یه روش تخیلی اینه:
به هر پایه ADC یه مالتی پلکسر انالوگ وصل کن و یه خازن هم به هر پایه زمین کن که باشه مدار نمونه بردار و نگه دار :mrgreen:.
همون پایه های خود ADC اینقدر ناز میکنن که فکر نکنم شدنی باشه بهتره از یه میکرو با ورودی های بیشتر استفاده کنید.
خود پایه های ADC هم به صورت مالتی پلکسر هستند و در واقع فقط یک کانال ADC وجود داره. برای همین شما می تونید به هر پایه از ADC یه مالتی پلکسر 8 تایی وصل کنید و اینطوری می تونید 48 تا ورودی داشته باشید.
سلام
تا جایی که می دونم وامتحان کردم طریقه استفاده از تمام پایه های adc به این صورت که پایه های ... adc0,1,2 به ترتیب داخل حلقه بی نهایت باید فعا ل شن
به شکل زیر:
while(1)
{
ADMUX=0X40;
ADCSRA=0XcD;
delay_ms(10);
v1=volt;
ADMUX=0X41;
ADCSRA=0XcD;
v2=volt;
وقتی برنامه شروع میشه وقتی به اولین دستور می رسه adc0 فعال می شه و وقفه adc فعال میشه و وقتی ادرس admux=0x41 میشه adc1 فعال میشه وبقیه ان هم به این صورت است .
اینجا متغیر volt در واقع یک متغیر عمومی است که مقدار adcw در نهایت در ان ریخته میشود.,وبعد این هر کاری می خوای با این مقدار می کنی.
سلام
چطور میشه همه ی پایه های میکرو (مثلا مگا8-مگا16-مگا32-مگا64-مگا128) رو تبدیل به adc (آنالوگ به دیجیتال) کرد؟؟؟؟؟ :question:
منظورتون dac هست؟توی avr های معمولی شاید توی خواب بتونید ببینید.اما توی xmega هست اونم تازه روی 2 تا پین.البته فکر کنم بشه با فیلتر گذاشتن روی خروجی PWM هم یه کارایی کرد.
منظورتون dac هست؟توی avr های معمولی شاید توی خواب بتونید ببینید.اما توی xmega هست اونم تازه روی 2 تا پین.البته فکر کنم بشه با فیلتر گذاشتن روی خروجی PWM هم یه کارایی کرد.
فکر کنم بشه از 74hc573 استفاده کرد نظرتون چیه؟؟؟ (میشه کلی adc ایجاد کرد که در ر لحظه فقط 8 تا adc فعال هستند علت هم اینه که در هر لحظه باید یک 74hc573 رو فعال کرد و مقدار 8 تا پایش رو خوند )
که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .
دیدگاه