در کد ویژن برای ارسال یک رشته در ارتباط usart روی پایه tx از دستور pusf استفاده می شه که در کتابخانه stdio هست اما در AVR STUDIO این دستور وجود نداره و توی کتابخونه stdio هم این تابع نیست لطفا راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل در استفاده از usart در avr studio
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل در استفاده از usart در avr studio
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک سرچ کنید :NO:
کتابخانه stdio استاندارد هست و تفاوتی در دو کامپایلر نداره
از دستور printf استفاده کنید و برای تنظیم این توابع این تاپیک را ببین : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95914.msg605343#msg605343
موفق باشیدامام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است
-
اتفاقا من هم همین مشکل رو داشتم, ظاهرا توابع ورودی-خروجی استاندارد Atmel Studio کار نمی کنن. برا همین یه کتابخونه براش نوشتم. می تونی از این استفاده کنی. فقط یادت باشه که تنظیمات مربوط به رجیستر ها رو خودت انجام بدی. ولی اگه توی تنظیم رجیستر هم مشکل داشته باشی من در خدمتم.
http://s5.picofile.com/file/8133516376/uart.h.htmlای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی
دیدگاه
-
سلام
فک کنم بشه از خود توابع استاندارد هم استفاده کرد
چون منم این مشکل داشتم و توی سرچ هایی ک کردم چشمم خورده بود.
ولی ترجیح دادم خودم توابعشو بنویسم
دوسمون گفتن توابع تو کامپایلرهای سی یکی هست...حتما میشه دیگه
Avr studio برنامه خوبیه ولی متاسفانه اولاش سخته تو کتابخونه پیدا کردن...خودم نتونسم 1wire i2c باهاش راه بندازم هنوز...
دیدگاه
-
ممنون از راهمناییتون
از کتابخونه شما استفاده کردم اما هیچ چیزی دریافت نکردم بنظرم تنظیمات هم درسته اگه میشه راهنمایی کنید
من از scanf, printf استفاده کردم ولی مشکل اینجاست که خیلی خیلی کنده برای کلاک داخلی 1m هر بار دریافت یک رشته 16 تایی تفریبا دو ثانیه طول میکشه !!!!!!!
از puts,gets هم استفاده کردم مشکل سرعت رو ندارن اما رشته دریافتی با gets چیزی غیر از رشته ارساله مثلا mohse رو فرستادم اما کارکترهای عجیب و غریب در یافت کردم :angry: :sad: :sad: :sad: :cry:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kemitrioممنون از راهمناییتون
از کتابخونه شما استفاده کردم اما هیچ چیزی دریافت نکردم بنظرم تنظیمات هم درسته اگه میشه راهنمایی کنید
من از scanf, printf استفاده کردم ولی مشکل اینجاست که خیلی خیلی کنده برای کلاک داخلی 1m هر بار دریافت یک رشته 16 تایی تفریبا دو ثانیه طول میکشه !!!!!!!
از puts,gets هم استفاده کردم مشکل سرعت رو ندارن اما رشته دریافتی با gets چیزی غیر از رشته ارساله مثلا mohse رو فرستادم اما کارکترهای عجیب و غریب در یافت کردم :angry: :sad: :sad: :sad: :cry:
چرا خودتو اذیت میکنی؟
واسه ارسال و دریافت توی همه کتابا توضیح دادن چطور توابع و خودت بنویسی...واسه دریافت فقط از وقفه استفاده کن...
تو گوگلم سرچ کنی کتابخونه هایی هس که به همین روش خودشون نوشتن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kemitrioممنون از راهمناییتون
کد:DDRD = (1 << DDD1); UCSRA = (1 << U2X); UCSRB = (1 << RXEN) | (0 << TXEN); UCSRC = (1 << URSEL) | (1 << UCSZ1) | (1 << UCSZ2); UBRRL = 12; //9.600 kHz
در ضمن این تنظیمات برای مگا 32 و 16 و 8 هستش.
اگه بازم مشکلت حل نشد لطفا توضیحات بیشتری در مورد پروژت و وسیله ای که می خوای باهاش ارتباط برقرار کنی و کلا اینجور چیزا بده تا شاید بتونم کمکت کنم.ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی
دیدگاه
-
از تمام دوستانی که در مدت وقت گذاشتن و راهنمایی کردن ممنوم :applause:
و اما بعد:
مشکلات من برطرف شد و نکات مهمی رو در این مدت متوجه شدم که اونها رو توی پستی که مقاله جناب اقای صرامی هست قرار دادم تا یکجا باشه و دوستان استفاده کنن :nerd:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95914.msg605343#msg605343
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kemitrio نمایش پست هااز تمام دوستانی که در مدت وقت گذاشتن و راهنمایی کردن ممنوم :applause:
و اما بعد:
مشکلات من برطرف شد و نکات مهمی رو در این مدت متوجه شدم که اونها رو توی پستی که مقاله جناب اقای صرامی هست قرار دادم تا یکجا باشه و دوستان استفاده کنن :nerd:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5343#msg605343
دیدگاه
دیدگاه