اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در استفاده از usart در avr studio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در استفاده از usart در avr studio

در کد ویژن برای ارسال یک رشته در ارتباط usart روی پایه tx از دستور pusf استفاده می شه که در کتابخانه stdio هست اما در AVR STUDIO این دستور وجود نداره و توی کتابخونه stdio هم این تابع نیست لطفا راهنمایی کنید

پاسخ : مشکل در استفاده از usart در avr studio

لطفاً قبل از ایجاد تاپیک سرچ کنید :NO:
    کتابخانه stdio استاندارد هست و تفاوتی در دو کامپایلر نداره
    از دستور printf استفاده کنید و برای تنظیم این توابع این تاپیک را ببین : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95914.msg605343#msg605343

موفق باشید
    امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون :
      اما: مشکل هنوز پابرجاست ارسال به صورت رشته ممکنه ولی دریافت را باید کاراکتر کاراکتر دریافت کرد ! این مشکل منه

دیدگاه

چرا توی کدویژن دستور gets توی کتابخونه stdio وجود داره اما توی avr studio خیر!!

دیدگاه

میشه یکی کمک کنه :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

کتابخانه stdio در کامپایلر های C یک شکل هستند
            ...ارسال به صورت رشته ممکنه ولی دریافت را باید کاراکتر کاراکتر دریافت کرد ! این مشکل منه
            از دستور scanf استفاده کنید

موفق باشید
            امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

:angry:
              بابا مسلمونا تموم تابع ها رو امتحان کردم puts-gets ____ fputs-fgets _________ printf-scanf
              مثلا mohsen رو ارسلا می کنم ولی چیزی که دریافت می کنم حروف به هم ریز mohsen هست تمام تنظیمات رو هم از روی آموزش stdio برداشتم :sad:

دیدگاه

توی فرستنده
                char s[3]="moh";
                printf("%3s",s);
                توی گیرنده:
                scanf("%3s",s)
                اما من چیزی که دریافت می کنمhmo !!!!!!!!
                چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

اتفاقا من هم همین مشکل رو داشتم, ظاهرا توابع ورودی-خروجی استاندارد Atmel Studio کار نمی کنن. برا همین یه کتابخونه براش نوشتم. می تونی از این استفاده کنی. فقط یادت باشه که تنظیمات مربوط به رجیستر ها رو خودت انجام بدی. ولی اگه توی تنظیم رجیستر هم مشکل داشته باشی من در خدمتم.

http://s5.picofile.com/file/8133516376/uart.h.html
                  ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی

دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی

دیدگاه

سلام
                    فک کنم بشه از خود توابع استاندارد هم استفاده کرد
                    چون منم این مشکل داشتم و توی سرچ هایی ک کردم چشمم خورده بود.
                    ولی ترجیح دادم خودم توابعشو بنویسم
                    دوسمون گفتن توابع تو کامپایلرهای سی یکی هست...حتما میشه دیگه
                    Avr studio برنامه خوبیه ولی متاسفانه اولاش سخته تو کتابخونه پیدا کردن...خودم نتونسم 1wire i2c باهاش راه بندازم هنوز...

دیدگاه

ممنون از راهمناییتون
                      از کتابخونه شما استفاده کردم اما هیچ چیزی دریافت نکردم بنظرم تنظیمات هم درسته اگه میشه راهنمایی کنید
                      من از scanf, printf استفاده کردم ولی مشکل اینجاست که خیلی خیلی کنده برای کلاک داخلی 1m هر بار دریافت یک رشته 16 تایی تفریبا دو ثانیه طول میکشه !!!!!!!
                      از puts,gets هم استفاده کردم مشکل سرعت رو ندارن اما رشته دریافتی با gets چیزی غیر از رشته ارساله مثلا mohse رو فرستادم اما کارکترهای عجیب و غریب در یافت کردم :angry: :sad: :sad: :sad: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kemitrio
                        ممنون از راهمناییتون
                        از کتابخونه شما استفاده کردم اما هیچ چیزی دریافت نکردم بنظرم تنظیمات هم درسته اگه میشه راهنمایی کنید
                        من از scanf, printf استفاده کردم ولی مشکل اینجاست که خیلی خیلی کنده برای کلاک داخلی 1m هر بار دریافت یک رشته 16 تایی تفریبا دو ثانیه طول میکشه !!!!!!!
                        از puts,gets هم استفاده کردم مشکل سرعت رو ندارن اما رشته دریافتی با gets چیزی غیر از رشته ارساله مثلا mohse رو فرستادم اما کارکترهای عجیب و غریب در یافت کردم :angry: :sad: :sad: :sad: :cry:
                        سلام
                        چرا خودتو اذیت میکنی؟
                        واسه ارسال و دریافت توی همه کتابا توضیح دادن چطور توابع و خودت بنویسی...واسه دریافت فقط از وقفه استفاده کن...
                        تو گوگلم سرچ کنی کتابخونه هایی هس که به همین روش خودشون نوشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kemitrio
                          ممنون از راهمناییتون
                          من که خیلی وقته که این کتابخونه رو نوشتم و تو چند تا هم پروژه استفاده کردم و تا حالا هم مشکلی نداشتم. شاید تنظیم رجیستر هات اشتباهه. شما رجیسترهاتو اینجوری که می گم تنظیم کن, انشاو الله که جواب می گیری. بازم اگه مشکلی بود من در خدمتم.

کد:
                          DDRD = (1 << DDD1);

UCSRA = (1 << U2X);
                          UCSRB = (1 << RXEN) | (0 << TXEN);
                          UCSRC = (1 << URSEL) | (1 << UCSZ1) | (1 << UCSZ2);
                          UBRRL = 12; //9.600 kHz
                          اگه کلاکت روی 1 MHz تنظیم شده باشه بادریتت باید روی 9600 تنظیم باشه. اگرم که بخوای بادرین و کلاکتو تنظیم کنی باید UBRR رو از روی جداول صفحات 161 تا 164 دیتاشیت تنظیم کنی.
                          در ضمن این تنظیمات برای مگا 32 و 16 و 8 هستش.
                          اگه بازم مشکلت حل نشد لطفا توضیحات بیشتری در مورد پروژت و وسیله ای که می خوای باهاش ارتباط برقرار کنی و کلا اینجور چیزا بده تا شاید بتونم کمکت کنم.
                          ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی

دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی

دیدگاه

از تمام دوستانی که در مدت وقت گذاشتن و راهنمایی کردن ممنوم :applause:
                            و اما بعد:
                            مشکلات من برطرف شد و نکات مهمی رو در این مدت متوجه شدم که اونها رو توی پستی که مقاله جناب اقای صرامی هست قرار دادم تا یکجا باشه و دوستان استفاده کنن :nerd:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95914.msg605343#msg605343

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kemitrio نمایش پست ها
                              از تمام دوستانی که در مدت وقت گذاشتن و راهنمایی کردن ممنوم :applause:
                              و اما بعد:
                              مشکلات من برطرف شد و نکات مهمی رو در این مدت متوجه شدم که اونها رو توی پستی که مقاله جناب اقای صرامی هست قرار دادم تا یکجا باشه و دوستان استفاده کنن :nerd:
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5343#msg605343
                              چه نکته ای وقتی میزنم رو لینک صفحه اصلی انجمن باز میشه فقط لطفا این نکاتو بگو منم همین مشکل رو دارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X