اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کنترل آکواریوم با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کنترل آکواریوم با avr

نوشته اصلی توسط aliagp
    خودت میدونی که باید چه سنسور هایی یا وسایلی استفاده کرد؟ یا نه؟
    سلام دوست عزیز
    من یک تجربه شبیه این داشتم اول اینکه سنسور سختی اب خیلی گرونه وبقیه سنسورها را می شه گیراورد البته بستگی به بضاعت مالیتون داره اگرواقعا دوست دارید چنین چیزی را بسازید خوشحال می شم کمک کنم ولی اگرفقط درحد یک تحقیق وشبیه سازی بگید واستون بگذارم
    اگردوست دارید بسازید تا چه حد می توانید خرج کنید تا سنسورهارابهتون معرفی کنم؟
    Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliagp
      داداش من تو سایت های فارسی اینگلیسی گشتم ولی سنسوری نیستش که بخوای برای یه اکواریوم استفادش کنی همشون تو صنعت کاربرد داره برای ph سختی و نیترات اب قیمتاشون هم خیلی بالاست استفاده کردن ازشونم سخته. ولی کنترل دما راحته اگه برایس کنترل دما کمک میخوای من در خدمتم
      خیلی لطف کردی. خودمم خیلی گشتم ولی چیزی گیر نیاوردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali Chiefer
        سلام دوست عزیز
        من یک تجربه شبیه این داشتم اول اینکه سنسور سختی اب خیلی گرونه وبقیه سنسورها را می شه گیراورد البته بستگی به بضاعت مالیتون داره اگرواقعا دوست دارید چنین چیزی را بسازید خوشحال می شم کمک کنم ولی اگرفقط درحد یک تحقیق وشبیه سازی بگید واستون بگذارم
        اگردوست دارید بسازید تا چه حد می توانید خرج کنید تا سنسورهارابهتون معرفی کنم؟
        والا هنوز نمی دونم در چه حد میخوام هزینه کنم. به نظر شما بجز سختی چه سنسور هایی میشه گبر آورد و هزینشون در چه حده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط beh72
          والا هنوز نمی دونم در چه حد میخوام هزینه کنم. به نظر شما بجز سختی چه سنسور هایی میشه گبر آورد و هزینشون در چه حده؟
          مقداراکسیژن اب هست که حدودا 300تومنی اب می خوره دما ی اب هست ویک سنسور که زیاد نخوندمش ولی تمیزی اب بودش اینگاری که با تولید الکتریسته اطرافش این چک می کرد ولی نمی دونم برای ماهی ها ضررنداشته باشه!!!
          کلا خیلی گرونه می شه وزمان برچون من توی ایران نجستم باید سفارش بدی واست وارد کنند پس سه چهارماهی باید منتظرباشی وارد بشه بعد تازه بری سراغ راه اندازیش!!!!
          Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali Chiefer
            مقداراکسیژن اب هست که حدودا 300تومنی اب می خوره دما ی اب هست ویک سنسور که زیاد نخوندمش ولی تمیزی اب بودش اینگاری که با تولید الکتریسته اطرافش این چک می کرد ولی نمی دونم برای ماهی ها ضررنداشته باشه!!!
            کلا خیلی گرونه می شه وزمان برچون من توی ایران نجستم باید سفارش بدی واست وارد کنند پس سه چهارماهی باید منتظرباشی وارد بشه بعد تازه بری سراغ راه اندازیش!!!!
            پس خیلی کار میبره.
            ممنون

دیدگاه

اتفاقا پروژه دانشگاهی منم همینه که خیلی دنیاله سنسوراش گشتم اما چیزی واسش پیدا نکردم
              به خا طر همین تصمیم گرفتم بیام یه زمان بندی واسش در نظر بگیرم مثلا فیلتر اکسیژن 8 ساعت روشن باشه و نیم ساعت خاموش که این زمانها توسط کاربر قابل تغییره
              یه نکته ای که واسه آکواریوم دارها خیلی مهمه بحث کلوین نوره که به خاطره همین قراره یه سیستم rgb هم براش بزارم که میخواستم مثلا کلوین نور رو بهش بدیم خودش رنگ نور رو تنظیم کنه که دیدم همچین کاری از عهدم بر نمیاد و به همین تنظیم دستی اکتفا کردم

دیدگاه

به نظرتون ارزونتر نیست به جای اندازه گیری اکسیژن، بیایم دی اکسید کربن آب رو اندازه بگیریم؟؟؟؟سنسورهاش هم ارزون تره
                ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
                  به نظرتون ارزونتر نیست به جای اندازه گیری اکسیژن، بیایم دی اکسید کربن آب رو اندازه بگیریم؟؟؟؟سنسورهاش هم ارزون تره
                  دقیقا منم میخواستم همین کار رو کنم ولی سنسور دی اکسید رو که قیمت گرفتم حدود 180 تومن بود

دیدگاه

فک میکنم کلا بی فایدست. فقط برای کنترل دما کار راحت و ازونیه بقیش به صرفه نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X