها به کجا متصل خواهد شد . یا اگز کسی از دوستان این مدار رو کامل ساخته ورژن 1.68 رو یه عکس از تمام مدارش چه رطوبت سنج چه دماسنج و خلاصه زحمت بکشه از تمام ابعادش عکس بندازه تا مبتدی مثل راحت تر بتونه بسازه . ممنون از تمام زحمات شما

دیدگاه

سلام مهندس جان دست شما درد نکنه بلاخره منو از سردر گمی در اوردی
            فقط اینکه بنظرت لامپها رو سری ببندم یا موازی؟؟
            و اینکه موقعیت لامپها کجا باشه داخل دستگاه؟
            اگه موقعیت فن گردش هوا رو هم بگین دیگه خیلی اقایی

دیدگاه

سلام مهندس جان دست شما درد نکنه بلاخره منو از سردر گمی در اوردی
              اگه موقعیت فن گردش هوا رو هم بگین دیگه خیلی اقایی
              سلام
              عزیزان برای رسیدن به راندمان بالا شما لامپ یا تهویه رو هر کجا قرار می دید باید کلا دما رو در قسمت های مختلف چک کنید تا اختلاف بیشتر از 0.3 وجود نداشته باشد در این صورت است که به راندمان بالا می رسید
              برای محفظه کوچک چون جا کوچیک هست لامپ رو که به دور از شانه قرار دادی یه لایه شیشه هم بین راک و لامپ قرار بده و گرما رو توسط فن از بالا یا پایین هدایت کن به سمت شانه یعنی
              اون حایل که بین لامپ و شانه قرار می دی مهمترین نکته برای جلوگیری از تلفات جوجه در کنار لامپهاست
              برای میزان کردن دما در قسمت های مختلف محفظه هم سعی کنید تهویه ها رو به صورت ضربدری قرار بدین و مستقیم نباشه
              با یه دماسنج دقیق المانی یا هر دماسنج دیگری که بهش اطمینان دارید دمای محفظتون رو کالیبره کنید
              بنده با کالیبره به راندمان بالای نود درصد رسیدم ولی بدون راندمان فوقش چهل درصد شد...
              و دما مهمترین عامل تلفات بود
              دما از سی و هشت یا سی و هفت و نه دهم بیشتر باشه کم کم تلفات شروع میشه البته این دما برای تخم مرغ محلی
              برای محفظتون هم چهار تا فن کامپیوتری پنج در پنج قرار بدین و خوب کالیبره کنید
              موفق باشید

لامپها رو موازی ببند منتها با دیمر نورشو کم کن ترجیحا صد وات بزار و راندمان لامپ رو با دیمر روی 70 درصد تنظیم کن اینجوری هم از دما مشکل نداری و هم اینکه لامپا نمی سوزن و اگر حالا یکی از لامپا سوخت به خاطر موازی بستن لامپ دیگه کار خواهد کرد و زیاد جای نگرانی ندارد در حالی که در سری بستن با سوختن یکی از لامپها ه ر دو از مدار خارج میشن
              موقعیت لامپها هم دورترین جای ممکنه به شانه باشه بهتره

نوشته اصلی توسط turkevladi نمایش پست ها
              .سلام میشه بفرمائید اون جویزتیک یا همون دگمه ها به کجا متصل خواهد شد . یا اگز کسی از دوستان این مدار رو کامل ساخته ورژن 1.68 رو یه عکس از تمام مدارش چه رطوبت سنج چه دماسنج و خلاصه زحمت بکشه از تمام ابعادش عکس بندازه تا مبتدی مثل راحت تر بتونه بسازه . ممنون از تمام زحمات شما
              سلام
              بگردید عکس تو صفحات قبلی زیاده
              ضمنا ما ورژن 1.68 اینجا نداریم نهایتش فعلا تا ورژن 1.5 هست که اونم از دسترس خارج شده
              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
                سلام
                عزیزان برای رسیدن به راندمان بالا شما لامپ یا تهویه رو هر کجا قرار می دید باید کلا دما رو در قسمت های مختلف چک کنید تا اختلاف بیشتر از 0.3 وجود نداشته باشد در این صورت است که به راندمان بالا می رسید
                برای محفظه کوچک چون جا کوچیک هست لامپ رو که به دور از شانه قرار دادی یه لایه شیشه هم بین راک و لامپ قرار بده و گرما رو توسط فن از بالا یا پایین هدایت کن به سمت شانه یعنی
                اون حایل که بین لامپ و شانه قرار می دی مهمترین نکته برای جلوگیری از تلفات جوجه در کنار لامپهاست
                برای میزان کردن دما در قسمت های مختلف محفظه هم سعی کنید تهویه ها رو به صورت ضربدری قرار بدین و مستقیم نباشه
                با یه دماسنج دقیق المانی یا هر دماسنج دیگری که بهش اطمینان دارید دمای محفظتون رو کالیبره کنید
                بنده با کالیبره به راندمان بالای نود درصد رسیدم ولی بدون راندمان فوقش چهل درصد شد...
                و دما مهمترین عامل تلفات بود
                دما از سی و هشت یا سی و هفت و نه دهم بیشتر باشه کم کم تلفات شروع میشه البته این دما برای تخم مرغ محلی
                برای محفظتون هم چهار تا فن کامپیوتری پنج در پنج قرار بدین و خوب کالیبره کنید
                موفق باشید

لامپها رو موازی ببند منتها با دیمر نورشو کم کن ترجیحا صد وات بزار و راندمان لامپ رو با دیمر روی 70 درصد تنظیم کن اینجوری هم از دما مشکل نداری و هم اینکه لامپا نمی سوزن و اگر حالا یکی از لامپا سوخت به خاطر موازی بستن لامپ دیگه کار خواهد کرد و زیاد جای نگرانی ندارد در حالی که در سری بستن با سوختن یکی از لامپها ه ر دو از مدار خارج میشن
                موقعیت لامپها هم دورترین جای ممکنه به شانه باشه بهتره

سلام
                بگردید عکس تو صفحات قبلی زیاده
                ضمنا ما ورژن 1.68 اینجا نداریم نهایتش فعلا تا ورژن 1.5 هست که اونم از دسترس خارج شده
                سلام . یعنی ورژن 1.5 دیگه هیچ ارزشی نداره ؟ اینهمه براش خرج گذاشتم . ؟

دیدگاه

سلام . یعنی ورژن 1.5 دیگه هیچ ارزشی نداره ؟ اینهمه براش خرج گذاشتم . ؟
                  سلام
                  نمی دونم منظورتون چیه
                  ولی این مدار به دلیل سخت افزارش از دسترس خارج شده
                  یه عده از دوستان پی سی بی رو بر عکس چاپ می کردن که مجبور شدم فعلا نذارم هیچ کس دانلود کنه تا توضیحات رو به فایل اضاف کنم
                  دیگه فک نکنم زیاد به توضیح اضافی باشه ورژن 1.5 کامله تنها مشکلش ساعتش هست که ذخیره نمیشه...
                  برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                    نمی دونم منظورتون چیه
                    ولی این مدار به دلیل سخت افزارش از دسترس خارج شده
                    یه عده از دوستان پی سی بی رو بر عکس چاپ می کردن که مجبور شدم فعلا نذارم هیچ کس دانلود کنه تا توضیحات رو به فایل اضاف کنم
                    دیگه فک نکنم زیاد به توضیح اضافی باشه ورژن 1.5 کامله تنها مشکلش ساعتش هست که ذخیره نمیشه...
                    منظورم اینکه من ورژن 1.5 رو مونتاژ کردم .فایل دیپ رو مونتاژ کردم . الان اون دیگه به کار نمیاد . باید منتظر ورژن جدیدش بشیم . چون خیلی هزینه بره . ضمنا استاد جان این ورژن آخری کی میاد دستمون

دیدگاه

منظورم اینکه من ورژن 1.5 رو مونتاژ کردم .فایل دیپ رو مونتاژ کردم . الان اون دیگه به کار نمیاد . باید منتظر ورژن جدیدش بشیم . چون خیلی هزینه بره . ضمنا استاد جان این ورژن آخری کی میاد دستمون
                      ورژن جدید کلا سخت افزارش متفاوت از همین ورژن فعلی هست اما مزیتی که داره اضاف شدن ای سی ساعت و همینطور صنعتی تر شدن برد هست
                      تجربه ثابت کرده است که اگر قرار باشه مداری گذاشته بشه باید کامل گذاشته بشه و از سوی کاربر هیچ انتظاری جز مونتاژ مدار نباید داشت
                      این همه تاکید می کنیم ، بعد یه عده می گن نتونستم قطعهات رو پیدا کنم یا میگه نه مدار کار می کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد می بینی اسنابرارو قرار نداده و در مقابل تاکید هم مقاومت می کنه.....
                      اگر این هزینه بر باشه در نظرت
                      برد جدید به دلیل دو لایه بودن هزینش بیشتر خواهد بود
                      به دلیل کمبود وقت و تراکم قطعات برد دو لایه زده شده
                      و اون کاربری که واقعا قرار باشه به تعداد بزنه می تونه مدار جدید رو خودش تبدیل به یک لایه بکنه یا بده بیرون براش تبدیل کنن
                      فعلا دارم روی همین ورژن 1.5 کار می کنم تا دوباره اینجا قرار بدم تا دوباره در دسترس باشه
                      ورژن جدید رو هم قرار می دم چون برد جدید هست یکم باید حوصله کنید...
                      برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

ورژن جدید کلا سخت افزارش متفاوت از همین ورژن فعلی هست اما مزیتی که داره اضاف شدن ای سی ساعت و همینطور صنعتی تر شدن برد هست
                        تجربه ثابت کرده است که اگر قرار باشه مداری گذاشته بشه باید کامل گذاشته بشه و از سوی کاربر هیچ انتظاری جز مونتاژ مدار نباید داشت
                        این همه تاکید می کنیم ، بعد یه عده می گن نتونستم قطعهات رو پیدا کنم یا میگه نه مدار کار می کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد می بینی اسنابرارو قرار نداده و در مقابل تاکید هم مقاومت می کنه.....
                        اگر این هزینه بر باشه در نظرت
                        برد جدید به دلیل دو لایه بودن هزینش بیشتر خواهد بود
                        به دلیل کمبود وقت و تراکم قطعات برد دو لایه زده شده
                        و اون کاربری که واقعا قرار باشه به تعداد بزنه می تونه مدار جدید رو خودش تبدیل به یک لایه بکنه یا بده بیرون براش تبدیل کنن
                        فعلا دارم روی همین ورژن 1.5 کار می کنم تا دوباره اینجا قرار بدم تا دوباره در دسترس باشه
                        ورژن جدید رو هم قرار می دم چون برد جدید هست یکم باید حوصله کنید...
                        ممنون از راهنمایی تون

دیدگاه

سلام .ببخشید من مدار رو 1 ساله پیش مونتاژ کردم . الان در ردیف بالای ال سی دی خط نشون میده و در ردیف پایین هیچی نمشون نمیده. عکسم نمیدونم باید از کودوم گزینه فرستاد . فکر میکردم آی سیش سوخته برا همین یه آی سی جدید خریدم و برنامه زدم اما بازم اینطوری میکنه ؟
                          دلیلش چی میتونه باشه . اگه تو تلگرام کانال دارید یا کسی که این ورژن 1.5 رو ساخته یه آی دی لطف بکنه تا ازش راهنمایی بگیرم . یه آیسی 32 شده 50 تمن . دیگه جایی برای آیسی سوزوندن و این حرفا نیست
                          جدیدترین ویرایش توسط turkevladi; ۱۶:۰۰ ۱۳۹۷/۰۷/۲۸.

دیدگاه

سلام .ببخشید من مدار رو 1 ساله پیش مونتاژ کردم . الان در ردیف بالای ال سی دی خط نشون میده و در ردیف پایین هیچی نمشون نمیده. عکسم نمیدونم باید از کودوم گزینه فرستاد . فکر میکردم آی سیش سوخته برا همین یه آی سی جدید خریدم و برنامه زدم اما بازم اینطوری میکنه ؟
                            دلیلش چی میتونه باشه . اگه تو تلگرام کانال دارید یا کسی که این ورژن 1.5 رو ساخته یه آی دی لطف بکنه تا ازش راهنمایی بگیرم . یه آیسی 32 شده 50 تمن . دیگه جایی برای آیسی سوزوندن و این حرفا نیست
                            سلام
                            فک کنم جواب شمارو تو تلگرام دادم
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                              فعلا ورژن 1.5.1 که تکمیل شده همین ورژن 1.5 رو میذارم
                              قبل از دانلود حتما این پست رو به طور کامل بخونید بعد دانلود کنید...
                              تغییرات هم توی سخت افزار بوده هم توی برنامه البته تغییرات برنامه جزئی بوده ولی باز دوستانی که ورژن 1.5 رو ساخته اند این برنامه جدید رو بر روی مگا 32 پروگرام کنند
                              تغییرات سخت افزار فقط در صنعتی تر شدن برد هست و چیز دیگری اضاف نشده
                              فایلهای پی دی اف پی سی بی که قرار داده شده نباید برعکس بشن و همانطور که هست باید چاپ بشن (کسانی که از روش اتو استفاده می کنند این نکته رو دقت کنن)
                              برد نهایی شما تقریبا چیزی مثل همین برد سه بعدی عکس پایین خواهد بود
                              سنسور sht2X کلا در این فایل دانلود حذف شده و تنها sht1x پشتیبانی می شود
                              در ورژن 1.5 کسانی که قبلا برد همین ورژن رو زدند حتما مدارات اسنابر رو قرار بدن
                              در ورژن 1.5.1 برد تکمیل شده و نیازی به قرار دادن اسنابر نیست...
                              در این ورژن تنها برد DIP قرار داده شده و برد SMD حذف شده است
                              برنامه همین ورژن بر روی ورژن های پایین تر می خوره و حتما برنامتون رو به این ورژن اپدیت کنید

ورژن ها رو قاطی نکنید این ورژن تکمیل شد ورژن 1.5 هست ورژن دیگری که قرار بود گذاشته بشه امکانات جدیدی بهش نظیر ساعت با باتری بکاپ اضافه شده که کلهم با این ورژن نمیسازه
                              نکته مهم:
                              کنترل موتور به روش پیستونی و با استفاده از سنسور های نوری مادون قرمز صورت خواهد گرفت که گیرنده باید کاملا از نور محیط ایزوله شود...
                              میکرو برد اصلی atmega32A DIP بوده که در هنگام پروگرام باید بر روی فرکانس هشت مگا هرتز داخلی قرار داده شود همچنین فیوز بیت JTAG باید در این میکرو غیر فعال شود
                              میکرو برد درایور ATMEGA8 DIP بوده که هنگام پروگرام فرکانس کاری باید بر روی هشت مگا هرتز داخلی قرار داده شود همچنین فیوز بیت watchdog باید غیر فعال شود
                              هنگام پروگرام atmega32 فایل hex برنامه اصلی و سپس فایل eep را برای ذخیره داده ها پروگرام کنید
                              برای میکرو مگا هشت تنها فایل hex موجوده و تنها همین فایل را پروگرام کنید
                              در هنگام تنظیم فیوز بیت ها دقت کنید که اشتباهی رخ ندهد چرا که میکرو قفل می شود و اگر نتوانید میکرو را برگردانید در این برهه زمانی و وضع اقتصادی کمرتان خدایی نکرده می شکند
                              حتما فایل RAHNEMA آشنایی با کارکرد مدار و همچنین نحوه ی کار موتور و قرار گیری سنسور های نوری مطالعه شود...
                              به سوکت های UP , EN , DN بر روی برد اصلی کلید وصل می شود
                              تغدیه مدار را ترانس 12 ولت دو آمپر در نظر بگیرید و رله ها را از نوع تیانبو 12 ولت انتخاب کنید
                              لیست قطعات را می توانید در فایل پی سی بی هر فایل از روی رانمای pcb در بیاورید و حتما مقدار قطعات همان باشد که ذکر شده است
                              از اداپتور استفاده نکنید و تنها از ترانس استفاده کنید
                              از منبع تغذیه های سوئیچینگ به هیچ عنوان استفاده نکنید و تنها از ترانس برای این مدار استفاده کنید
                              فعلا تا اینجا برای این ورژن از تمام کسانی که یه جورایی کمک کردند تشکر می کنم
                              قبل از استفاده از برد حتما برای راندمان بیشتر دمای داخل کابین یا محفظه جوجه کشی یا یخچال را با یک دماسنج دیجیتال قابل اعتماد در چندین نکته ، بالا پایین وسط ، چپ و راست کالیبره کنید تا اختلاف دور ترین نکته و نزدیکترین نکته به منبع گرم کننده بیشتر از نیم درجه نباشد و این کالیبره دما با قرار دادن فن ها در جاهای مختلف با آزمون و خطا و تست میسر خواهد شد این نکته مهمترین نکته در راندمان جوجه کشی خواهد بود...

عکس برد اصلی ورژن1.5.1

عکس پایین درایور سنسور:

ماژول sht10 که باید از فروشگاه تهیه کنید

هر دو برد باید زده شوند
                              ماژول سنسور sht10 باید بروی برد درایور قرار داده شود و در نهایت برد درایور به برد اصلی به سوکت sht-driver وصل می شود.

---------------------------------------

فایل دانلودی ورژن 1.5.1

DOWNLOAD 1.5.1

پیروز و موفق سربلند و خرسند باشید
                              جدیدترین ویرایش توسط ry.mohammad; ۰۳:۰۱ ۱۳۹۷/۰۷/۳۰.
                              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام . آیا این سنسور که رو پوش داره به درد این میخوره ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X