اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سخت افزاری برای قفل الکترونیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سخت افزاری برای قفل الکترونیکی

سلام دوستان..... خیلی خوشحال میشم اگه یه همفکری کنید تا مشکل من حل بشه.....
    من حدودا 7 ماه پیش همینجوری(تفریحی) یه برنامه قفل دیجیتال نوشتم که یه رمز 4 رقمی رو میگرفت واگه صحیح بود یه فرمان میداد و اگه تا سه بار رمز رو اشتباه وارد میکردی یه آلارم فعال میشد و یه کد 6 رقمی رو برای قطع آلارم درخواست میکرد و تا کد رو بهش نمیدادی آلارم قطع نمیشد......تویه برنامه به صورت نرم افزاری قابلیت تغییر هر دو رمز وجود داره.....خوب مثلا میشه این دستگاه رو سر راه استارت ماشین گذاشت و هرمدار الکترونیکی رو قطع و وصل کرد....ولی من میخوام این مدار رو رویه یه جعبه یا در ببندم...میخواستم بدونم مثلا یه قفل مکانیکی که فرمان الکتریکی بگیره یا یه چیزی که بتونم رویه در یا جعبه ببندم و با فرمان الکتریکی کنترلش کنم تو بازار هست....؟

پاسخ : سخت افزاری برای قفل الکترونیکی

ببین یه سری قفل ها هم هست که خروجی سیم دراه یعنی در هر حالت یکی از سیم ها رو به چندین سیم وصل میکنه.
    میتونی از رله هم استفاده کنی وقتی پسورد درست بود رله تحریک بشه و بعد یه کلید بذاری که هر موقع کلید رو فشار داد استارت بخوره.
    www.icesi.ir

دیدگاه

ممنون میلاد جان.....ولی مشکل من تحریک و رله نیست خوده ماهیت قفله....یه چیزی میخوام مثله در باز کن خونه ها که وقتی برق بهش میرسه ضامن رو میکشه و در رو باز میکنه که بتونم رو جعبه یا در نصب کنم...... نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه....؟

دیدگاه

سلام.

یعنی میخوای در کامل باز بشه یا نه فقط قفل اون باز بشه و با دست باز کنی.؟
        www.icesi.ir

دیدگاه

بله هست. اگه دقت کرده باشید این قفل در طلا فروشیها به کار رفته که با فشار یک دکمه در رو برای مشتری باز می کنن. همچنین روی دربهایی که مجهز به دربند الکترونیکی هستن نصب میشه.
          دلا یاران سه قسمند ار بدانی
          زبانی اند و نانی اند و جانی
          به نانی نان بده از در برانش
          محبت کن به یاران زبانی
          و لیکن یار جانی را به دست آر
          به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
            سلام.

یعنی میخوای در کامل باز بشه یا نه فقط قفل اون باز بشه و با دست باز کنی.؟
            میخوام فقط قفلش باز بشه.......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرش فیروزی
              بله هست. اگه دقت کرده باشید این قفل در طلا فروشیها به کار رفته که با فشار یک دکمه در رو برای مشتری باز می کنن. همچنین روی دربهایی که مجهز به دربند الکترونیکی هستن نصب میشه. ( تو سریال مدیر کل هم اگه دقت کرده باشی در اتاقش قفل الکترونیکی داره )
              ممنون آقا آرش....میدونی از کجا باید این قفل ها رو پیدا کنم......؟

دیدگاه

یه سری درب باز کن هایی هست که برای دزد گیر میببندند.)اسمشو نمیدونم(
                از اوان میتونی استفاده کنی.
                www.icesi.ir

دیدگاه

متاسفانه جای خاصی براش سراغ ندارم. احتمالا مغازه هایی که وسایل امنیتی می فروشن دارن
                  دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                  زبانی اند و نانی اند و جانی
                  به نانی نان بده از در برانش
                  محبت کن به یاران زبانی
                  و لیکن یار جانی را به دست آر
                  به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

یک سری موتور که به یه چرخ دنده کوچیک وصله برای ماشین استفاده میشه که توی عامه به پمپ معروفه که میتونی توی لوازم ماشینها پیدا کنی قیمتش هم حدود سه هزار تومنه

دیدگاه

از همگی ممنون.....

دیدگاه

سلام اقای قاسم پور
                        من هم یه همچین چیزی می خوام :biggrin:
                        شما پیدا کردین؟
                        چکارش کردید؟؟ اگه بخوام با رله کار کنم چطوریه؟؟
                        ممنون میشم کمک کنید :mrgreen:

دیدگاه

من خونمون پارتمانیه
                          همین مدار در باز کن رو پیاده کردم با که بهر حال بعد از کد امنیتی یک رله رو فعال می کرد
                          سخت افزار مکانیکی مورد استفاده همون در ب باز کن های معمولیه که توی تمام درب باز کن ها هستش
                          اگه کسی شکل کار ، عکس و یا هرچی دیگه رو می خواد بگه همین جا براش بزارم

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

برای در بیرون باید از مقابل برقی استفاده کنید که تو لاله زار میتونید پیدا کنید برای در اپارتمان هم یک سری دیگه مقابل برقی هست که زبونه کوچیکرو ازاد میکنه برای در هایی که از بیرون نمیشه بازشون کرد اونم تو حسن اباد پیدا میشه
                            مقابل برقیه حیاط رو نمیدونم ولی برای پارتمان از 20 شروع میشه به بالا
                            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوستای گلم
                              اقا سعید واقعا با همین قفلای معمولی چطوری؟؟؟؟ :rolleyes:
                              اگه لطف کنی یه عکسی چیزی از سخت افزار قفلت بذاری ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X