اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صدای آیفنهای درب باز کن جدید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

صدای آیفنهای درب باز کن جدید

سلام کسی فرکانس صدای آیفونهای جدید رو داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ : صدای آیفنهای درب باز کن جدید

سلام به همه
    صلوات
    بهتر نیست یکم بیشتر توضیح بدی؟
    دقیقا منظورت از جدید کدمه؟
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

دوست عزیز منظورم آهنگی هست که موقعی که کسی زنگ در رو میزنه به صدا در میاد

دیدگاه

سلام
        تو این آیفنهای جدید یه دونه آی سی BT66 یا BT8027 گذاشتن که وقتی زنگ زده میشه دوباره صدای معروف Ding Dang پخش میشه. فرکانسشم بین 57 تا 82 کیلوهرتزه.
        http://www.buildcircuit.org/audio/42-bt66-19l-melody-chip.html
        به یادت میآ‌مانم و میآ‌دانم که میآ‌آیی--- تو تنها یادگار مانده از قوم اهورائی-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo'jezeh
          سلام
          تو این آیفنهای جدید یه دونه آی سی BT66 یا BT8027 گذاشتن که وقتی زنگ زده میشه دوباره صدای معروف Ding Dang پخش میشه. فرکانسشم بین 57 تا 82 کیلوهرتزه.
          http://www.buildcircuit.org/audio/42-bt66-19l-melody-chip.html
          یعنی این صدا ها آی سی آماده داره و با کد نمیسازن؟

دیدگاه

بله اکثر ملودی ها و آلارم های وسایل الکتریکی به صورت یه آی سی آماده است.
            تو انجمن یه سرچی بزنی کلی آی سی ملودی و آلارم پیدا می کنی که معروفترین ها همین سری BT و UM است که نت های مختلفی دارن.

البته فکر میکنم میشه یک ملودی مورد نظر رو هم روی یه آی سی حافظه eeprom ریخت و استفاده کرد.
            به یادت میآ‌مانم و میآ‌دانم که میآ‌آیی--- تو تنها یادگار مانده از قوم اهورائی-

دیدگاه

سلام به همه
              صلوات
              البته فکر میکنم میشه یک ملودی مورد نظر رو هم روی یه آی سی حافظه eeprom ریخت و استفاده کرد.
              بله میشه
              ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
              شهید دکتر مصطفی چمران
              اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
              ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X