اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن و نوشتن کدهای اسکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواندن و نوشتن کدهای اسکی

با سلام و احترام خدمت دوستان
    من با خواندن و نوشتن کدهای اسکی در میکرو مشکل دارم آیا کسی تا بحال با این موضوع مشکل پیدا کرده و راه حلی دارد با تشکر فراوان

پاسخ : خواندن و نوشتن کدهای اسکی

دوست عزیز چه مشکلی دارید؟ با چه زبانی برنامه مینویسید ؟ میخواید چی کنید با کد اسکی که مشکل دارید باهاش؟
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام
      با بسکام برنامه می نویسم و می خواهم بین 2 تا میکرو ارتباط برقرار کنم و با اسکی کدها رو بین آنها رد و بدل کنم ولی با یکسری از کدهای اسکی مشکل دارم مثل 13 یا 10 چیکار کنم چون وقتی 13 را می فرستم بجای اینتر فرض می کند و کار آن را انجام می دهد آیا راهی هست که کدهای اسکی با این مشکل روبرو نشود

دیدگاه

اول اینکه من با Bascom این کار رو تا به حال نکردم درست هم متوجه منظورتون نشدم اگر شما عدد 10 و 13 در مبنای 10 رو بدید معادل کد اسکی اونا طبق جدول کدهای اسکی میشه LF و CR و برای همین هست که با Enter اشتباه گرفته میشه حل این مشکل شما فکر نمیکنم کار مشکلی باشه دوستانی که با Bascom کار میکنند میتونند بهتون کمک کنند. ببخشید که کمک مفیدی نکردم فقط حدس میزنم که شما به جای اینکه عدد 10 و 13 اسکی رو بفرستید دارید کد دسیمال یا مبناهای دیگه اونهارو میدید که تبدیل به دوتا کد اسکی دیگه میشه که نمیخواید .
        از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
        هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
        اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
        اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
        شاد و موفق باشید

دیدگاه

من قبلا با Bascom کار میکردم و فکر کنم برای فرستادن یه عدد بدون دخل و تصرف و تغییر دادن توسط bascom و ... باید نوشت :

Prinbin 10

عدد ده (خود خود ده ، نه چیز دیگه ای ) فرستاده میشه .
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام دوستان
            چطور میشه در برنامه نویسی avr به زبان c رشته ای کاراکتری که از نوع عدد هست رو به مقدار انتیجرش تبدیل کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad16408
              سلام دوستان
              چطور میشه در برنامه نویسی avr به زبان c رشته ای کاراکتری که از نوع عدد هست رو به مقدار انتیجرش تبدیل کرد ؟
              اینطوری

کد PHP:
              #include <stdio.h>

int main(void){

char str[]={"123"};

int i;

atoi(str);

return 
              0;

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...