اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام پروگرامر بهتر است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کدام پروگرامر بهتر است؟

سلام
    چرا اینجا هیچکس از پروگرامر جمشاد حرفی نزده؟

هم AVR و هم PIC پشتیبانی میکنه
    سرعتش خوبه
    پورت UART داره که واقعا به درد بخوره
    هم زیف سوکت داره هم کابل بهش متصل میشه
    با این پروگرامر دیگه برای تنظیم فیوزبیت ها مشکلی نخواهید داشت
    سورس VCC میکرو رو میتونید انتخاب کنید
    برنامش رو خودم شخصا روی ویندوز های 7 ؛ 8 و 8.1 امتحان کردم بدون هیچ مشکلی کار میکنه
    خیلی جمع و جوره
    قیمتشم به نظر من واقعا خوبه
    امکاناتی مثل تشخیص خودکار میکرو؛ پروگرام کردن اتومات بعد از کامپایل؛ پروگرام کردن تعداد بالا و... رو هم داره
    و از همه مهمتر؛ پشتیبانی داره که واقعا برای بازار ایران غیر قابل باوره
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

در رابطه با پروگرامر X-BOX حتما آدرس سایت و قیمت را به اطلاع شما خواهم رساند. احتمالا تا آخر هفته.
      من در رابطه با پروگرامرهای موجود در بازار نسبتا تحقیق زیادی کردم و از هاتل و TNM و USBASP هم استفاده کردم. ولی با اینکه هاتل و TNM خوب بودند اما همیشه در لینوکس تنها USBASP بود که کمک حال من بود. و بخصوص X-BOX که مزایای هاتل و TNM در بحث کوچک بودن هاتل و ساپورت زیف با USBASP که در لینوکس بسکام شناخته میشد را با تست قطعات بسیار پیشرفته در کنار هم آورده بود.
      اما در رابطه با جمشاد بنده با این پروگرامر کار نکردم ولی طی مطالعه ای که داشتم پروگرامر خوبی بود البته در مقایسه با هاتل از قطعات بیشتری پشتیبانی کرده اما بدون قاب و بدنه هست که بنظر من داشتن بدنه همیشه علاوه بر ظاهر مناسب باعث راحتی استفاده و دوام طول عمر بیشتر پروگرامر خواهد شد و نگهداری را بسیار آسان میکند. از طرفی ابعاد جمشاد بزرگتر از هاتل هم هست. در رابطه با زیف سوکت هم جمشاد هم من چون تست نکردم و از نزدیک با آن کار نکردم نمی دانم که آیا پایه های آن از زیر بهم متصل شده؟ آیا تمامی قطعات از پین یک بر روی زیف سوکت درج میشوند؟

اما یک نکته را هم اضافه کنم هاتل و جمشاد یک از یک مبدل USB به سریال استفاده میکنند که به نظر من خود نقطه ضعفی برای پروگرامر محسوب میشود که عملا در سیستم عامل ویندوز و در هنگام کار با سایر تجهیزات دیگر که بصورت سریال شناخته میشوند یک شلوغی عجیبی را در تعداد پورت ها بوجود می آورند. البته هاتل در نرم افزار خود بصورت اتوماتیک پورت سریال متصل به پروگرامر را اتوماتیک شناسایی میکند و نمیدانم نرم افزار جمشاد نیز اینکار را انجام میدهد و یا خیر؟ که خوشبختانه USBASP این مشکل را ندارد.

در پایان بازهم تاکید میکنم که امکان ارتباط و استفاده مستقیم پروگرامر در محیط های توسعه همچون بسکام خود مزیت بزرگی است که نباید از دید شما فراموش شود. مثلا اینکه در تمامی محیط های پروگرام میکرو هیج محیطی راحتی و سادگی محیط پروگرام کردن میکرو و فیوز بیت هایش را همچون بسکام ندارد.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini
        در رابطه با پروگرامر X-BOX حتما آدرس سایت و قیمت را به اطلاع شما خواهم رساند. احتمالا تا آخر هفته.
        من در رابطه با پروگرامرهای موجود در بازار نسبتا تحقیق زیادی کردم و از هاتل و TNM و USBASP هم استفاده کردم. ولی با اینکه هاتل و TNM خوب بودند اما همیشه در لینوکس تنها USBASP بود که کمک حال من بود. و بخصوص X-BOX که مزایای هاتل و TNM در بحث کوچک بودن هاتل و ساپورت زیف با USBASP که در لینوکس بسکام شناخته میشد را با تست قطعات بسیار پیشرفته در کنار هم آورده بود.
        اما در رابطه با جمشاد بنده با این پروگرامر کار نکردم ولی طی مطالعه ای که داشتم پروگرامر خوبی بود البته در مقایسه با هاتل از قطعات بیشتری پشتیبانی کرده اما بدون قاب و بدنه هست که بنظر من داشتن بدنه همیشه علاوه بر ظاهر مناسب باعث راحتی استفاده و دوام طول عمر بیشتر پروگرامر خواهد شد و نگهداری را بسیار آسان میکند. از طرفی ابعاد جمشاد بزرگتر از هاتل هم هست. در رابطه با زیف سوکت هم جمشاد هم من چون تست نکردم و از نزدیک با آن کار نکردم نمی دانم که آیا پایه های آن از زیر بهم متصل شده؟ آیا تمامی قطعات از پین یک بر روی زیف سوکت درج میشوند؟

اما یک نکته را هم اضافه کنم هاتل و جمشاد یک از یک مبدل USB به سریال استفاده میکنند که به نظر من خود نقطه ضعفی برای پروگرامر محسوب میشود که عملا در سیستم عامل ویندوز و در هنگام کار با سایر تجهیزات دیگر که بصورت سریال شناخته میشوند یک شلوغی عجیبی را در تعداد پورت ها بوجود می آورند. البته هاتل در نرم افزار خود بصورت اتوماتیک پورت سریال متصل به پروگرامر را اتوماتیک شناسایی میکند و نمیدانم نرم افزار جمشاد نیز اینکار را انجام میدهد و یا خیر؟ که خوشبختانه USBASP این مشکل را ندارد.

در پایان بازهم تاکید میکنم که امکان ارتباط و استفاده مستقیم پروگرامر در محیط های توسعه همچون بسکام خود مزیت بزرگی است که نباید از دید شما فراموش شود. مثلا اینکه در تمامی محیط های پروگرام میکرو هیج محیطی راحتی و سادگی محیط پروگرام کردن میکرو و فیوز بیت هایش را همچون بسکام ندارد.
        سلام
        آقای مهندس اول از همه عرض ارادت بنده رو بپذیرید ^^

عرض کنم که تنها قطعاتی که در معرض دید هستن(که خودش زیبایی خاصی داره) و ممکنه آسیب ببینن سوکت USB؛ بازر؛ زیف سوکت و یکی دوتا قطعه خرد و ریز دیگه هستند و بقیه قطعات با یک باکس از زیر محافظت شدن؛ ولی این چند سالی که من با این پروگرامر کار کردم متوجه شدم به این سادگی ها آسیب نمیبینه
        بله در پروگرامر جمشاد تمامی میکرو ها از پایه یک داخل زیف سوکت قرار میگیرن؛ یعنی همیشه پایه یک میکرو داخل پایه یک زیف سوکت قرار میگیره
        از نظر ابعاد هم شاید یکی دو سانتی متر از هاتل عریضتر باشه
        من با هر دو پروگرامر هاتل و جمشاد کار کردم؛ انصافا کیفیت ساخت جمشاد بالاتره

بله پروگرامر جمشاد به صورت اتوماتیک توسط نرم افزار شناسایی میشه و اینکه ارتباط برقرار هست یا نه با یه آیکون کنار برنامه نمایش داده میشه

نمیدونم محیط فیوزبیت جمشاد رو دیدید یا نه؛ ولی به نظر من اگه از بسکام بهتر نباشه بدتر نیست:

محیط نرم افزاریش دلنشینه و واقعا از هاتل سرتره

اینم عرض کنم که مسلما هیچ سیستمی تو دنیا بدون عیب نیست؛ ولی خوشبختانه تا به حال من با این پروگرامر مشکل جدی نداشتم؛ یا اگه مشکلی بوده کمتر از چند ساعت و فقط از طریق ایمیل از طرف پشتیبانی راهنمایی کامل گرفتم
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

باسلام، به شما دوست عزیز از پاسخ شما هم متشکرم که باعث میشود دید بهتری به پروگرامرهای موجود در بازار داشته باشیم. البته این نکته را نباید فراموش کنیم که شرکت های تولید TNM و هاتل و جمشاد که با استفاده از دانش فنی خود اقدام به طراحی چنین سیستم هایی نمودند جای خوشحالی و تبریک دارد.

من با نظر شما موافقم که جمشاد محیط فیوزبیت خوبی دارد. و با این نکته که هر محصولی با داشتن پشتیبانی قوی میتواند جایگاه بهتری نسبت به سایر رقبا داشته باشد که ظاهرا حمشاد نیز اینگونه است.

ولی با توجه به تجربه شما و اینکه هم اکنون این پروگرامر را در اختیار دارید لطفا موارد زیر را بررسی کنید و اطلاع دهید :
          1- آیا پایه های زیف از زیر به هم متصل شده اند؟ هاتل همانطور که عرض شده تعدادی پین را بهم متصل کرده.
          2-آیا با درج قطعه در زیف نوع و شماره میکرو تشخیص داده میشود؟ و یا اینکه از لیست باید انتخاب شود؟
          3- برد پروگرامر تک لایه است یا دو لایه؟ ظاهرا تک لایه است.
          4- با توجه به بدون قاب بودن پروگرامر جمشاد، تصاویری از زیر و روی برد ارسال کنید تا نوع سیم بندی و قطعات بکار رفته با دقت بیشتری بررسی شود.

باز هم از همکاری شما در جهت آشنایی بیشتر با پروگرامرهای موجود در بازار متشکرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini
            باسلام، به شما دوست عزیز از پاسخ شما هم متشکرم که باعث میشود دید بهتری به پروگرامرهای موجود در بازار داشته باشیم. البته این نکته را نباید فراموش کنیم که شرکت های تولید TNM و هاتل و جمشاد که با استفاده از دانش فنی خود اقدام به طراحی چنین سیستم هایی نمودند جای خوشحالی و تبریک دارد.
            سلام
            بله همینطوره
            نوشته اصلی توسط lachini
            من با نظر شما موافقم که جمشاد محیط فیوزبیت خوبی دارد. و با این نکته که هر محصولی با داشتن پشتیبانی قوی میتواند جایگاه بهتری نسبت به سایر رقبا داشته باشد که ظاهرا حمشاد نیز اینگونه است.
            من که واقعا هم از پشتیبانی جمشاد راضی هستم هم از TNM(کارت اسیلوسکوپ TNM دارم)
            جمشاد با هر ورژن ویندوزی که میاد درایور و نرم افزار جدید خودش رو به راحتی میتونید دریافت کنید
            اما متاسفانه پس از گذشت چند سال از ارایه ویندوز 8 شرکت TNM هنوز نتونسته درایور کارت اسکوپ برای ویندوز 8 ارایه بده
            نوشته اصلی توسط lachini
            ولی با توجه به تجربه شما و اینکه هم اکنون این پروگرامر را در اختیار دارید لطفا موارد زیر را بررسی کنید و اطلاع دهید :
            1- آیا پایه های زیف از زیر به هم متصل شده اند؟ هاتل همانطور که عرض شده تعدادی پین را بهم متصل کرده.
            من داخل پروگرامر رو ندیدم
            ولی چیزی که با مولتی متر تست کردم؛ اگه اشتباه نکنم 4 تا پایه از داخل اتصال کوتاه بودن(2 به 2)
            نوشته اصلی توسط lachini
            2-آیا با درج قطعه در زیف نوع و شماره میکرو تشخیص داده میشود؟ و یا اینکه از لیست باید انتخاب شود؟
            با فشردن کلید D از روی صفحه کلید میکرو به صورت خودکار شناسایی میشه؛ و باز هم یادآوری میکنم این پروگرامر هم از میکرو های AVR پشتیبانی میکنه و هم از PIC
            نوشته اصلی توسط lachini
            3- برد پروگرامر تک لایه است یا دو لایه؟ ظاهرا تک لایه است.
            بله برد باید تک لایه باشه؛ چون چیزی که در معرض دید هست روی برد هست(عکسش رو میذارم)
            نوشته اصلی توسط lachini
            4- با توجه به بدون قاب بودن پروگرامر جمشاد، تصاویری از زیر و روی برد ارسال کنید تا نوع سیم بندی و قطعات بکار رفته با دقت بیشتری بررسی شود.
            همونطور که عرض کردم زیر برد بسته شده؛ منم تا به حال بازش نکردم
            عکس روی پروگرامر:

عکس زیر پروگرامر:

نوشته اصلی توسط lachini
            باز هم از همکاری شما در جهت آشنایی بیشتر با پروگرامرهای موجود در بازار متشکرم.
            خواهش میکنم
            انجام وظیفه هست

یک نکته دیگه هم بازر موجود در این پروگرامر هست که به نظر من ایده جالبی بوده(نمیدونم پروگرامر های دیگه هم این امکان رو دارن یا نه!)
            و هنگام برقراری اتصال به کامپیوتر؛ شناسایی میکرو یا اتمام پروگرام کردن با ایجاد تون های صوتی کار با این پروگرامر رو خیلی راحتتر و لذت بخش تر میکنه!

دیدگاه

اشتباه من خرید هاتل بود اونم به قیمت 60 تومن که مثلا xmegaساپورت میکنه
              که بعدا فهمییدم بعد از چن بار پروگرم نابود میکنه اونو چون 3.3 ولت نداره
              یه ادم بی اعصاب هم گزاشتن واسه پشتیبانی....
              .The best question deserves a better answer
              =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
              «پناه»می برم «به خدا»
              از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
              محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

ممنون بابت پاسخ شما و قرار دادن تصویر مدار جمشاد.
                ابتکار جمشاد در قرار دادن بیزر جالب هست و کاربردی فقط نکته ای که در رابطه با صدا وجود دارد این است که این وسیله به کامپیوتر باید وصل شود و قاعدتا از طریق کامپیوتر هم میتوانست صدا را تولید کند و نیازی به وجود مستقل بیزر نبود. از طرفی یک قاعده کلی در رابطه با صدای تجهیزات و نرم افزار ها وجود دارد و آن این است که باید کاربر امکان قطع صدا را در صورت لزوم داشته باشد تا در مواردی که صدا مزاحم است مجبور به روشهای غیر اخلاقی نشویم! به عنوان مثال در سخت افزار = مولتی مترها، در نرم افزار = انواع بازی ها، در صفحات وب که اصلا این جزو شرایط مهم است.
                حال نمیدانم که جمشاد نیز امکان قطع صدا را در نظر گرفته یا خیر؟
                در ضمن سایز دوستانی که امکان قرار دادن پشت برد جمشاد را دارند ارسال کنند تا بررسی شود. که نوع قطعات و بخصوص نحوه ارتباط پایه های زیف که مورد بسیار با اهمیتی است و نشانگر کیفیت طراحی خواهد بود و صد البته ملاک مناسبی برای ارزیابی.
                من در پروگرامر قبلی جمشاد میکرو ATmega8 را دیده بودم البته نوع دیپ.
                بنده تا بحال از هاتل برای Xmega استفاده نکردم ولی ظاهرا طبق گفته دوستان دارای مشکلاتی هست. البته در رابطه با سری AVR مشکلی جدی ندارد. احساس میکنم که عمده مشکل دوستان نبود ولتاژ 3.3 ولت برای Xmega هست. که با 5 ولت این قطعات صدمه خواهند دید. لذا توصیه میکنم حتما از آی سی های شیفت ولتاژ و یا دیود زنر و مقاومت استفاده کنید تا مسئله برطرف شود و حتما در صورت رفع مشکل اطلاع دهید.

شاید بتوان با همکاری این دوستان یک ارزیابی منطقی و منصفانه و به دور از هرگونه غرضی از وضعیت پروگرامرهای موجود داشت.

باز هم از همکاری دوستان متشکرم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کدام پروگرامر بهتر است؟

نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
                  اشتباه من خرید هاتل بود اونم به قیمت 60 تومن که مثلا xmegaساپورت میکنه
                  که بعدا فهمییدم بعد از چن بار پروگرم نابود میکنه اونو چون 3.3 ولت نداره
                  یه ادم بی اعصاب هم گزاشتن واسه پشتیبانی....
                  من گیر دادم عصبانی نشد البته دوسال پیش :angry:
                  http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini
                    ممنون بابت پاسخ شما و قرار دادن تصویر مدار جمشاد.
                    ابتکار جمشاد در قرار دادن بیزر جالب هست و کاربردی فقط نکته ای که در رابطه با صدا وجود دارد این است که این وسیله به کامپیوتر باید وصل شود و قاعدتا از طریق کامپیوتر هم میتوانست صدا را تولید کند و نیازی به وجود مستقل بیزر نبود. از طرفی یک قاعده کلی در رابطه با صدای تجهیزات و نرم افزار ها وجود دارد و آن این است که باید کاربر امکان قطع صدا را در صورت لزوم داشته باشد تا در مواردی که صدا مزاحم است مجبور به روشهای غیر اخلاقی نشویم! به عنوان مثال در سخت افزار = مولتی مترها، در نرم افزار = انواع بازی ها، در صفحات وب که اصلا این جزو شرایط مهم است.
                    حال نمیدانم که جمشاد نیز امکان قطع صدا را در نظر گرفته یا خیر؟
                    در ضمن سایز دوستانی که امکان قرار دادن پشت برد جمشاد را دارند ارسال کنند تا بررسی شود. که نوع قطعات و بخصوص نحوه ارتباط پایه های زیف که مورد بسیار با اهمیتی است و نشانگر کیفیت طراحی خواهد بود و صد البته ملاک مناسبی برای ارزیابی.
                    من در پروگرامر قبلی جمشاد میکرو ATmega8 را دیده بودم البته نوع دیپ.
                    خواهش میکنم انجام وظیفه بود
                    خیر متاسفانه راهی برای قطع کردن صدای بازر وجود نداره
                    ولی صداش آزار دهنده یا مزاحم نیست
                    من خودم شخصا اینجوری که صدا توسط خود پروگرامر باشه رو بیشتر میپسندم

دیدگاه

درود
                      دوستان هزینه این جمشاد چقدره؟از هاتل بهتره؟کلا الان یه پروگرمری که کار راه بندازه چقدره؟
                      در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

من تا الان حداقل 4 نوع پروگرامر داشتم و بهترینش همین هاتل هست
                        مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix
                          من تا الان حداقل 4 نوع پروگرامر داشتم و بهترینش همین هاتل هست
                          ممنون از اعلام نظر شما. بهتر بود سایر پروگرامرهایی که داشتید را مشخص میکردید و با ذکر معایب و مزایا آنها را مقایسه میکردید تا بتوان دقیقتر قضاوت کرد. به هر حال یک پروگرامر ممکن برای شخصی مزایایی داشته باشد که حتی پروگرامرهای گرانتر نتوانند نظر فرد را جلب کنند.
                          موارد مورد بررسی میتواند شامل موارد زیر باشد :
                          1- پشتیبانی در تمامی سیستم عامل ها.
                          2- پشتیبانی در کمپایلرهای معروف و شناخته شده.
                          3- داشتن زیف سوکت.
                          4- درج تمامی قطعات از پین یک زیف سوکت.
                          5- عدم اتصال پین های زیف سوکت به یکدیگر.(عیب عمده پروگرامرهای موجود حتی هاتل)
                          6- تامین سیگنال کلاک برای از کار در حالت کریستال خارجی و اسیلاتور خارجی.
                          7- عدم استفاده از مبدل usb به سریال.
                          8- داشتن قاب.
                          9 - ابعاد کوچک.
                          10- امکانات جانبی مثل پروگرام eeprom و ...
                          11- قیمت.
                          12- نوع پشتیبانی.
                          13- کارکرد ساده.
                          14- تصویر پروگرامر.
                          15-...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini

ممنون
                            [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                            معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                            معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام
                              سایت پروگرامر به این خوبی داره
                              به نظرم ولقعا وقت تلف کردنه که بحث کنیم راجعبش
                              من تا حالا 4 تا از پروگرامرای سایتو خریدم برا خودمو دوستام هیچ مشکلی نداشتن
                              تازه یه بار با یه اشتباه خودم میکرو پروگرامرو سوزوندم پروگرامری سه سال پیش خریده بودم ، وقتی با پشتیبانی تماس گرفتم آقای بلورچیان لطف کردند و بدون هزینه یه پروگرامر نو برام فرستادن
                              واقعا از این بهتر پشتیبانی دیده بودید؟؟؟!!!!
                              درایور شبکه و nRF24L01
                              کاتالوگ محصولات
                              کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                              شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                              فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

این توضیحات رو از سایت پروگرامر جمشاد کپی میکنم:

- امکان تست و تشخیص اتوماتیک کلیه میکروکنترلرها
                                - مقرون به صرفه و عملکرد نرم افزاری بسیار ساده و قدرتمند
                                - برنامه ریزی حافظه در سه حالت Boot - Eeprom - Flash
                                - پرکردن تمام آی سی های میکروکنترلر بر روی تنها یک سوکت
                                - نرم افزار ترمینال مجتمع با برنامه پروگرامر جهت سهولت طراحی
                                - پایین ترین زمان برنامه ریزی حافظه در میان مدلهای ایرانی و خارجی
                                - برنامه ریزی تمامی سری های Eeprom های سریال Cx24 و Cx93
                                - ابزاری بهینه برای تولید انبوه و پر کردن IC ها به صورت سری.(ویژه تولید کنندگان)
                                - بدون نیاز به تغذیه جانبی و مناسب جهت حمل و کار در محیطهای صنعتی
                                - پرکردن IC های دارای سیستم ISP برروی بورد. (AVR ها و سری S90)
                                - اتصال به کامپیوتر بوسیله پورت USB و بی نیاز از منبع تغذیه خارجی.
                                - استفاده از سیستم پایدار و دینامیک جهت معرفی IC های جدید به صورت فایل درایور متنی.
                                - امکان افزودن درایور آی سی های جدید از طریق همین سایت اینترنتی
                                - برنامه ریزی کلیه سری های AVR مانند ATMega, AT90S, ATTiny و ... (بیش از پنجاه مدل AVR)
                                - ایجاد پورت سریال اضافه برای طراحانی که سیستم آنها پورت سریال ندارد. (مبدل درونی یو اس بی به سریال)
                                - سرعت برنامه ریزی بسیار بالا به همراه چک همزمان برنامه نوشته شده در حافظه. (برای AVR ها 3 Kbytes/s)
                                - سازگاری کامل با CodeVisionAVR, AVR Studio, BASCOM AVR و کلیه نرم افزارهای برنامه نویسی
                                - اجرای برنامه تحت کلیه سیستم عامل های ویندوز، Win7, Win Vista, WinXP, Win 98, …
                                - بدون تداخل با پورتهای BLUETOOTH بر روی کامپیوترها (اشکال ویژه اکثر پروگرامرها)

دوستان محبت کنید شرکت کنید تا دوستانی که میخوان پروگرامر تهیه کنن بتونن یه مطلب یکجا رو مطالعه کنن

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                                سلام
                                سایت پروگرامر به این خوبی داره
                                به نظرم ولقعا وقت تلف کردنه که بحث کنیم راجعبش
                                من تا حالا 4 تا از پروگرامرای سایتو خریدم برا خودمو دوستام هیچ مشکلی نداشتن
                                تازه یه بار با یه اشتباه خودم میکرو پروگرامرو سوزوندم پروگرامری سه سال پیش خریده بودم ، وقتی با پشتیبانی تماس گرفتم آقای بلورچیان لطف کردند و بدون هزینه یه پروگرامر نو برام فرستادن
                                واقعا از این بهتر پشتیبانی دیده بودید؟؟؟!!!!
                                سلام بر استاد بیرامی
                                من با پروگرامر سایت کار نکردم
                                ولی فکر کنم یک مدل بود که تستر LCD هم داشت؛ که خیلی کاربردیه
                                درسته؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X