اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با LCD و میکرو AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در رابطه با LCD و میکرو AVR

سلام و خسته نباشید دوستان. یه راهنمایی میخواستم که ممنون میشم اگر کمکم کنید .
    چطور میشه در برنامه طوری تعریف کرد که در صورت وصل نبودن LCD به مدار، میکرو برنامه خودش رو ادامه بده؟
    در برنامه ای که نوشتم میخوام از LCD فقط در مواقعی که خودم میخوام مدار رو چک کنم استفاده کنم، و در حالت عادی نمیخوام LCD به مدار وصل باشه....اما وقتی LCD رو قطع میکنم در برنامه مشکل ایجاد میشه. ایا دستور یا روشی هست که بگیم وقتی LCD در مدار بود اینکارو بکنم و در غیر اینصورت دستورهای مربوط به LCD رو اجرا نکن؟

پاسخ : سوال در رابطه با LCD و میکرو AVR

راهی که به ذهن من میرسه اینه که یه شرط بزاری که اگه یه کلید رو فشار دادی اون اطلاعاتی رو که میخوای نشون بده در غیر این صورت برنامه کار عادیش رو اجراکنه

دیدگاه

اگر توی کدویژن از lcd استفاده کنید پایه 3 هر پورتی خالی میمونه. میتونید این پایه رو ورودی تعریف کنید و سرراه زمین lcd یک مقاومت بذارید و سری از مقاومت که به lcd وصله رو بدید به پایه 3. اگر lcd وصل بود جریان کشیده میشه و ولتاژی رو دوسر مقاومت میفته و حالا خودتون محاسبه کنید چقدر مقاومت احتیاجه تا ولتاژ ایجاد شده به سطح منطقی پایه های میکرو برسه
      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

AliRezaDAVE ممنونم از راهنماییتون ... به نظر این کار منطقی میاد .متشکرم دوست عزیز

دیدگاه

سلام به همه
          صلوات
          اگر نرم افزارت رو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد اما با این حال:
          اگر برای راه اندازی lcd از پایه rw استفاده نکی (زمینش کرده باشی) هر وقت lcd از مدارت جدا بشه مشکلی پیش نمیاد اما اگر بعد از init کردن دوباره lcd به مدار وصل بشه کار نمیکنه تا دوباره init بشه. که برای این موضوع هم میشه با برنامه نویسی براش راه حل بدست اورد.
          باز هم اگر بگی lcd رو چجوری میخوای از مدارت جدا کنی بیشتر میشه راهنمایی کرد:
          اتصال فیزیکی میخواد قطع بشه؟
          تغذیه به lcd باقی میمونه یا نه؟
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران
          اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
          ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X