اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیریس ولتاژ با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه گیریس ولتاژ با avr

سلام
    اگر یه مداری خواسته باشم که بتوان با Avr ولتاژ دو نقطه یه مداری (مثلا مدار X)نسبت بهم اندازه بگیره.پایه AGND میکرو را باید به زمین منبع تغذیه اصلی (زمین منبع تغذیه 5 ولت میکرو) وصل کنم یا زمین مداری که داریم ولتاژشو اندازه میگیرم (همون مدار X) درضمن نباید زمین منبع تغذیه میکرو با زمین مدار اصلی یعنی مدار X داشته باشه.میشه راهنماییمکنید یا شکلی برام بزارید.

پاسخ : اندازه گیریس ولتاژ با avr

بهترین راهکاری که میتونم بهت بدم اینه که از یک اپتو کوپلر خطی استفاده کنی، در این صورت مدار ها کاملا از هم ایزوله میشن و به راحتی میتونی ولتاژ هر دو نقطه ای رو که مد نظرت هست بخونی. اپتوکوپلر خطی مثل il300

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Gordany
      بهترین راهکاری که میتونم بهت بدم اینه که از یک اپتو کوپلر خطی استفاده کنی، در این صورت مدار ها کاملا از هم ایزوله میشن و به راحتی میتونی ولتاژ هر دو نقطه ای رو که مد نظرت هست بخونی. اپتوکوپلر خطی مثل il300
      مرسی/میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین .اگه میشه شماتیکی از مدار برام بزارین(من درست میخوام مثل ولتمتر حقیقی دو تا پراب داشته باشم که ولتاژ دو نقطه نسبت به هم را بتونم اندازه گیری کنم)

دیدگاه

این شکل از دیتاشیت il300 هستش، همونطور که میبینی تغذیه دو طرف به هم ارتباطی ندارند و به راحتی میتونی طرف دوم رو به میکروت وصل کنی و ولتاژ رو بخونی. با خوندن دیتاشیت همه چیز دستت میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Gordany
          این شکل از دیتاشیت il300 هستش، همونطور که میبینی تغذیه دو طرف به هم ارتباطی ندارند و به راحتی میتونی طرف دوم رو به میکروت وصل کنی و ولتاژ رو بخونی. با خوندن دیتاشیت همه چیز دستت میاد.
          سلام دوست عزیز.چیزی که نیست
          میشه یکبار دیگه عکسشو برام بفرست

دیدگاه

هستا، مطمئنی؟ من دارم مبینم
            اینم لینک عکس: http://upload7.ir/imgs/2014-07/35506512407216136492.bmp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X