اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در اندازه lcd های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در اندازه lcd های گرافیکی

چشم

دیدگاه

یه راه حوصله بر هست که باید بیای VccوGNDو پایه کنتراست رو پیدا کنی و lcd رو روشن کنی و با تنظیم کنتراست همه پیکسل هارو روشن کنی و بعد بیای تعداد پیکسل ها رو توی سطر و ستون بشماری

دیدگاه

یعنی منظورتون اینه که اول نور پس زمینم رو روشن کنم (که تو این lcd خودش یه مدار پیچیده داره) بعد vcc gnd رو ولتاژ بدم. اون کنتراست چیه؟ چیکار میکنه؟ oo:

دیدگاه

فکر کنم تو این ال سی دی همون پایه های q1 base و q2 collector باشه که کنتراس رو تغییر میده ولی اصلا گیریم شما متوجه شده که ال سی دی چند در چنده مشکل اینجاس که با هدر ال سی دی گررافیکی هایی که الان برای میکرو استفاده میشده راه اندازی نمیشه این ال سی دی 4 تا پایه دیتا داره 2 تا پایه برای اسیلاتور :eek: ولی ال سی دی هایی که تو بازار برای پروژه ها هست 8 تا پایه دیتا داره و اصلا چیزی به نام پایه اسیلاتور ندارره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliagp
            یعنی منظورتون اینه که اول نور پس زمینم رو روشن کنم (که تو این lcd خودش یه مدار پیچیده داره) بعد vcc gnd رو ولتاژ بدم. اون کنتراست چیه؟ چیکار میکنه؟ oo:
            بااجازه استادید
            کنتراست پایه ای هست که میزان شفافیت پیکسل هارانشون می ده که اگربه صورت مستقیم عموما به زمین وصل بشه تموم پیکسل هاسیاه می شه ودیتایی که برای ال سی فرستاده مشخص نیست رسم براین است که کنتراست به یک مقاومت به زمین وصل می کنند تا بشه دیتا را خوند عوما پایه ی شماره سه کنتراست
            Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

متشکرم

اقا سعد این طور که شما میگی راه اندازی این غیر ممکن میشه که :cry2:

دیدگاه

سلام خسته نباشین دوستان

روی یکی از این lcd ها 4 تا کد پیدا کردم به نظرتون میشه بااین کاری انجام داد؟

ks-92
                s-10804
                60120
                fh6-0632 01

چی هستن اصن اینا؟

دیدگاه

راه اندازی که میشه همین الان تو همین انجمن تو تاپیک ها سرچ کنی بچه ها ال سی دی رنگی گوشی چینی n96 رو راه اندازی کردن پس راه اندازی این ال سی دی نباید مشکل باشه چون دیتا شیت درایورش تو نت هست فقط حوصله میخواد بشینی دیتا شیت رو بخونی و براش کد بنویسی و چون کسی چز شما از این ال سی دی ها نداره فقط شما میتونی کد بنویسی و تست کنی.اون کد ها هم احتمالا پارت نامبر خود ال سی دی یا چیپ ست هستش همون کد هارو سرچ کن هر چی دیتا شیت هست دان کن تو راه اندازی به دردت میخوره. اگه من از اون ال سی دی داشتم زور میزدم راه اندازی کنمو کمکت کنم ولی حیف ندارم و فقط میتونم سخنرانی کنم. دیتا شیت که برات گداشته بودمو نگاه کردی؟؟

دیدگاه

شما تو صفحه 6 تا 8 دیتا شیت رو نگاه بنداز به نظر چیزای خوبی نوشته که میتونه تو راه ا ندازی به درد بخوره. به نظر من شما باید کد باینری رو 4 بیت 4 بیت به پایه های d0 تا d3 بفرستی به رم ال سی دی و با هر بار فرستادن پایه cl2 رو پالس بدی تا ذخیره کنه بعد که 80 تا بیت رو فرستادی یه پالس به پایه cl1 بدی تا بیت ها رو بفرسته به نمایش گر فقط باید پایه cl1 و cl2 رو از ای سی دنبال کنی تا بدونی کدوم پایه ال سی دی میشه.پایه SHL هم میتونه صفر یا یک باشه که اولویت lsb و msb رو مشخص میکنه. چی بگم والا دارم نطق میکنم درحالی که نمیدونم درسته یا نه :sad: :sad:
                    موفق باشی

دیدگاه

راستی سعی کن رو اونی که نوشته ks 92 بیشتر کار کنی چون ال سی دی هایی که چیپ ks دارن مثلا ks 108 رو راحت با میکرو راه اندازی میشن اینم یکی مثل اوناس فقط بجای دو تا چیپ درایور 3 تا چیپ داره :biggrin: :biggrin: اگه قبلا با ال سی دی ks108 sed کار کرده باشی متوجه میشی چی میگم.

دیدگاه

ممنونم ازتون کمک بزرگی کردین متشکرم

دارم سعی میکنم هرجوری هست راش بندازم اگه را افتاد حتما بهتون خبر میدم و کد هاش و اطلاعاتش رو براتون میزارم متشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedfirooz
                          راستی سعی کن رو اونی که نوشته ks 92 بیشتر کار کنی چون ال سی دی هایی که چیپ ks دارن مثلا ks 108 رو راحت با میکرو راه اندازی میشن اینم یکی مثل اوناس فقط بجای دو تا چیپ درایور 3 تا چیپ داره :biggrin: :biggrin: اگه قبلا با ال سی دی ks108 sed کار کرده باشی متوجه میشی چی میگم.
                          عزیزم توی اون ال سی دی ها cs1 وcs2داره ولی این سه تا نمی شه فهمید درکدوم مد که تا دیتا شیت نباشه!!!!
                          Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

سلام

من یه lcdگرافیکی۶۴*۱۲۸ داشتم باهاش پروژمو بسته بودم یه مشکل پیش اومد که یکی از مهندسین تو انجمن بهم گفت پشت LCD رو باز کن اون لاستیکای داخل LCD رو تمیز کن ،جالب اینجاست که اصلا مشکل تو LCD نبوده حالا که دوباره پروژه رو بستم میبینم رو LCD بعضی خط ها شاید هفت هشت تا خط به صورت نامنظم رو lcd خاموشه دوباره هم باز کردم اون لاستیک ها رو تمیز کردم اما بدتر شد به نظر شما این حل میشه یا باید LCD تعویض بشه
                            رسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad m
                              سلام

من یه lcdگرافیکی۶۴*۱۲۸ داشتم باهاش پروژمو بسته بودم یه مشکل پیش اومد که یکی از مهندسین تو انجمن بهم گفت پشت LCD رو باز کن اون لاستیکای داخل LCD رو تمیز کن ،جالب اینجاست که اصلا مشکل تو LCD نبوده حالا که دوباره پروژه رو بستم میبینم رو LCD بعضی خط ها شاید هفت هشت تا خط به صورت نامنظم رو lcd خاموشه دوباره هم باز کردم اون لاستیک ها رو تمیز کردم اما بدتر شد به نظر شما این حل میشه یا باید LCD تعویض بشه
                              رسی
                              شما باید اون لاستیک هارو طوری تمیز کنی که چربی روش باقی نمونه حتی چربر دست بعد باید شیشه ال سی دی رو دقیقا سر جاش بزنید اگه یکم اینور و اونور باشه اتصالات جابه جا میشه و درست کار نمیکه سعی کن یکم جا به جا کنی دوباره تست کنی.البته به شرطی که چیپ درایور ال سی دی سالم باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali Chiefer
                                عزیزم توی اون ال سی دی ها cs1 وcs2داره ولی این سه تا نمی شه فهمید درکدوم مد که تا دیتا شیت نباشه!!!!
                                خب همین cs1 cs2 برای انتخاب چیپ هاس دیگه :agree: من بخطر این میگم راحت تره که پایه های rw rd و.. داره که میدونیم به چه دردی میخورن و چیکار میکنن ولی تو یکی از ال سی دی ها پایه ای به نام SHL هست که نمیدونیم چیکارس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X