اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تنظیم فیوزبیت atmega32 روی کریستال خارجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تنظیم فیوزبیت atmega32 روی کریستال خارجی

میخواهم فیوزبیت مگا 32 را روی کریستال خارجی تنظیم کنم ولی هر بار آی سی قفل میشه و دیگه شناسایی نمیشه .جی تگ را هم در یک مورد غیر فعال کردم ولی باز هم :angry:
    تنظیم صحیح را با شکل اگر ممکن است بگذارید.

پاسخ : تنظیم فیوزبیت atmega32 روی کریستال خارجی

سلام دوست عزیز....من دیروز تقریبا 74 بار اینکار رو انجام دادم..... :mrgreen: با چه نرم افزاری کار میکنی.....؟ میخوای چه چه کریستالی بزاری....؟

دیدگاه

سلام

شما باید CSEL0...CSEL3 رو روی 1 تنظیم کنید یعنی تیکهاش رو بردارید

یه نکته ای رو هم در نظر بگیرید که اگه فیوزبیت ها روی کریستال خارجی تعریف کردید ، دیگه بعد از اون باید کریستال رو نصب کنید تا میکرو کار بکنه
      ِِDie for Life, Not Live to Die
      Freedom Fighter
      " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن قاسم پور
        سلام دوست عزیز....من دیروز تقریبا 74 بار اینکار رو انجام دادم..... :mrgreen: با چه نرم افزاری کار میکنی.....؟ میخوای چه چه کریستالی بزاری....؟
        با باسکام . ولی فقط تنظیمات را میخواهم که ای سی قفل نشه . از 1000000 تا 12000000 کار میکنم.

دیدگاه

نتظیمات قفل ic با تنظیمات کریستال فرق میکنه......وقتی وقتی میری تو قسمت lock & fues bite تنظیمات مربوط به قفل کردن ic تو قسمت FB و تنظیمات کریستال تو قسمت FSH هست...اگه دقت کنی این قسمت ها از هم جدا شده.......اگه اشتباه نکنم(چون الان رو سیستم باسکام رو ندارن...) آخرین خط از قسمت FSH مربوط به تنظیم کریستاله که وقتی بازش میکنی از فرکانس یک تا 8 رو به صورت داخلی داره و بقیه گزینه ها هم برای سرعت های مختلف کریستال موجوده...... آخرین گزینه سمته چپش 4 تا یک نوشته که همه سرعت های بالا رو ساپورت میکنه... برای اینکه خیالت راحت باشه فیوز بیت رو رو این قسمت تنظیم کن و گزینه write FSH رو بزن....فقط یادت باشه از وقتی فیوزبیت میکرو رو عوض کردی برای اینکه دوباره ic رو پروگرام کنی باید با همون کریستال به پروگرامر وصلش کنی... موفق باشی..اگه بازم مشکلی بود من در خدمتم....

دیدگاه

نتظیمات قفل ic با تنظیمات کریستال فرق میکنه......وقتی وقتی میری تو قسمت lock & fues bite تنظیمات مربوط به قفل کردن ic تو قسمت FB و تنظیمات کریستال تو قسمت FSH هست...اگه دقت کنی این قسمت ها از هم جدا شده.......اگه اشتباه نکنم(چون الان رو سیستم باسکام رو ندارن...) آخرین خط از قسمت FSH مربوط به تنظیم کریستاله که وقتی بازش میکنی از فرکانس یک تا 8 رو به صورت داخلی داره و بقیه گزینه ها هم برای سرعت های مختلف کریستال موجوده...... آخرین گزینه سمته چپش 4 تا یک نوشته که همه سرعت های بالا رو ساپورت میکنه... برای اینکه خیالت راحت باشه فیوز بیت رو رو این قسمت تنظیم کن و گزینه write FSH رو بزن....فقط یادت باشه از وقتی فیوزبیت میکرو رو عوض کردی برای اینکه دوباره ic رو پروگرام کنی باید با همون کریستال به پروگرامر وصلش کنی... موفق باشی..اگه بازم مشکلی بود من در خدمتم....
            تنظیمات کریستال در قسمت fs میباشد . و گزینه آخر آن مربوط به رنج فرکانسی کریستال و بقییه نوسان سازها است . وقتی که کریستالی را انتخاب میکنم بعد از زدن دکمه مربوط به رایت آن آی سی قفل شده و دیگر شناسایی نمیشود .آیا قبل از این کار فعال یا غیر فعال کردن قسمت دیگری نیاز است؟

دیدگاه

وقتی میخوای فیوز بیت رو عوض کنی کریستال خارجی رو میزاری یا نه....؟ پروگرامرت stk200....؟.

دیدگاه

وقتی میخوای فیوز بیت رو عوض کنی کریستال خارجی رو میزاری یا نه....؟ پروگرامرت stk200....؟.
                بله . stk200

دیدگاه

.یعنی هربار یه ic قفل میشه و یکی دیگه استفاده میکنی.....؟وقتی کریستال خارجی میذاری بازم پروگرامر ic رو نمیشناسه....؟

دیدگاه

.یعنی هربار یه ic قفل میشه و یکی دیگه استفاده میکنی.....؟وقتی کریستال خارجی میذاری بازم پروگرامر ic رو نمیشناسه....؟
                    بله متاسفانه .

تا حالا حدود 10 تا آی سی به همین صورت قفل شده است .
                    البته با ام 8 مشکلی ندارد .
                    با ام 16 و 32 مشکل دارد . روی برد پروگرامر کریستال 6 m ، قرار دارد .

حتی با تعویض و برداشتن کریستال مشکلش با دو تا آی سی بالا رفع نشد .
                    فکر کنم بردی که برای پروگرام استفاده میکنم برای تنظیم فیوز بیتهای 32 و 16 مناسب نیستند . چون هیچ دلیلی برای این کار نیست که وقتی کریستال را تنظیم میکنی ای سی قفل بشه . :angry:

دیدگاه

اگه تو برنامه خروجی تعریف میکنی باد موقع پروگرم کردن از کریستال استفاده کنی .(اگه همون کریستالی که تو برنامه مشخص کردی رو بذاری بهتره)
                      www.icesi.ir

دیدگاه

پروگرامرت رو خریدی یا خودت ساختی......؟ اگه خریدی به نظر من یکی خودت درست کن..خیلی سادست...حداقل ازش سر در میاری......

دیدگاه

مگه میشه با stk200 فیوز بیت مربوطه رو کریستال خارجی گذاشت ........ من فکر میکنم نمیشه ها .......

دیدگاه

میشه آقا فرزاد....

دیدگاه

پروگرامرت رو خریدی یا خودت ساختی......؟ اگه خریدی به نظر من یکی خودت درست کن..خیلی سادست...حداقل ازش سر در میاری......
                              آقا از خیر کریستال خارجی گذشتم . روی اسیلاتور داخلی تنظیم کنم سنگین ترم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X