اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با مگا 64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با مگا 64

سلام
    یه سوال خیلی مبتدیانه بپرسم؟(معذرت از دوستان)
    روی مگا 64 دو تا دایره هست که یکیش کوچیکه و اون یکی یکم بزرگتر حالا طبق دیتا شیت یه دایره گزاشتن که پایه یک رو نشون میده این دایره بزرگس یا کوچیکیه؟
    پایه 21 رو به Vcc و پایه 22 به GND وصل میکنم ولی میکرو بشدت داغ میکنه.مشکل چیه؟
    از بین پایه های 21و22و53و52 کدوما تغذیه انالوگند؟

پاسخ : مشکل با مگا 64

کمک نمیکنید :cry2: .

دیدگاه

دایره ی کوچک تر مهم است و پایه های 21 و 22 درسته تغذیه ی قسمت انالوگ هم پایه ی 64 و 63 است که به ترتیب avcc و gnd است .
      باد می وزد ...
      میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
      تصمیم با تو است ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ATROBOT
        دایره ی کوچک تر مهم است و پایه های 21 و 22 درسته تغذیه ی قسمت انالوگ هم پایه ی 64 و 63 است که به ترتیب avcc و gnd است .
        اقا با هزار بدبختی تمام پایه های میکرو رو لحیم کردم و دایره بزرگه رو درنظر گرفتم :mrgreen: .
        عجب میکروی عجییه هرچی که بادقت بیشتری نگاهش میکنم پایه های vcc و gnd بیشتری پیدا میکنم. oo: .بلاخره برای اینکه یه ال ای دی رو با یکی از پایه هاش روشن کنم باید به کدوم پایه ها vcc و gnd بدم.
        اینجوری درسته:
        21 و 22 و 64 و 63 قسمت انالوگ--- باید هر چهار پایه وصل بشن یا دوتاش کفایت میکنه؟
        53و52 تغذیه ADC ?
        دیدگاه

کلاً اگه میکرو را طوری بگیری که نوشته های روی اون را درست بتونی بخونی ، پایه 1 از بالا سمت چپ شروع میشه (برای مواقعی که pin index نداره)

متعدد بودن پایه های تغذیه برای اینه که شما اگه از IO ها جریان کشیدی بتونه جوابگو باشه
          باید همه پایه های vcc و GND را وصل کنید
          vcc : 21-52-64
          GND : 22-53-63

توجه : تغذیه پورت F از پین AVCC تامین می شود.

موفق باشید
          امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X