می دونید منظورم چیه. منظور من اینکه مثلا می گی >> باز << ، صدات یه فرکانسی رو ایجاد می کنه ، که کار کنیم محدوده این فرکانس رو شناسایی کنه و دستور لازم رو اجرا کنه
پیشنهاداتون رو بنویسید.
بله آقا وحید این کار رو میشه انجام داد از چند روش هم میشه ولی من چون عملا این کار رو نکردم توضیحی نمیدم فقط یادم هست که یکی از دوستانم چند سال پیش این کار رو کرد. منظورم این هست که دنبالش باشید حتما موفق میشید.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
همین که شما می خوای تو حوزه فرکانس روی این قضیه کار کنی اول باید یک کد بنویسی که از صدای دیجیتالی که وارد میکرو میشه FFT بگیریه تا بتونی اونو در حوزه فرکانس بررسی کنی.
یک روش وجود داره که در حوزه فرکانس بتونی صدا رو تشخیص بدی به نام پیچ صدا. در صدای هر انسان فرکانسی وجود دارد که در لحظات خاصی به طور متناوب تکرار می شود. با پیدا کردن این فرکانس و اندازه گیری تناوب آن خواهید توانست به طور نسبی گوینده را شناسایی کنید.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
خوب معلومه که منظور بنده رو نفهمیدید و شاید هم من منظورم رو خوب بیان نکردم.البته آقای یار محمدی تقریبا همون بود که می خواستم اما با avr نبودش.
منظورم شخصش نیست. مثلا رو ال سی دی می نویسه " آیا می خواهید در باز شود ؟ "
پس دو جواب بله و نه وجود داره. پس باید بین بله و نه دو فرکانس متفاوت رو تشخیص بده. آیا خود میکروکنترلر می تونه این کار رو انجام بده یا نه؟ اگه بله یه توضیحات مقدماتی بدید.
دیدگاه