اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه ایجاد فایل هگز در بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طریقه ایجاد فایل هگز در بسکام

با سلام بر اساتید
    من یک فایل هگر دارم که برای یک پروژه است: میخواستم بدونم ایا می توان این فایل هگز را ویرایش کرد؟؟؟ فایل اش مشکل دارد! توی پروژه یک فایلی وجود دارد با پسوند bas. برای این پروژه چطور می توان فایل هگز درست کنم و توی ای سی بریزم!؟؟

من تازه کار هستم! لطفا راهنمایی کنید!

سپاس

پاسخ : طریقه ایجاد فایل هگز در بسکام

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    با سلام بر اساتید
    من یک فایل هگر دارم که برای یک پروژه است: میخواستم بدونم ایا می توان این فایل هگز را ویرایش کرد؟؟؟ فایل اش مشکل دارد! توی پروژه یک فایلی وجود دارد با پسوند bas. برای این پروژه چطور می توان فایل هگز درست کنم و توی ای سی بریزم!؟؟

من تازه کار هستم! لطفا راهنمایی کنید!

سپاس

تبدیل به بیسیک نمیشه
    مگه اسمبلی بلد باشید و تبدیل به اسمبلی کنید و بعد تغییرش بدید
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من منظور شما متوجه نشدم: سئوال من این هست! که ایا می توان ان فایل هگز را حذف کرد!! و یک فایل هگز جدید با تغییرات اعمال شده: درست کرد و روی ای سی ریخت؟؟ مراحل ایجاد اش توی بسکام چطوری هست؟؟ از کدام منو هست؟ کدام قسمت ؟!
      سپاس

دیدگاه

اون فایل با پسوند basرو با نرم افزار بسکام باز کن بعد از منوی فایل از گزینه save as فایلتو یه جا ذخیره کن حالا از روی صفحه کلید F7 بزن یه فایل هگز اون جایی که برنامه رو ذخیره کردی ساخته میشه

دیدگاه

همون کاری رو که آقای javad m گفتن انجام بده و اگه برنامه خطا گرفت امکان داره برنامه برای آی سی های pic باشه که باید با کامپایلر pic اون کار رو بکنی

دیدگاه

سلام دوستان من آخرین ورژن بسکام رو دانلود کردم وقتی دکمه مربوط به ساخت فایل هکس رو میزنم یا F7 رو هیچ فایلی تولید نمیشه؟
            کسی تاحالا همچین مشکلی براش پیش اومده؟؟؟؟؟
            خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
            "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedgreat نمایش پست ها
              سلام دوستان من آخرین ورژن بسکام رو دانلود کردم وقتی دکمه مربوط به ساخت فایل هکس رو میزنم یا F7 رو هیچ فایلی تولید نمیشه؟
              کسی تاحالا همچین مشکلی براش پیش اومده؟؟؟؟؟
              کسی نظری نداره؟؟؟؟
              "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

کسی نظری نداره؟؟؟؟
                سلام
                اون خط اول که نوشته nocompile$ رو بردار و بعد کامپایل بزن احتمالا درست شه

دیدگاه

با تشکر از شما که راهنمایی انجام دادین آدم بعضی وقتا به یه چزهای خیلی اده بی توجهی میکنه و دنبال چیزهای دیگه هست

الآن یه مشکل دیگه دارم با اینکه این برنامه رو نویسنده استفاده و تست کرده و چند تا پروژه درست کرده باهاش الآن مشکلات زیر رو میگیره و نمیشه که کامپایل بشه ممکنه از ورژن بسکام باشه؟؟

"دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

با تشکر از شما که راهنمایی انجام دادین آدم بعضی وقتا به یه چزهای خیلی اده بی توجهی میکنه و دنبال چیزهای دیگه هست

الآن یه مشکل دیگه دارم با اینکه این برنامه رو نویسنده استفاده و تست کرده و چند تا پروژه درست کرده باهاش الآن مشکلات زیر رو میگیره و نمیشه که کامپایل بشه ممکنه از ورژن بسکام باشه؟؟

خواهش میکنم
                    احتمال داره مشکل از ورژن کامپایلر باشه
                    یادمه تو ورژنهای قدیمتر اگه متغیر و برچسب به یک اسم بودن خطا نمیگرفت اما تو ورژنهای بعدی خطا میداد
                    اون دو تا ارور آخر هم به خاطر اینه که احتمالا شما if گذاشتید و endif فراموش کردین بزارین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X