اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پالس خروجی با قابلیت تغییر duty cycle و فرکانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پالس خروجی با قابلیت تغییر duty cycle و فرکانس

سلام خدمت دوستان

والا تو انجمن گشتم و مورد مشابه با سوالم نتونستم پیدا کنم اگر اطلاع داشتید آدرسش بذارید لطفا ی سری بزنم در هر صورت ممنون میشم ج بدید

من میخام برای مثال با atmega32 و چهار تا کلید همونطور که در شکل می بینید شکل موجی روی 7 پایه خروجی میکرو (که اینجا به led وصل شدند) بندازم که این پالس ساخته شده هم قابلیت تغییر در فرکانسش وجود داشته باشه هم دیوتی سایکلش - محدوده فرکانس بین 5 تا 50 هرتز هست.

یعنی در اصل میخام led ها به ترتیب از بالا به پایین و با فرکانس مشخص (و قابل تغییر) روشن و خاموش شوند(یعنی led اول روشن شده بعد خاموش بشه سپس led بعدی همین اتفاق بیفته واسش تا اخر و اینکار هی تکرار بشه از بالا به پایین) و این کار ادامه پیدا کنه و اگرم خواستم تو همون فرکانس که انداختم بتونم دیوتی سایکل همون فرکانس هم تغییر بدم (من نمیخام آبشار led یا شهاب سنگ و اینجور چیزایی که تو بعضی پست ها دیدم بسازم)

پس خیلی روشن و ساده اول بتونم با اون دوتا کلید فرکانس کم و زیاد کنم (از 5 تا 50 هرتز) بعد در هر فرکانسی(مثلا 20 هرتز) بتونم ذیوتی سایکل پالس همون فرکانس هم تغییر بدم مثلا از 10 تا 90 درصد.

من اومدم با کمک تایمر 0 مد PWM یک کارایی کردم حالا اگر لازم شد میذارم

دمتون گرم این سوال جواب بدید :rolleyes: :rolleyes:

پاسخ : پالس خروجی با قابلیت تغییر duty cycle و فرکانس

اول اینکه عکس ها رو دوباره پلود کن
    دوم اینکه تایمر صفر رو نمیشه فرکانس رو به ازای هر مقدار دلخواهی تغییر داد. برای اینکه بتونی فرکانس رو هم تغییر بدی باید از تایمر یک اون هم از مدهای 14 یا 15 استفاده کنی تا فرکانس هم بشه به صورت هر مقدار دلخواهی تغییر کنه
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

پاسخ : پالس خروجی با قابلیت تغییر duty cycle و فرکانس

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
      اول اینکه عکس ها رو دوباره پلود کن
      دوم اینکه تایمر صفر رو نمیشه فرکانس رو به ازای هر مقدار دلخواهی تغییر داد. برای اینکه بتونی فرکانس رو هم تغییر بدی باید از تایمر یک اون هم از مدهای 14 یا 15 استفاده کنی تا فرکانس هم بشه به صورت هر مقدار دلخواهی تغییر کنه
      عکس که مشکلی نداره چک کردم (حالا اگر بازم نمیشه چیزی از دست ندادی کلا 4 تا کلید هست یک طرف میکرو که 2تاش واسه تغییر فرکانس و 2تای دیگه ش واسه تغییر دیوتی اونطرف دیگه هم lcd واسه نمایش اطلاعات و 7 عدد led متصل به میکرو پورت A هست)

منظورتون از مد 14 و 15 مد fast pwm با مقدار TOP ----> ICRn va OCRnA هست که تو دیتاشیت mega32 نوشته؟؟؟؟؟؟؟

البته من با تغییر مقدار TCNT0 در تایمر 0 مد fast pwm اول مقدار فرکانس تغییر دادم بعد با دو کلید دیگه محتوای OCR0 تغییر داده که خب همون دیوتی سایکل تغییر میکته ج داده
      اینجا این سوال مطرح کردم تا ببینم راه حل بهتری وجود داره؟ اگر توضیح بدی ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X