اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار وصل کردن زیف سوکت به پروگرمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : مدار وصل کردن زیف سوکت به پروگرمر

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
    خیلی ممنون از راهنماییهاتون
    یعنی باید اینکه من اومدم vcc و gnd پروگرامر رو برای زیف سوکت سیم کشی کردم درسته، ولی باید بجز اون از یک منبع دیگه مثلا یک آداپتور 5 ولت 1 آمپر هم به vcc و gnd زیف سوکت وصل کنم درسته؟
    اون قسمت vcc و gnd پروگرامر وقتی با مولتی متر اندازه میگیرم 5 ولت هستش
    و اینکه پروگرامر رو جعبش سایت avrmkii.tk زده که ایرانی این سایت، پروگرامر هم از روبو ای کی یو خریداری کرده
    آهااان این پروگرامر کلون شده هستش.
    ولی اوریجینالش اصلا تغذیه نمیده.
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

پاسخ : مدار وصل کردن زیف سوکت به پروگرمر

خیلی ممنون از دوستان
      مشکل حل شد، اشکال از کابل idc همراه پروگرامر بود، سیمهاش اتصالی داشتن با یکدیگر و عوض کردم درست شد و دیگه پروگرامر خاموش نمیشه
      یک سوال دیگه داشتم، نحوه شناساندن این پروگرامر mkii به بسکام چه جوری هستش؟ تو سایت avrmkii.tk گفته میشه اما روش رو نگفته!
      من توی قسمت انتخاب پروگرامر USBprog Programmer / AVR ISP mkII انتخاب میکنم ولی وقتی میخوام پروگرام کنم خطای شناخته نشدن پروگرامر میده!
      توی Device Manager هم تو قسمت پورت کام اصلا پروگرامر وجود نداره، یک قسمت دیگه هست به اسم jungo که اونجا پروگرامر هستش ولی در پراپرتیز پورت ننوشته فقط یک نوشته هست :
      Port_#0002.Hub_#0003
      که من تو بسکام هم پورت 2 و هم 3 رو انتخاب کردم اما باز نشناخت!

دیدگاه

پاسخ : مدار وصل کردن زیف سوکت به پروگرمر

سلام دوباره دوستان
        من با avr studio تست کردم و برد زیف سوکت که ساختم کار میکنه و خیلی عالیه
        اگر کسی pcb خواست بگه بزارم
        الان تو شناسایی پروگرامر توسط بسکام موندم :(
        توسط libusb هم درایورشو میسازم و نصب میکنم و بعد تو بسکام USBprog Programmer / AVR ISP mkII و پورت کام 1 رو انتخاب میکنم ولی وقتی میخوام پروگرام کنم یک لیست ارور خیلی زیاد میده که یکیشون میگه پورت کام رو چک کن و ...
        اینم بگم موقعی که کلید پروگرام میزنم led زرد دستگاه پروگرامر چشمک میزه اما تو بسکام ارور میاد!
        اگر کسی میدونه چطوری این مشکل حل میشه ممنون میشم راهنمایی کنه
        با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X