اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[حل شد]مشکل با ماژول آلتراسونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[حل شد]مشکل با ماژول آلتراسونیک

پروژه پیدا کردن مختصات یک جسم در فضا هست که ما از سه تا ماژول آلتراسونیک srf05 و یه atmega32 استفاده کردیم اما یه موضوعی هست که یکم عجیبه و اونم اینه که مدار موقع کار کردن یه صدای کلیک کلیک خیلی ریز میده ! اینم عکس

یه ماژول که به یه تیکه تخته پیچ شده و تخته هم با پیچ مهره به مفتول وصل شده که بعدا که از جای هر ماژول مطمعن شدیم میخوایم اونا رو به یه تخته بزرگ پیچ کنیم

حالا میخواستم بدونم این صدا عادی هست و علتش چیه ؟
    با تشکر از کمک شما دوستان
    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
    آلبرت اینشتین
    منبع: http://fa.wikiquote.org

پاسخ : مشکل با ماژول آلتراسونیک

نوشته اصلی توسط silicon0
    پروژه پیدا کردن مختصات یک جسم در فضا هست که ما از سه تا ماژول آلتراسونیک و یه atmega32 استفاده کردیم اما یه موضوعی هست که یکم عجیبه و اونم اینه که مدار موقع کار کردن یه صدای کلیک کلیک خیلی ریز میده ! اینم عکس

یه ماژول که به یه تیکه تخته پیچ شده و تخته هم با پیچ مهره به مفتول وصل شده که بعدا که از جای هر ماژول مطمعن شدیم میخوایم اونا رو به یه تخته بزرگ پیچ کنیم

با سلام
    اقا یعنی وقتی از تخته جدا میشه صداش قطع میشه
    ا
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
      با سلام
      اقا یعنی وقتی از تخته جدا میشه صداش قطع میشه
      ا
      چون بستن پیچهاش یکم سخت بود دیگه از تخته جدا نکردم ببینم چی میشه
      براش پیچ مهره 2 گیر آوردم (با بدبختی!) در هر صورت دوستانی که تجربه دارین خواهش میکنم نظر بدین
      من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
      آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
        پروژه پیدا کردن مختصات یک جسم در فضا هست که ما از سه تا ماژول آلتراسونیک و یه atmega32 استفاده کردیم اما یه موضوعی هست که یکم عجیبه و اونم اینه که مدار موقع کار کردن یه صدای کلیک کلیک خیلی ریز میده ! اینم عکس

این صدا کاملا طبیعی هست و هیچ مشکلی نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farid.hosseinzadeh
          این صدا کاملا طبیعی هست و هیچ مشکلی نداره.
          ممنون
          شما می دونید علتش چیه ؟
          آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
            ممنون
            شما می دونید علتش چیه ؟
            مطمئن نیستم ولی فک کنم وقتی می خواد یه موج بفرسته اولین پالس یه ضربه ایجاد می کنه و اون صدای همین ضربه ست.
            مثلا وقتی شما یه 5 ولت رو به بلندگو وصل می کنین یه صدای "تپ" ایجاد میشه.
            یا مثلا وقتی یه اسپیکری که صداشو تا آخر بالا بردین رو به برق می زنین یه صدای "تپ" شنیده می شه.

دیدگاه

مطمئن نیستم ولی فک کنم وقتی می خواد یه موج بفرسته اولین پالس یه ضربه ایجاد می کنه و اون صدای همین ضربه ست.
              مثلا وقتی شما یه 5 ولت رو به بلندگو وصل می کنین یه صدای "تپ" ایجاد میشه.
              یا مثلا وقتی یه اسپیکری که صداشو تا آخر بالا بردین رو به برق می زنین یه صدای "تپ" شنیده می شه.
              چرا اولین پالس ضربه ایجاد میکنه؟ ببینید ابتدا یه پالس با طول موج 20 میکرو ثانیه به پایه trig میدیم و بعد ماژول یه فرکانس 40 کیلو هرتزی تولید میکنه و تا برخورد به
              جسم و برگشتش پایه Echo رو 1 میکنه و ما هم با اندازه گیری مدت زمان یک بودن echo فاصله جسم رو تخمین میزنیم .

تنها چیزی که میتونه باعث تولید صدا بشه انعکانس موج 40 کبلو هرتز در چوب و افت فرکانسش و در نتیجه در محدوده شنوایی ما قرار میگیره (البته حدس من اینه !)
              آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
                چرا اولین پالس ضربه ایجاد میکنه؟ ببینید ابتدا یه پالس با طول موج 20 میکرو ثانیه به پایه trig میدیم و بعد ماژول یه فرکانس 40 کیلو هرتزی تولید میکنه و تا برخورد به
                جسم و برگشتش پایه Echo رو 1 میکنه و ما هم با اندازه گیری مدت زمان یک بودن echo فاصله جسم رو تخمین میزنیم .

تنها چیزی که میتونه باعث تولید صدا بشه انعکانس موج 40 کبلو هرتز در چوب و افت فرکانسش و در نتیجه در محدوده شنوایی ما قرار میگیره (البته حدس من اینه !)
                این هم میتونه یه دلیل باشه
                ولی وقتی با ماژول srf08 کار می کردم چیزی نزدیکی ماژول نبود ولی صدای کلیک شنیده می شد. دیگه نمی دونم دلیلش چی بود.

دیدگاه

این هم میتونه یه دلیل باشه
                  ولی وقتی با ماژول srf08 کار می کردم چیزی نزدیکی ماژول نبود ولی صدای کلیک شنیده می شد. دیگه نمی دونم دلیلش چی بود.
                  یعنی شما srf08 رو به چوبی چیزی وصل نکرده بودین ولی صدا میکرد ؟
                  آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
                    یعنی شما srf08 رو به چوبی چیزی وصل نکرده بودین ولی صدا میکرد ؟
                    بله دقیقا
                    من تو حال های خیلی زیادی امتحان کرده بودم : روی ربات - تو دستم - روی میز - آویزون از سیم خودش - ....
                    و فکر کنم این صدا مستقیما از طرف فرستنده میاد و بازتابی از اجسام اطراف نیست.

دیدگاه

سلام
                      بله این صدا کاملا طبیعیه :smile:
                      حتی قبل از اینکه ماژول رو پیچ کنید اگه اون رو نزدیک گوشتون میگرفتید، این صدا رو میشنیدید.
                      همون تریگریه که به فرستنده میفرستید و نکته اش اینه که چون فرکانسش 40 کیلو هستش و نزدیک شنوایی انسانه ما میتونیم اونو بشنویم :nerd:
                      خب وقتی هم که به تخته بستیدش باعث تقویت اون صدا شده :smile:
                      من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X